http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, syyskuuta 20, 2018

Marine Le Pen latasi Twitteriin ISIS teloitusvideoita, määrättiin mielentilatuskimukseen


Teksti: Teemu Vehkala

Ranskan Kansallisen liittouman (ent. Kansallinen rintama) puoluejohtaja Marine Le Pen on määrätty Ranskassa tuomioistuimen päätöksellä psykiatrisiin mielentilatutkimuksiin, koska hän linkitti Twitter tililleen ISIS teloituskuvia.

Nyt käytännössä Le Pen saattaa saada vaikka paranoidisen psykoosin diagnoosin jos vain lääkärit sellaisen hänelle haluaa antaa, mutta kaikki nämä tulevat vain poliittisista syistä eikä niillä ole oikean mielisairauden kanssa mitään tekemistä.

Le Pen oli laittanut Twitteriin terroristijärjestö Isisin teloituskuvia joitain viikkoja Pariisin vuoden 2015 terrori-iskujen jälkeen. Yhdessä kuvista näkyi amerikkalaistoimittaja James Foleyn ruumis.Le Pen oli ehdolla Ranskan presidentinvaaleissa viime vuonna, mutta hävisi Emmanuel Macronille 32 prosenttiyksikön erolla, kun CIA manipuloi ääniä. 

Mutta olihan Macron jo valmiistaan Rothschild pankkisuvun suosikki, koska oli työskennellyt tämän kyseisen rikollisen pankkisuvun sijoituspankeissa.Hullunleima otsaan on jo vanha kikka Neuvostoliitosta


Tämä hullunleima otsaan poliittisista syistä (ns. Rankaiseva psykiatrinen sairaalahoito) on jo vanha keino, jolla poliittisia toisinajattelijoita rankaistiin psykiatrisella pakkohoidolla Neuvostoliitossa.

Siellä tuolloin jo 60-luvulta vuoteen 1986-vuoteen asti raportoitiin toisinajattelijoihin kohdistetusta poliittisesta vainosta ja Neuvostoliitossa kehitettiin tuolloin toisinajattelijoille oma diagnoosi "hiipivä skitsofrenia".

Todellisuudessa yksikään Neuvostoliitossa vainottu toisinajattelija ei sairastanut mitään mielisairautta.

Mutta jos luulette, että tällainen toisinajattelijoiden leimaaminen mielisairaiksi olisi ollut käytössä vain Neuvostoliitossa, niin silloin olette väärässä. 

Itse allekirjoittanutkin sai ensin 2011 helmikuussa kahvinsa sekaan vahvaa tutkimuskemikaalia, jonka jälkeen sitten matka vei Kanta-Hämeen keskussairaalan psykiatriselle osastolle 4kk pakkohoitoon ja diagnoosi "paranoidinen psykoosi" langetettiin täysin poliittisista syistä ja syyt olivat mm. tämän blogin kasvanut suosio.

Keino jolla Suomen valtion virkamiehet lääkäreineen ja psykiatreineen yrittivät hiljentää allekirjoittanutta perustui samalla myös painostavaan uhkailuun, koska lääkärit koko tuon 4kk pakkohoidotuksn ajan painostivat, että "nyt Teemu sen blogin kirjoittaminen täytyisi loppua".

Tätä lausetta lääkärit hokivat joka päivä kuin robotit, mutta kun en sen jälkeenkään suostunut hiljentymään niin lopulta taas tämän tutkimuskemikaalin pudottaneen tahon (Saksan tiedustelupalvelu BND/NATO) oli keksittävä taas vähän kovempia keinoja, jotta saisivat minut hiljennettyä. Joten tästä sitten tilattiin vuoden 2012 maaliskuulle ajoitettu autolla yliajon yritys joka yritettiin suorittaa Hummer H2 jenkkihummerilla. No eipä onnistunut, kun sain juuri hypättyä tämän yli 150 km tuntinopeutta ajaneen auton tieltä pois Riihimäellä.

Vielä hyvin kuvaavaa on sekin, että kuinka Suomen poliisi ei suostunut tutkimaan koko tapausta kun siitä tein rikosilmoituksen tapon yrityksestä. Heidän vastauksensa tähän rikosilmoitukseen oli, että "näytön puutteessa emme voi tutkia tapausta". 

Myös aivan samoilla lauseilla vastattiin tuohon Viking XPRS aluksella tapahtuneeseen tapon yritykseen, kun jouduin tutkimuskemikaaleilla myrkytyksen kohteeksi 16.02.2011 työskenneltyäni tuolloin kyseisellä aluksella.

Poliittisesti vainottu toisinajattelija ei siis saa Suomen poliisilta minkäänlaista oikeutta, jos hän joutuu vaikka murhayrityksen kohteeksi. Vaikka tällainen toiminta poliisin toimesta on hyvin vakava virkarikos, mutta kun taas näistä virkarikosepäilyistä teet kantelun vaikka eduskunnan oikeusasiamiehelle, niin silloin taas nämä korruptoituneet virkamiehet vetoavat siihen, että "tapauksenne on vanhentunut kun esimieheni ilmoitti näin", vaikka murhayritys ei käytännössä vanhene rikoksena koskaan.

Kaikki tämä poliittisiin toisinajattelijoihin kohdistettu vaino jota koko Euroopan unionin alueella harjoitetaan kertoo suoraan sen, että minkälainen hullu diktatuuri tämä EU todellisuudessa on.

Pelkästään Europol pitää salaista tietokantaa EU-maiden toisinajattelijoista ja jokaista dissidenttiä nämä konnat pelkäävät, että he voisivat pahimmillaan horjuttaa tämän korruptoituneen EU:n valta-asemaa. 

Sitten heillä toimii Saksan armeijan tiedusteluosastojen sisällä kokonainen yksikkö, jonka tarkoituksena on yrittää tappaa näitä toisinajattelijoita salaisissa operaatioissa, joiden kohteeksi ovat joutuneet lukuisat EU-maiden toisinajattelijat. 

Mutta nämä likaisten töiden tekijät eivät silti halua koskaan jäädä kiinni, joten sen vuoksi he suosivat erityisesti myrkytysoperaatioita, joiden mahdollisen onnistumisen jälkeen voivat viranomaiset vaan todeta, että kuolinsyy oli sairaskohtaus ja siihen ei epäillä liittyvän lainkaan rikosta.

Mutta vielä tähän pääaiheeseen palatakseni, niin ilmapiiri EU:ssa on jo niin sairas, että kohta ne varmaan rakentavat oman mielisairaalan Brysseliin EU-maissa kapinoiville poliitikoille.


Lähde: https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/f75449e5-c4e8-4255-a8e3-7ce7951e523e_ul.shtml

https://fi.wikipedia.org/wiki/Rankaiseva_psykiatrinen_sairaalahoito_Neuvostoliitossa