http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, syyskuuta 25, 2018

Porissa puretun omenahotellin raunioista löytyi mystinen käytävä


Porissa äskettäin puretun Omenahotellin (ent. Herttuan asuntola) rakennuksen raunioista löytyi mystinen käytävä, jonne johti vielä metalliportaat.


Kyseisen rakennuksen ylimmässä kerroksessa toimi aiemmat vuodet Porilainen vapaamuurariloosi, joka tuhopoltettiin vuoden 2016 toukokuussa. 

Mutta yllättäen kun vaikutusvaltaiset ja korruptoituneet Porin kaupungin vapaamuurarit sytyttivät oman loosinsa tuleen ja samassa HYVÄ VELI-verkostossa vaikuttava saman rakennuksen Omenahotellin omistaja taisivat jo entuudestaan suunnitella tuolle paikalle jo toista ja suurempaa rakennusta, niin jostain syystä tämä vapaamuurariloosi täytyi ensin tuhota maan tasalle.

Mutta kävikin niin, että ensin tämä ylimmässä kerroksessa toiminut vapaamuurariloosi tuhopoltettiin. 

Tämän jälkeen Porin poliisi ilmoitti heti seuraavana aamuna, ettei tapauksessa epäillä lainkaan rikosta ja aika pian sitten saatiin myös julkisuuteen ilmoitus siitä, että tämä koko rakennus puretaan maan tasalle, vaikka käytännössä tuo Porilaisten vapaamuurarisatanistien loosi oltaisiin jälleen rakennettu muutamassa vuodessa.Mutta on vielä pakko tähän väliin sanoa muutama sana sillä minä asuin tuossa kyiseisessä Herttuan asuntolassa muutaman vuoden 2006-2008 ja kyseisen rakennuksen ilmastointi oli silloin luokaton. 

Kun vaikka seinänaapuri paistoi omassa asunnossaan ruokaa, niin sitten tästä jokaisen saman kerroksen ja muiden kerrosten ilmastointikanavista tulivat nämä kaikki samat ruoankäryt muihin asuntoihin. Mutta niin tulivat myös näiden asunnoissaan tupakoivienkin naapureiden tupakansavut muihin asuntoihin, joita sai passiivisesti myös itse hengittää ne kaikki vuodet. Siitä en sitten tiedä, että tekikö tämä sinne myöhemmin rakennettu Omenahotelli ilmastointiremontin sinne. 

Mutta sitten kun mennään näihin siellä toimiviin vapaamuurareihin, niin niihin hämäriin ja kalpeisiin pukumiehiin törmäsi melkein joka päivä saman rapun hississä ja aina heillä oli matka ylimpään kerrokseen. Kesti muutama viikko ennen kuin tajusin mistä siellä oli kysymys. Mutta vielä sekin kun nämä vapaamuurarit pitävät aina joskus öisin n. 1.00-4.00 välisenä aikana näitä satanistisia rituaalejaan, niin aistin myös nämäkin energiat tuolloin kun yllättäen juuri niinä öinä oli erittäin vaikea saada nukuttua rauhassa.

Jos minä saisin päättää tämän niin kieltäisin kaikki vapaamuurariloosit Suomesta vedoten satanismiin sekä tähän laajaan HYVÄ VELI korruptioon, jota esiintyy niin monessa kaupungissa.

Silti vaikka kyseessä on julkisesti Rotareja, Odd Fellowsia ja Lions Klubia muistuttava järjestö, joka esittää noviisi-jäsenilleen olevansa puhtaasti kristillinen järjestö. Mutta sitten jossain vaiheessa kun asteet nousevat riittävän korkealle, niin siellä suoritetaankin tämä todellinen vapaamuurarin valarituaali, joka tehdään Luciferille.

Tässä vaiheessa tulee myös monelle kristillisten arvojen miehille löysät housuun ja moni yrittää tuossa vaiheessa paeta sieltä, ettei vaan joutuisi tekemisiin satanismin kanssa. Mutta vapaamuurarijärjestön säännöissä uhataan kaikkia pettureja kuolemalla, että miten kävi tämän Juhani Julinin kun hän alkoi  ns. laulamaan näitä vapaamuurarien satanistirituaaleja julkisuudessa muutama vuosi sitten. Hänhän tosiaan löytyi vain vajaa pari viikkoa myöhemmin kesämokiltään kuolleena mönkijän alta.Helsingin metrotunnelissa harjoitettu vapaamuurarien salaisia rituaaleja

Helsingin metrotunnelista löytyvästä hylätystä tunnelista löytyi muutama vuosi sitten zombie-nukke ja asia nousi silloin jopa Helsingin Sanomiin sekä Suomen iltapäivälehtiin.

Mutta sanallakaan ei tässä uutisessa puhuttu Helsingin vapaamuurarilooseista, joiden jäljiltä tämä zombie-nukke sinne oli jätetty aiempien salaisten rituaalien jäljiltä. 

Kuulin tämän kyseisen huhun eräältä tutulta jonka nimeä en nyt kuitenkaan tässä paljasta.Lähteet: http://www.radiopori.fi/uutiset/paikallinen/omenahotellin-raunioista-loytyi-mystinen-kaytava-ei-loydy-piirustuksista

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000001188983.html

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000000879600.html