http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, syyskuuta 26, 2018

Yksityinen sijoitusrahasto tekee lastensuojelusta Vantaalla sijoitusbisnestä


Yksityinen FIM-rahasto ja Lastensuojelun Keskusliitto ovat saaneet aikaan Lapsi-SIB-nimisen hankkeen, jonka ideana on saada Vantaan kaupungin lasten huostaanotot yksityisen sijoitusrahaston bisnekseksi. Tämä kävi ilmi kun tämän salaisen hankkeen salaiset paperit vuotivat eteenpäin ja alkoivat leviämään mm. internetissä.

Hankkeen kohderyhmänä Vantalla ovat erityisesti neuropsykiatrisesti oireilevien lasten perheet, joten tämä kertoo sen, että kuinka BIG PHARMA psyykelääke-nappikauppa liittyy myös kuvioihin.

Huostaanoton tukitoimia rahoitetaan tähän yksityiseen rahastoon kerätyillä varoilla ja rahaston varojen käyttöä koordinoi taas Vantaan kaupunki.

Hanke lupaa sijoittajille n. 5,5-8 prosentin tuottoa. Mutta kyseessä olisi kuitenkin riskisijoitus, että jos tavoitteita ei saavuteta, niin silloin sijoittajilta kusetetaan kaikki rahat.

Yksityinen lapsikauppa käy ja sen on tuotettava voittoa maksoi mitä maksoi

Yksityisten lastensuojelun yhtiöiden toimeenkuva on hyvin selvä, jossa huostaanottojen on tuotettava voittoa maksoi mitä maksoi, kun laskun maksavat aina lopulta veronmaksajat.

Tämän vuoksi kuntien ja kaupunkien sosiaalityöntekijöitä painostetaan tekemään huostaanottopäätöksiä myös täysin mielivaltaisesti, jotta näiden ahneiden huostaanottoyritysten liikevaihto ei kääntyisi miinukselle.

Jo muutama vuosi sitten Taloussanomissa kerrottiin tästä kuinka tästä lapsibisneksestä on tullut jo miljoonabisnes.

Sijaisperhe kuulemma tienaa mukavasti kun kuntatasolla kokoaikaisesti sijoitetusta lapsesta maksetaan sijaisperheelle hoitopalkkiota n. 1200-1740 €/kk, riippuen lapsen iästä ja sijoituksen kestosta. Mutta vähimmäispalkkio on lakisääteinen 650 euroa.

Joka tapauksessa taisi tämän Vantaan lapsikauppavuodon seurauksena tämän Lapsi-SIB-rahaston nykyinen markkina-arvo laskea jo liian tuntuvasti.  

Sekään ei ole millään tavalla yllättävää, että korruptoituneen valemedian iltapäivälehdet loistavat poissaolollaan tämän SIB-rahaston huostaanottobisneksen lanseerauksesta. Mutta taas tätä hanketta rummuttaa mm. tämä Suomen juhlarahasto Sitra, jonka tulevaksi johtajaksi Jyrki Katainen on jo salaa nimitetty.

Kun tämä Sitra rahastoineen on ollut koko toimintakautensa ajan pelkkä Keskustan ja Kokoomuslaisten Ruoholahteen rakentama korruptiotorni.

Sillä näitä eduskunnankin käyneitä rikollisia kiinnostaa vain veronmaksajien pussista tulevat miljoonien eurojen osinkotulot.


Lähteet: https://www.vantaansanomat.fi/artikkeli/706225-salaiset-asiakirjat-paljastavat-vantaan-lastensuojelusta-tehdaan-sijoitusbisnesta