http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, maaliskuuta 08, 2021

THL:n koronaennustus temppu ja kuinka se tehtiin

 

Tässä on se THL:n kohuennustuskäyrä koronatartuntojen kasvusta, jonka perusteella kuulemma ne kuntavaalit siirrettiin.


Onko HUS:lla joku kristallipallo käytössä ja ennustajaeukko ? 

Mistä noi 11 000 lukemaennusteet ovat peräisin.

Voisiko sillä kristallipallolla ennustaa myös lottonumeroita 7 oikein ?

Se mitä THL halusi noilla kauhulaskelmillaan, niin ei ne halunneet nostaa mitään kansalaisten kriisitietoisuutta, koska tuollainen huru-ukkojen 11 000 tartuntaa on täysin tekaistua lukemaa, joka ei perustu mihinkään reaaliin lukemaan.

THL pelottelee kansalaisia koronalla, kuin entisaikojen Kirkko pelotteli kansalaisia helvetillä.

THL on ottanut nyt tuon roolin ja kirkko pelottelee myös kansalaisia koronalla, koska kirkon palveluksessa olevat papit pelottelevat nyt kansalaisia koronalla ja jos et noudata koronarajoituksia, niin silloin olet koronasyntinen.

Tämä oppi on tuota samaa helvetilä ja kuolemalla pelottelua, jota evankelisluterilainen kirkko on harrastanut täällä jo tämän viimeiset yli 900 vuotta jo.

Mutta jos lakkaat pelkäämästä tuota THL:n korona pelkopornoa, niin silloin THL on teidän kohdallanne aseeton.

Koronakurikin on todellisuudessa idioottikuri, koska koronaan uskovat ihmiset ovat enemmän tai vähemmän tyhmiä idiootteja, joita hallitsee pelko ja pelon aikana ei enää jälki kulje päässä, kun pelon ohjaama tunne ohjaa näitä koronaa pelkääviä ihmisiä.

Suomen lehdistö ei vieläkään uskalla kertoa sitä, kuinka THL jo pelkästään on saanut yli 100 miljoonan euron lahjukset koronarokotteiden markkinointiin.


Suomen pääministeri Sanna Marin kirjoitti vielä vuonna 2010 näyttävän blogikirjoituksen otsikolla RAHARIKAS LÄÄKETEOLLISUUS, jossa hän kritisoi silloisia sikainfluenssarokotuksia ja sikainfluenssa hypeä, joka perustui myös pelolla markkinoinnille.

Sannasta taisi sitten 10 vuotta myöhemmin tulla raharikas pääministeri.


Sannalle sitten lopulta hänen poliittinen ura oli tärkeämpi kuin järjestäytyneen rikollisuuden lääketeollisuuden kritisointi ja lopulta hän nousi näihin Eurooppalaisten poliittisen eliitin piireihin, kun hän edusti Suomea jo Sveitsin talousfoorumin salaisessa kokouksessa, jolloin hän tapasi tämän Euroopan ykkös konnan Klaus Schwabin. Joka on tämä Eurooppalaisen elitismin kärkinimi ja näyttääkin ihan James Bond konnalta.

Tämän näköisiä ne Illuminati sarjan roistot ovat oikeassa elämässä. Ettei niitä nämä James Bond elokuvienkaan käsikirjoittajat ovat mistään tuulesta temmanneet.

Tämä Schwab on ihan sen näköinen korsto, että hänen tason kaveri voisi helpostikin paeta Sveitsistä helikopterilla Uuteen-Seelantiin, jos hänet vielä etsintäkuulutetaan näistä rikoksista ihmiskuntaa vastaan.

Hän on se mies, joka haluaisi Euroopan kansalaisten syövän vuosien päästä pelkkiä kastematoja ja ruohoa. Sekä hän odottaa jo psykopaatin innolla sitä aikaa, kunnes köyhempi väestö alkaa ryöstelemään keskiluokkaisia ihmisiä syödäkseen.

Klaus nauraa räkäisesti ja seuraa sivusta, kun Eurooppalaiset EU maat hajoavat tuohon talouden romahtavaan kaaokseen, jonka seurauksena sitten nämä elitistit tarjoavat lopulta tuolloin arviolta vuonna 2025 siihen ratkaisuksi yhteistä liittovaltiota, johon todellisuudessa nämä EU:n tukipakttirahat nyt kootaan.

Kun näillä psykopaateilla on pakkomielle saada orjuutettua koko EU maiden väestö keinolla millä hyvänsä ja lakkauttaa jokaisen EU maan valtionvarainministeriö, jotta näiden talous saataisiin yhteiseen hallintaan.

Sitten suunnitelmissa on saada aikaiseksi globaali perustulo, jonka ohjelma on määrä julkistaa lähivuosina.

Monikansalliset korporaatiot ovat tämän projektin takana ja heillä on tarkoitus saada EU maiden kansalaisista näiden digitaalisten jättien digitaalisia maaorjia. Sitä nämä Applet ynnä sun muut todellisesti tavoittelevat.