http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, maaliskuuta 17, 2021

Hjallis Harkimo ehdottaa Suomalaisten rokottamista huhtikuun loppuun mennessä Astra Zenecan rokotteilla


L


Liikemies Hjallis Harkimo heitti Twitterissä ilmoille melkoisen eugeenisen heiton, kun hän ehdotti suomalaisten rokottamista huhtikuun loppuun mennessä Astra Zenecan koronarokotteilla.

Eli juuri näillä, jotka ovat aiheuttaneet lukuisia kuolemantapauksia ihmisille sekä veritulppaa, jonka vuoksi jo 17 maata ovat keskeyttäneet Astra Zenecan koronarokotukset.

Mutta täällä Suomessa on lääketeollisuuden kautta niin suuri korruptio, ettei tämä eugeeninen väestönharvennus ole päässyt vieläkään keskeytymään. 

Tässä on jo sisällissota käynnissä ja sitä käydään rokottein. Teloituskomppanioita ei enää tarvita, kun siihen riittää jo nämä rokotteet.

Siksi näille kansan teurastamoille täytyy nyt olla oikein niin isot kyltit, jotka ovat kuin julkiset liikennekyltit, jotta sinne kansa teurastamolle löytää jokainen sinne huijattu paikalle.

Edelleenkään tämä koronarokotus ei ole mikään pääsylippu vanhaan normaaliin, koska tätä kansanmurhaa tullaan jatkamaan aina siihen asti, kunnes Suomen valtaeliitti on saanut riittävän monta suomalaista tapettua näillä mRNA rokotteilla.