http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, maaliskuuta 09, 2021

Ekonomisti Tuomas Malinen päätti hiljentyä


GnS Economicsin toimitusjohtaja Tuomas Malinen on päättänyt hiljentyä ja vetäytyä roolistaan mm. koronafasismin vastaisen taistelun etulinjassa.

Yleensä tällaisiin riittää jo se, että nämä hiljennettävät saavat puhelun joltain isokenkäiseltä, joka sitten sanoo suorat sanat, että "jos jatkat tuota touhuasi, niin kohta tun ekonomin urasi ei enää voi jatkua" ja tämä on jo yleensä aika tehokas keino saada vaiennettua näitä akateemikkoja.

Malinen myös paljastaa tuossa samalla, että hänen twiittiensä taustalla ohjasi erillien taustatiimi. Joten nämä Malisen aikaisemmat kohutwiitit kuten "haista ukko paska" jne. olivat täysin tarkkaan harkittuja ja niiden tarkoitus oli kääntää huomio EU:n elpymisrahastosta keskusteluun.

Mutta pääministeri Sanna Marin ei suostunut missään vaiheessa keskustelemaan EU:n elpymisrahastosta ekonomi Malisen kanssa, joka vielä pyysi pääministeriä tähän julkisesti.

Silti eiköhän pääministeri saanut jostain ylempää määräyksen, ettei saanut osallistua tuohon keskusteluun.

Malinen kertoi 06.01.2021 Heikelä & Koskelo podcast ohjelmassa mm. 10 vuoden kokemuksensa suomalaisesta korruptiosta ja ilmoitettiin, että hän tulee ohjelmaan myös tulevana keskiviikkona vieraaksi.