http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, maaliskuuta 11, 2021

Hallituksen oikea käsi ei tiedä, mitä oikea käsi tekee


Suomen hallituksella on selvästi tällä hetkellä pienimuotoinen paniikki päällä, kun tämä THL:n väärennetty käyrä juoni ei onnistunutkaan ja nyt.


Suomen sosiaali- ja terveysministeriön kanslijapäällikkö Kirsi Varhila sanoi eilen YLE:n A-studiossa, ettei ulkonaliikkumiskieltoa ole tiedossa lähiviikkoina.

Mutta tämä ulostulo oli melkoisen jakomielitautista politiikkaa, sillä YLE nimenomaan sai haltuunsa muutama päivä sitten ulkonaliikkumiskiellon valmistelut, jotka jo pääministeri Sanna Marnin jo myönsi.

Samalla myös kansainvälisen oikeuden professori Martin Schein sanoi Yle Radio Suomen haastattelussa, että liikkumisrajoitukset olisivat parempi kuin viime keväänä käyttöön otettu Uudenmaan sulkeminen.

Schein myös väläytti toisena vaihtoehtona lomakkaita, joita on jo käytössä Italiassa, että jos lähtee paikkakunnalta niin rastitetaan ruutuun, mihin on menossa, kuinka pitkäksi aikaa ja mikä on liikkumisen peruste, jota voisi sitten näyttää poliisille ikkunan läpi.

Mutta käytetäänpä nyt sitä kuuluisaa järkeä ?

Onko koronaviruksen muuntovirus sellainen, että se rastittaa itsensä ruutuun, että se päättää virusvarianttina sen, että mihin Suomen kuntaan se on menossa. Sillä ei tällaisella rasti ruutuun touhulla ole tarkoitus kuin vain altistaa kansalaiset isoveli valvoo kaltaisen poliisivaltion alle, sillä vain idiootti kansalainen luulee, että poliisi olisi täällä edelleen valvomassa jonkun virusmuunnoksen leviämistä.

Nämä rajoitukset ovat vain pelkkä Suomen kansan alistuskeino, eikä mitään muuta. 

Korona luotiin vain ja ainoastaan talouden sekä yksityisyrittäjien tuhoamiseksi sekä kansalaisten alistamiseksi. Se on myös psykologisen sodankäynnin ase, jonka päämääränä on tuhota kansalaisten identiteetti, joka onnistuu sitten tällä maskisekoilulla. 


Tämä on globaalisti suunniteltu kansallinen kriisi, josta on olemassa käsikirjoitus

Tiedän selvännäkijänä, että jo nyt Suomessakin kirjoitetaan tällaisia överin luokan propaganda teoksia, että "KUINKA ME SELVISIMME KORONASTA" ja näiden kirjojen julkaisuaikataulu on jo nyt päätetty miltei siltä osin, koska nämä ylemmän sarjan elitistit tietävät, että missä vaiheessa tämä yhteiskunta päästään sitten vapauttamaan kohti normaalia.

Nämä koronaviruskässäriään toteuttavat elitistit haluaisivat sinun uskovan tämän kaiken propagandan, että kuinka tässä olisi käynnissä nyt jokin jokaisen kansalaisen henkeä uhkaava virus muunnoksineen. 

Mutta he eivät halua sinun löytävän totuutta siitä, että kyseessä onkin vain maailmanlaajuinen ja kansallinen harhautusoperaatio, jonka tarkoituksena on saattaa Suomen valtio sekä nämä muut EU maat ja maailman muut valtiot kohti tuota lopullista päämäärää, jotta maailmanhallitus ottaisi lopulta ne ohjat.

YK on tämä kansallinen elitistijoukko, joka tämän roolin sitten ottaisi, koska heillä on YK AGENDA 21 ja 2030 parhaillaan käynnissä.

Sen lopullinen tavoite olisi saattaa lopulta maailmaan yksi maailmanuskonto ja yksi maailmanvaluutta, jonka keskukseksi nämä elitistit ovat jo suunnitelleet sitten lopulta Israelin ja sen pääkeskuskaupungiksi Jerusalemin.

Sitä hanketta ennen olisi vielä tämä Saksan liittovaltio, johtamassa muut EU maat tähän globaaliin kriisiin, jonka osapuoliksi sitten tulisivat Saksan yhteinen EU armeija ja toiselle puolelle Venäjä sekä Kiina.


Onkin salakavalaa, että kuinka myös Venäjällä toimii vapaamuurareita, jotka vetävät samaa köyttä näiden läntisten vapaamuurarien kanssa. Mutta valtiollisesti nämä itä ja länsi ovat ikään kuin olevinaan toistensa kurkuissa kiinni.

Tämähän tästä tekee hyvin salakavalaa.

Geopoliittisesti Norjaa ollaan vetämässä mukaan tähän sotilaalliseen nokitteluun Venäjälle ja syy on yksi ja ainoa... Öljy.

Lähteet: https://yle.fi/uutiset/3-11829119