http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, maaliskuuta 09, 2021

EU:n lääkintäviraso EMA Sputnik rokotteesta: Se on kuin pelaisi venäläistä rulettia


EU:n lääkevirasto EMA varoittaa nyt julkisesti Venäläisestä Sputnik-rokotteesta ja toteaa sen olevan kuin pelaisi venäistä rulettia.

Kolme EU maata Unkari, Slovakia ja Tsekki ovat jo ottaneet käyttöön Sputnik-rokotteet.


EU:n lääkevirasto EMA edustaa tässä asiayhteydessä pelkästään läntisiä rokotevalmistajia ja EU:n lääkevirasto EMA on saanut mm. Pfizerilta useiden reilusti yli satojen miljoonien eurojen lahjuksia, joita vastaan se joutuu lobbaamaan näiden länsimaalaisten lääkejättien koronarokotteita.

Joten kilpailijoiden kuten Sputnik-rokotetta täytyy silloin lähteä kritisoimaan julkisesti.

Fatka kun on, että mikään koronarokote ei ole turvallinen, koska noilla mRNA piikeillä menee vastustuskyky, eli immuniteetti hajalle ja jos näin käy, niin jos alla on jokin vakavempi perussairaus, niin kuolema korjaa sitten pois ja viranomaiset merkitsevät kuolintilastoihin väärennetyn "kuoli koronaan", jotta lääkärit saavat siitäkin lahjuksensa.

Jos käyt taas tuossa koronan feikkitestissä (PCR-testi) ja saat siitä negatiivisen testituloksen, niin Suomen terveysviranomaiset merkitsevät kuitenkin omakanta.fi sivustolle kohdallesi, että positiivinen ja tästäkin lääkärit saavat lahjuksensa, kun he väärentävät tilastoja noin.

Mutta kun kyseessä on luulosairaus, koska oireeton = terve.

Eikä oireeton mitään koronavirustartuntaa kanna mukanaan kuin vain luulosairaassa mielikuvituksessaan, aivan kuten myös nämä muuntoviruksetkin leviävät vain siellä koronapelkoisen ihmisen luulosairaassa harhaisessa mielessä.

Mutta löytyykö luulosairauteen vielä mitään pikatestejä ?

se on psyykkinen sairaus, joka on luulosairaus siitä, että joku luulee sairastavansa jotain tauteja ja siinä tämä koronaviruksen kantamisen luuleminen oireettomana käy täysin tuon kyseisen psyykkisen sairauden (ICD-10-) mukaiseen tautikirjoon. 

Mutta mitenkä nämä koronauskovaiset luulosairaat voisi sitten parantaa helpoiten ? No tietenkin niin, että lopetettaisiin tämä päivittäinen ja viikottainen koronasta valehtelu tiedotusvälineissä. Mutta asia on vähän hankala tehdä, koska lääketehtaat ovat lahjoneet poliitikot, hallituksen, THL:n sekä muut terveysviranomaiset lääkäreitä myöten ja kippaa rahaa heidän taskuun vain nyt sitä vastaan, että tätä koronavirustartunnoista valehtelua voitaisiin jatkaa päivästä ja viikosta toiseen. 

Sen tarkoituksena on vain ja ainoastaan yrittää saada painostettua vaikka virkamiesväkivalloin ihmiset sinne koronarokotuksille, jotta heidät saataisiin tapettua ja voitaisiin väärentää tilastoihin, että koronaan kuolivat kaikki he, joilta lähti rokotuksen jälkeen henki pois.

Nämä viranomaiset, jotka näitä koronatoimia ajavat syyllistyvät tälläkin hetkellä poliittiseen kansanmurhaan ja heidät saatetaan vielä tulevaisuudessa tuomita sotarikostuomioistuimessa, kunhan nämä syylliset saadaan julkisesti tuotua selville.

Mutta tämä koronan feikkipandemia on antanut näille vallanpitäjä fasisteille jo nyt sellaiset keinot käyttöön, että he voivat tarvittaessa lavastaa kenen tahansa syyttömän ja oireettoman ihmisen, sekä ilmoittaa hänet koronaviruksen muuntovirusten levittäjäksi, josta tämä Iisalmessa asuva Merike Sirelpuu oli nyt jo varoittava esimerkki.

Aivan varmasti nämä fasistit yrittävät käyttää poliittisesti vainottujen ihmisten vangitsemiseen näitä tartuntatautilain mahdollistamia fasistisia keinoja vangita kuka tahansa, kun siihen riittää enää pelkkä "tartuntaepäily".

Tämän ruotsalais-brittiläisen lääketehdas AstraZenecan Covid-19 rokote on osoittautunut tehokkaaksi, kun jopa tämä eräs espoolainen 50 vuotias nainen kuoli heti sen otettuaan ja tämä eräs Helsinkiläinen viiskymppinen nainen melkein kuoli sen otettuaan.

Joten lääketeollisuuden mukaan silloin se rokote toimii hyvin. Teloitusinjektioitahan ne ovat, eikä mitään virukselta suojaavia rokotteita.

Joten vain idiootti menee ottamaan itseensä näin vaaralliset rokotteet ja luulee pelastautuvansa joltain koronaviruksen muuntoviruksen vaaroilta.