http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, maaliskuuta 16, 2021

Suomi jatkaa edelleen Astra Zenecalla rokottamista


Suomen valtio on päättänyt edelleen jatkaa Astra Zenecan rokotteilla ihmisten rokottamista, vaikka monet maat ovat keskeyttäneet kyseiset rokotukset, koska kuolemia ja haittatapauksia on ilmennyt niin pajon.

Tämä kuvastaa paljon sitä tilannetta, että miten lääketeollisuuden kautta korruptoitunut Suomen valtio on.

Sairaalat ja lääkärithän saavat tälläkin hetkellä pelkistä kuolintilastojen väärentämisestä n. 8000-12 000 euron lajukset per kuolintodistukseen väärennetty potilas, kun sinne johonkin perussairauteen kuollut yli 80-vuotias vanhus merkitään, että "kuoli koronaan".

Joten tässä näette, että miten suuri valhe tässä on käynnissä maailmassa sekä Suomessa, koska muuten ei tämä maailmanjärjestys etene ilman tällaista lääketeollisuuden jättivalhetta.

Mutta me voimme lopettaa tämän valheen, jos lakkaamme uskomasta siihen. Joten lakkaa pelkäämästä koronaa. Älä käy testissä, älä ota rokotetta... Puolusta itsemääräämisoikeuttasi, vielä kun sinulla sellainen on, koska itsemääräämisoikeus olisi määrä viedä valtioilta sekä ihmisiltä pois siinä eliitin tavoittelemassa ja ajamassa UUDESSA NORMAALISSA.

Lähde: IL