http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

lauantaina, maaliskuuta 27, 2021

Koronaplandemian luoneella eliitillä käytössään MUSTAN MAGIAN keinot


Paljastan nyt yhden suuren salaisuuden, joka liittyy tähän koronaplandemiaan.

Tämä eliitti, joka tämän koronan ja COVID-19 valepandemian takana on käyttää mustaa magiaa työvälineinään.

He ovat tehneet koronaan liittyen mustan magian rituaaleja, joiden avulla he ovat saaneet näin monet ihmiset uskomaan tähän höpötykseen.

Mutta asiasta luonnollisesti vakavan tekee silloin se, kun tähän hullutukseen on lähtenyt suuret ja monikansalliset lääkeyhtiöt, joilla näyttää nyt olevan suurempi valtakoneisto kuin Ev. lut kirkolla konsansaan.

Aivan yhtä hyvin nämä sionististen mediakorporaatioiden mediat voisivat julistaa tällaisia loitsuja, kuin KORONA MIELESTÄ POISTU. Jolloin tämä höpövirus poistuisi koronapsykoosia potevien mielestä, jonka jälkeen tuo koronan joukkopsykoosimainen harha olisi poistunut miltei jokaisen uutisia seuraavien mielestä.

Mutta kun tähän koronaplandemiaan liittyy satojen ja aina tuhansien miljardien dollaria rahat, niin sekä YK Agenda 21 ja AGENDA 2030 kestävänkehityksen depopulaatio-ohjelmat, niin ei niitä työnnetä omana lehmänä ojaan.


Jos haluat tukea blogin toimintaa, niin PayPal kautta se onnistuu kätevästi. https://www.paypal.com/donate/?hosted_button_id=X58D4Q466Q96C