http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, maaliskuuta 18, 2021

THL terveysjohtaja: Noudattakaa koronarajoituksia - muuten kesän vapaus voi jäädä haaveeksi


Terveyden ja hyvinvoinninlaitoksen terveysturvallisuusjohtaja Mika Salminen veti ulostulollaan melko överiksi sanomalla julkisesti tänään tiedotustilaisuudessa, että "Noudattakaa koronarajoituksia, tai muuten kesän vapaus voi jäädä haaveeksi".

Salminen sanoi vielä, että jos menemme kohti kesää täysin ylämatkalla, ja jos meille on erittäin vaikea epidemiatilanne juuri ennen kesää, niin emme voi tietää, auttaako kesä niin paljon kuin toivomme.

Mitenkä joku Suomen kesän tunteminen ja kokeminen sinun omassa päässäsi, eli mielikuvituksessasi voisi kuulua Suomen terveyden ja hyvinvoinnin laitokselle ? 


Aurinko paistaa, eikä siihen THL voi vaikuttaa että paistaako se vai meneekö se pilveen.

Mutta kevään ja kesän kannalta ihmisten hyvinvointiin vaikuttaa kyllä hyvin paljon se, että minkälaista koronaruoskaa THL ja hallitus käyttää, sillä sehän tiedetään jo nyt, että 2021 kesän festarit peruuntuvat aina elokuulle asti, koska PK-yrittäjien konkurssihakemukset ovat IMF valuuttarahaston ja pankkien päästrategiaa tässä korona showssa. 

Kansalaisten mieli on taas harhautettu pelkäämään koronaan ja saamaan heidät kyykkyyn noudattamaan näitä rajoituksia.

Valtamedia on ottanut kirkon roolin ja nyt koronaa pitäisi pelätä kuten ikuista kadotusta tai helvettiä. Kirkkoherran ja papin paikan ovat ottaneet uutistoimittajat sekä valtion johto ja THL.

Tällä logiikallahan kohta Helsingin yliopistoon täytyisi perustaa joku oma tähän stragetiaan sopiva virustautien pelottelun laitos, joka kouluttaisi näitä mediaan koulittuja korona ruoskia hommiin.

Mutta valheilla on tapana sammua, koska totuus tuo ne esiin ja varsinkin näinä aikoina, kun värähtely on noussut, niin valheet tulevat esille ja nyt ihmiset joutuvat piiloutumaan totuudelta kaikkialle, joten tämä koronarätti on vain yksi sen poliittinen tunnus/symboli.