http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, maaliskuuta 11, 2021

Avoin kirje VR:lle


Tuotte maskipakon VR:n kauko- ja lähijuniin (D,G, M, R,T ja Z-juniin) kaikille yli 12-vuotiaille matkustajille. Vaikka maskin pakottaminen on jo UNESCON ARTIKLA 6 mukaan laitonta.

Miten VR aikoo vastata, jos joku heikon immuniteetin omaava maskin käyttäjä sairastuu vakavasti ja vaikka kuolee?

Joten ymmärrättekö siellä VR:n päässä, että maskin käytöistä sairastuneet matkustajat saattavatkin liittoutua keskenään ja alkaa boikotoimaan VR:n lähi- sekä kaukojunia sekä tehdä joukkokanteen tätä UNESCON 6. ARTIKLAA rikkovaa maskipakkoa vastaan.

Tämän UNESCON 6 ARTIKLAN mukaan jokainen ihminen voi tämän Unescon biolääketieteen ja ihmisoikeuksien julistamisen kuudennen artiklan perusteella kieltäytyä hengitysmaskin pakottamisesta, koska siinä syrjitään ihmisoikeuksia tämän Unescon kuudennen artiklan perusteella.

Maskin pakottaminen on silloin laiton toimenpide, johon VR siinä tapauksessa syyllistyy.

Hengitysmaskit aiheuttavat käyttäjilleen happivajausta ja ne joiden immuniteetti on heikompi, niin heille maskin käyttämisestä koituu vieläkin suurempaa terveydellistä vaaraa esim. uniapneaa sairastaville ihmisille.


On todella törkeää miten valtion rautatiet VR lähtee mukaan tällaiseen orjamaiseen kidutuskeinoon, jota käytettiin vielä 1800-luvulla puuvillapelto-orjien alistus- sekä orjuutuskeinona.

Miten aiotte VR:llä huolehtia matkustajienne turvallisuudesta, jos pakotatte nuo orjarätit maskustajienne naamaan ? 

Maskit olivat mustien orjien kidutuskeino.


Maskipakko on myös Guantanamon vankileirin vangeilla.

Tällainen käytäntö ei mielestäni sovi mitenkään Suomen kaltaisen sivistysvaltion junaliikenteeseen, ellei sitten kyse olisi jostain vankien kuljetusvaunuista.

Aion boikotoida tästä lähtien VR:n lähi- sekä paikallisliikennettä ja suosittelen myös tätä kaikille muillekin suomalaisille, jotka välittävät omasta terveydestään, sillä VR:n uskottavuus julkisen liikenteen palveluna mureni nyt tämän tyrannisen maskipakon seurauksena jo sille tasolle, ettei moni Suomalainen koe sitä enää luotettavaksi lähiliikenne palveluksi.

Suomessa selvitettiin jo viime keväänä se, ettei maskin käyttö suojaa koronaviruksen tarttumiselta. Joten maskit ovat sen osalta täysin hyödyttömiä. Joten tämän jälkeen VR:llä jää oikeasti vain yksi agenda näiden maskien pakottamiselle ja se on enää suoraan matkustajien/asiakkaiden kiusaaminen sekä alistaminen maskipakolla.

Ja jos tällainen valtion julkisen liikenteen monopoli alkaa käyttäytymään kuin määräilevät kusipäät konsanaan, niin asiakkaat äänestävät jaloillaan ja siirtyvät käyttämään muita kulkuvälineitä.

Joten maskipakko = ei jatkoon

Terveisin

Teemu Vehkala