http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, maaliskuuta 08, 2021

Kuka kaappasi Suomen demokratian ? Oliko se CIA vai BIG PHARMA



Kysymys kuuluu... Kuka kaappasi Suomen demokratian. Oliko se setä Samuli (USA/CIA) vai lääkeyhtiöt BIG PHARMA ? 

Koronasta THL:llä ja Suomen hallitukselle on annettu salainen käsikirjoitus, jota tulisi hallinnon noudattaa tietyssä järjestyksessä.

Tuo lista on alkanut tästä kuvitteellisesta koronaviruksen tartuntavaiheesta ja leviämisvaiheesta.

Muuntovirusvaihekin on tuon kässärin mukainen narratiivi.


Nyt ravintolat laitetaan kiinni kaikissa "leviämisalueilla", jotka ovat kuulemma punaisella merkattu tuossa kuvassa.

Mutta pankkiirin silmissä tuo sama kartta tarkoittaa aivan jotain muuta kuin minkään tartuntataudin leviämistä. 

Se kun edustaa näiden ravintoloiden sulkemisen ajan potentiaalisia bisnesmahdollisuuksia, koska näitä pienempien yrittäjien ravintoloita menee nyt konkurssiin toinen toisensa jälkeen.

IMF valuuttarahastolle tämä leviämisvaihe on pelkkä peitesana talouden nollaamiselle, joka on jo käynnissä. 

Kaikki yksityisyrittäjät pyritään nyt saamaan konkursseihin keinoilla millä hyvänsä ja näihden kohta langetettavien ulkonaliikkumiskiellon pääsyy on juuri tuossa edellä mainitussa asiassa.

Ulkonaliikkumiskielto on samalla eräänlainen kansallinen kyykkyhyppelykoe, jolla tämä koronaa ajava valtaeliitti nyt katsoo Suomen osalta, että kuinka kyykkyyn suomalaiset ovat valmiita vielä menemään.

Mutta kuten dosentti Tuomas Malinen ilmoitti jo julkisesti Twitterissä, ettei hän tule tuota mahdollista ulkonaliikkumiskieltoa noudattamaan ja toivoi ettei kukaan muukaan meistä, koska muuten meiltä vietäisiin loputkin perusoikeudet pois.

Ilmoitan myös, että en tule noudattamaan tuota ulkonaliikkumiskieltoa missään muodossa, koska tuo on täysin ihmisoikeuslakien vastainen toimenpide.



Nämä ulkonaliikkumiskieltojen langettajat tulisi sen sijaan laittaa kahden vuoden toimintakieltoon, jolloin he eivät voisi harjoittaa ammattiaan sinä aikana. sillä nämä koronaa tekosyynään käyttävät fasistit ovat uhka koko Suomen itsemääräämisoikeudelle sekä sananvapaudelle. 

Moniko näki kuinka oikeusministeri Anna-Maja Henriksson oikein hieman nauroi YLE:n TV1:llä, kun hän puhui muutama päivä sitten näistä mahdollisista tulevista ulkonaliikkumiskielloista. 

Tuosta naurun ilmeestä voi jo päätellä sen, että miten nämä Suomen hallituksen fasistit nauttivat tästä Suomen kansan henkisestä sekä fyysisestä alistamisesta mm. ulkonaliikkumiskielloilla.

He eivät voi peitellä riemuaan, kun kansa alistuu. Mutta taas ne kansalaiset, joiden omatunto on puhdas, tuntevat edelleen vapautta omaan itseensä ja tajuavat tämän tilanteen, ettemme voi enää katsella sivusta, kun nämä kontrollifriikit psykopaatit aikovat nyt näiden lääkeyhtiöiden toimesta viedä maaliin asti sen hankkeen Uudesta Normaalista, eli fasistisesta ja totalitaristisesta uudesta maailmanjärjestyksestä rokotepasseineen ja rokotusohjelmineen.

Heidän tavoitteenaan on Suomessa saada vähennettyä yli miljoona suomalaista, joka tapahtuu nyt koronarokotteiden avulla. Jos rokotteiden ottajien henki lähtee rokotteen jälkeen, niin kuolintilastoon merkitään, että kuoli koronaan, vaikka rokote heidät oikeasti tappoi.

Näitä koronarokotteita ei tule kenenkään ihmisen ottaa, joka välittää omasta terveydestään sekä läheisistään, joten tämä on nyt suora varoitus teille kaikille niille, jotka vieläkin uskotte tuohon THL:n ja hallinnon propagandaan näistä rokotteista, että kuinka ne olisi jokin paluu entiseen...

Ne eivät ole paluu entiseen tai paluu normaaliin, vaan kyseessä on puhdas harhautus ja veruke, jolla nämä suomen kansalaiset halutaan huijata sinne koronan lopetuspiikeille, joiden sisällä on samaa kamaa, jota käytetään USA:ssa mm. Teksasin osavaltiossa teloistusinjektioissa.


Tässä on nyt rokotteilla tehtävä holokausti jo käynnissä ja rokotteiden vastustajat taas aiotaan leimata mediassa näillä BIG PHARMA:n noitavainoilla.


THL:n ylilääkäri Hanna Nohynek jopa ehdotti hihamerkkiä rokottamattomille aikaisemmin viime vuonna.

Kyllä tänne maailmaan saataisiin aika nopeasti rauha maahan, jos nämä vajaat 9000 maailmaa salaisesti satanistien kulteissaan johtavaa elitistiä vietäisiin niihin oikeisiin mm. Astra Zenecan koronarokotuksiin. 

Kun jos heidät sinne vietäisiin 3-4 kertaa, niin lopulta nirri lähtisi pois jokaiselta ja sitten he kuolisivat tilastoissa siihen keksimäänsä koronaan.

Mutta jos se niihin rokotteisiin sisälle laitettu muuntovirus kuolisi siinä matkalla, kuten taisi käydä jo Afrikassa, niin silloin taas nämä Astra Zenecan rokote-erät olisivat ehtineet jo mennä piloille.

Mutta nämä maailman kulissien takaiset elitistit ovat tähän mennessä pistäneet itseensä vain näitä näytösluonteisia suolaliuospiikkejä, sekä feikkirokotuksia, koska ei nämä aidot ykkösluokan eliitti kriminaalit halua omaa terveyttään uhata, jollaoin mRNA:n geenimuunnos kokeiluilla.

Meitä maailman ihmisiä he pitävät puhtaana karjana, joka on nyt osa tätä tieteellistäm RNA rokotteilla tehtävää ihmiskoetta.


Kun näiden eliittisatanistien terveysniksit ovat mielummin se alaikäisten lasten adrenokromi, joka on siepatuista lapsista kiduttamalla talteen otettu adrenaliinin hapetustuote, jota myydään pimeillä markkinoilla. 


Sitä kuulemma myydään jopa Suomessa pimeillä markkinoilla ja hinta on sen vajaa yli 290 euroa/ ml. Joten kallista kamaa on.

Sitten jos se kama loppuu, niin nämä Hollywood julkkiset näyttävät kuin joltain ruostuneilta kurpilta ja niiden iho alkaa roikkumaan kuin K-kaupan  lihatiskin tuotteet.


Netissähän ollaan viime vuosina huhuiltu, että jopa poplaulaja stara Celine Dion olisi kanssa tämän samaisen tuoteryhmän asiakas.


Koska kyseinen 52 nainen muistuttaa nykyään jotain 70 vuotiasta tätiä, jonka iho roikkuu ja lerpattaa, joka on tuon ikäisillä naisilla hyvin harvinaista.

Mutta ei ole vieläkään Helsingin Sanomienkaan toimittajilla oikeus kirjoittaa näistä adrenokromi jutuista. Sen sijaan CIA lahjoo heidän toimittajiaan hyökkäämään taas näitä asioita tutkivien ihmisten kimppuun ja maalittamaan heitä kaikenmaailman pilkkanimillä.


Mutta jos vielä palattaisiin siihen itse pääaiheeseen, eli että miksi Suomen kuntavaalit kaapattiin tämän koronan lääkefasismin tieltä ? 

Kyseessä on tämä koronan rokotuskampanja, eikä mikään muu.

Suomessa tätä rokotuskampanjaa lobbaavat erilaiset lääketeollisuuden järjestäytynyttä rikollisuutta lobbaavat tahot, joilla on jo yli 100 miljonan euron lahjussuma annettu THL:lle.

Joten kun rahat siirsivät jo omistajaa Terveyden- ja Hyvinvoinnin laitokselle, niin näitä koronarokotteita aletaan nyt tuputtamaan entistäkin kiihkeämmin ja agressiivisimmin Suomalaisille.

Kuntavaalit taas veisi muuten huomion pois tästä korona rokotusrumbasta, jonka taas katsotaan olevan haitallista bisnestä näille BIG PHARMA:n lääkeyhtiöille, jotka nyt tuputtavat Suomalaisiin näitä koronarokotteitaan.

Rockefeller Foundation on se, joka käärii näitä koronarokote tuottoja nyt. 

Sama yhdistys myös loi jo vuonna 2010 sen toimintasuunnitelman vuodelle 2020, jossa mainittiin otsikko LOCK STEP, jolla tarkoitetaan näitä karanteeneja.

Maailman salainen eliitti menettäisi muuten valtansa, ellei nyt se olisi järjestänyt tätä koronan feikkipandemiaa.

Siksi nämä Rockefeller Foundationin puolella laativat jo tuolloin vajaa 11 vuotta sitten sen LOCK STEP suunnitelman pakkokaranteeneista ja suunnittelivat sen vuodelle 2020-2025 väliselle ajalle.


JOHN HOPIKNS UNIVERSITY yliopistossa taas suunnitellaan jo nyt 2025-2028 vuosien välille suunniteltua SPARS virusepidemiaa.

Siellä luodaan siis tämän tulevaisuudessa mahdollisesti toteutettavan SPARS virusplandemian narratiivisuunnitelmaa, jota löytyy jo osittain netistä.


JOHN HOPKINS YLIOPISTOSSA, Harvardissa sekä MIT:ssä työskentelee tälläkin hetkellä lukuisia psykologeja, jotka nyt analysoivat tätä käynnissä olevaa koronan feikkipandemiaa maailmanlaajuisesti.


Tästä koronasta, joka on psykologisen sodankäynnin operaatio, on jo kirjoitettu teoksia, jossa puhutaan siitä, että miten tämä psykologinen koronaviruksella pelottelu tapahtuu psykologian sodankäynnin opein.

Tämän yllä olevan kirjan on kirjoittanut eräs Kanadassa syntynyt Israelin ilmavoimien majuri.


Psykologisen sodankäynnin aseet

Tässä psykologisessa sodankäynnissä on uhrit ja sitä suurempi uhri syntyy, mitä suurempi pelolla muodostettu trauma saadaan syntymään uhrin päähän.

Sillä nytkin käytännössä kaikki nämä uutiset koronasta täyttävät kaikki psykologisen kidutuksen sekä psykologisen sodankäynnin tunnusmerkit, johon nämä Suomenkin joukkotiedotusvälineet syyllistyvät. Joten jos tässä viilattaisiin sitä lakia prikulleen, niin myös nämä Helsingin Sanomienkin, YLE:n, MTV3:n uutisten lukijat sekä mediassa työskentelevät ihmiset ovat vastuussa kaikesta tästä psykologisen sodankäynnin keinoin tuotetusta Suomen kansalaisten pelottelusta koronalla.

Mutta koronan feikkipandemian kohdalla tuo sana KORONA jo itsessään tietää rahaa näille koronan feikkipandemian luoneille huijareille, jotka omistavat osakkeet näissä lääketehtaissa.

Mutta eivät he siinä mitään voittoja tavoittele, vaan kyllä nyt kyseessä on ihan suora biologisen sodankäynnin sekä psykologisen sodankäynnin operaatio, koko maailman kansojen alistamiseksi kohti tuota näiden satanistien eliitin ajamaa Uutta Normaalia, eli Uutta Maailmanjärjestystä. 

Mutta jos me emme tuohon Uuden Normaalin henkiseen ja fyysiseen kyykkyhyppelyyn ja alistumisleikkiin suostu, niin se on silloin näiden Korona feikkipandemiaa ajaville huijareille pelin loppu, eli GAME OVER ja sen tietää jo nyt, että miten he tulevat olemaan sitten aikanaan aivan raivoissaan, kun jäävät nuolemaan näppejään, kun he epäonnistuvat tuossa satanistisen maailmanjärjestyksen hankkeessaan, kun täällä ei alistuta, eikä mennä kyykkyyn hallituksen määräämistä ulkonaliikkumiskielloista, laulukielloista, tanssikielloista, maskikehoituksista, rokotuskehoitukseista, rokotuspasseista jne. 


Mutta siinä vaiheessa kun näille maailman kansoille selviää vielä noiden psykopaattien juonet, niin tulee näille eliitin teknokraateillekin lentävä lähtö ja he joutuvat pakenemaan maistaan mm. Uuteen-Seelantiin.

Että siinähän Suomen THL antaa sen Elon Muskin Neuralink yhtiön aivosiru suosituksen vielä jossain vaiheessa, mutta ei ole pakko olla senkään projektin koe-eläin, jos ei tahdo.

Se kun nämä rikkaat elitistit ovat rakentaneet näitä maanalaisia bunkkereitaan, niin se viestii enemmänkin siitä, että miten paljon he itse pelkäävät meitä heränneitä ihmisiä.

Kun ei tuollainen raharikas ihmiskauppias olisi onnellinen, vaikka hän omistaisi edes sata tuollaista maanalaista marmoribunkkeria.

Ilmankos näistä Euroopan Keskuspankin, BIS-pankin, IMF:n pankin pankkiireistakin niin monet ajautuvat käyttämään kovia huumeita, koska ei siellä enää näiden ihmiskauppiaiden omatunto ole puhdas.

Maailmanlaajuisesti yhä suurin ongelma, joka liittyy tähän yksityiseenkin pankkijärjestelmäänkin liittyvään ongelmaan on lapsi- ja ihmiskauppa.

Yhden siepatun lapsen hinta on sen n. 15 000 dollaria per lapsi, joita sitten siepataan ympäri maailmaa vuosittain useita miljoonia ja heitä päätyy mm. näille mystisille Saudi miljonääreillekin lapsiseksiorjiksi jne.


Prostituutiokin on tähän lapsien kidnappauksiin verrattuna vielä aika pientä, koska tuohon lasten kansainväliseen kidnappauksiin liittyvät myös näiden kidnapattujen lasten joukkomurhia.