http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, maaliskuuta 25, 2021

Britannia uhkailee kansalaisiaan 5000 punnan sakoilla, jos lähtee ulkomaille lomailemaan


Britannia hallitus on ottanut melkoisen ässän hihasta kansalaistensa alistamiseen, nimittäin nyt britannia uhkaa peräti 5000 punnan sakoilla, jos lähtee lomailemaan ennen heinäkuuta.

On melko kusipäistä toimintaa ja tästä selvästi näkyy se kuinka britannian hallitus haluaa ehdoin tahdoin alistaa kaikkia kansalaisiaan tasapuolisesti.


Sanoihan se pääministeri Sanna Marin silloin 2020 keväällä sen lentävän lauseen "nyt ei ole oikea aika mennä mökille".

Mutta kun tässä on itsessä selvännäkijän vikaa, niin aika todennäköisesti Suomessa THL antaa sitten juhannuksena juhannuskokon poltosta uudet ohjeet, että kokon polttamiseen saa osallistua vain perhepiirissä olevat ihmiset ja paikalla saa olla sen lisäksi vain 1 ulkopuolinen vieras.

Aivan kuten se jollekin Terveyden ja Hyvinvoinnin laitokselle kuuluisi, että keitä siellä Juhannusta on viettämässä sinun mökilläsi. Mutta fasisteilla kun nousee valta päähän, niin se sokaisee heidät kerralla ja tässä korona showssa nämä pääfasistit istuvat IMF valuuttarahastossa, Sveitsin BIS-pankissa ja Rockefeller Foundationin miljardisäätiössä jne.

Sieltä Rockefeller Foundationilta nämä nuotit on tänne EU maihin tulleet, kun nämä korona alistussuunnitelmat on jaettu jokaiselle maalle erikseen ja myös britannia noudattaa tätä pää strategiaa. Mutta koronaviruksen leviämisestä on esitettävä tätä samaa käsikirjoitusta, joka on jaettu jokaisen EU maankin hallituksille sekä terveysministeriöille.