http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

lauantaina, maaliskuuta 27, 2021

Paljonko IMF maksoi Ever Greenin kapteenille Suezin kanavan tempusta?


Rahtialus Ever Greenin kapteeni ajelehti ennen Suezin kanavaan jumittautumista omituista p*llurallia ja jos katsoo tutkakuvasta tarkemmin, niin hän piirsi tutkakuviin miehen seisovan sukuelimen.

Että montako miljoonaa tälle Ever Green rahtialuksen kapteenille IMF maksoi ? Tuskin hän millään rommipullolla tuota temppua tehnyt, että piirtänyt ensin mereen miehen seisovan sukuelimen ja sen jälkeen ajanut rahtialuksen tahallaan blokkaamaan koko Suezin kanavan.

IMF valuuttarahasto on tämän tempun takana ja mitä todennäköisimmin maksoi tuolle kapteenille sellaisen rahasumman, että tämän ei tarvise enää päivääkään ohjata yhtään rahtialusta.

Sen sijaan maailman talous sukeltaa tuon tempun ansiosta 9 miljardia dollaria päivässä ja viikossa tämä tekee jo 37 miljardia dollaria tappiota maailman taloudessa.

Joten bensan hinta nousee ja ruoan hinta nousee tämän seurauksena ja IMF valuuttarahaston ja BIS-pankin pankkiirit nauravat räkäisesti. 

Tämän rahtialuksen jumitus Suezin kanaaliin on osa THE GREAT RESET hanketta, jolla maailmantalous tuhotaan askel askeleelta.

Tästä hankkeesta oli jo Helsingin Sanomissa juttua 2020 syksyllä. Mutta oli hyvin kuvaavaa, kun vielä muutama viikko aikaisemmin Hesari oli haukkunut THE GREAT RESET juttua salaliittoteoriaksi.

Tämä jo kuvastaa sen miten jakomielitautinen sanomalehti HS on, jonka toimituksen ajatukset toimivat kuin jonkun jakomielitautisen, joka on tänään tätä mieltä ja huomenna toista mieltä. Mutta eihän valemedian tarvitse enää kertoa mikä on totuus, vaan he kertovat vain sen minkä sinun halutaan tietävän milloin mistäkin.


Kuvailihan se natsipropagandan isä Joseph Goebbels lehdistöä suureksi koskettimistoksi, jota hallitus voi soittaa.


Helsingin Sanomia jos vertaisi sarkastisesti vaikka pianonsoitonopettajaan, niin se olisi tällainen russofobinen täti opettamassa lapsille russofobisia lauluja.

Jos haluat tukea blogin toimintaa, niin PayPal kautta se onnistuu kätevästi. https://www.paypal.com/donate/?hosted_button_id=X58D4Q466Q96C