http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, maaliskuuta 05, 2021

Hallitus jatkaa KORONA lottoa ja tartuntaluvut vain kasvavat ennaltasovitusti

 


Tämä hallituksen ja THL:n koronabingo on nähtävillä jo, että miten äärimmäisen typerä peli tämä on.

Jopa iltasanomat veti todella överiksi uutisoimalla otsikkoon, että "Tänään todetaan noin 770 uutta koronatartuntaa".

Voisikohan LOTTO kierroksenkin laittaa käytiin niin, että VEIKKAUS ilmoittaisi, että "Tänään todetaan noin 50 Loton päävoittoa ennen illan lottoarvontaa".

Tuo koronalotto toimii samalla varmuudella, eli täydellä huijaamisella.


Oireettomat muka nyt levittävät koronaan pitkin Suomea, vaikka oireeton = terve.

Mutta tämä oireettomilla suomalaisilla pelattava koronabingo peli pyörii vain sen takia, että lääkärit saisivat lahjuksia vääristä koronapositiivisista diagnooseista ja nythän THL:n terveysviranomaiset ovat jopa myöntäneet asian puolisuoraan, että koronapositiivisen tartuntatuloksen saamiseen paperilla riittää myös pelkkä negatiivinenkin koronatestitulos.

Eli positiivinen koronamerkintä keinolla millä hyvänsä, jonka vuoksi myös terveille ihmisille saadaan nyt tuo koronan spitaalisen leima otsaan ja tässä koronabingossahan se on vielä merkillistä, että käytännössä oireettomien ihmistenkin kohdalla viranomaiset voisivat vaikka alkaa tehtailemaan koronapositiivisia näytteitä poliittisesti vainotuille henkilöille.


Saksassa on jo avautunut lukuisia koronavankiloita, jonne on vangittu aivan terveitä saksan kansalaisia ja sinne vangitsemisen syyksi riittää jo pelkästään se, että on tavannut yhden ulkopuolisen ihmisen tai käynyt kaupassa.

Nämä Saksan koronavankilat ovat jo nyt näitä Uuden Maailmanjärjestyksen kurinpalautushuoneita, tai uudelleenkoulutusleirejä, joilla EU:n nykyinen sotilasjuntta sitten pyrkii koulimaan EU:n sotilasjunttaa kritisoivat ihmiset kuriin ja palauttamaan heidät nöyrinä ja alistuneina takaisin yhteiskuntaan.

Saksan Moltsfeldessa on avattu nyt koronavankila, joka on ent. nuorisovankila. Samaisessa vankeuslaitoksessa olevat vangit on vangittu korona synnin tekemisestä. Vartijoina toimii 12-15 vapaaehtoista ja lisäksi 30 entistä poliisia. 

Mahtaa olla kyseisen koronavankilan psykopaattivahvuus melkoisen suuri, sillä ei tuollaisiin hommiin oikein muut ihmisluoneet hakeudu.

Mutta tällaiset vankilat täytyy kuitenkin pyöriä tartuntalain verukkeella ja siksi Saksan terveysviranomaiset perusteleva ja vetoavat sitä pelkäksi standardiksi tartuntasuojatoimenpiteeksi, jos sinne koronavankilaan joku kansalainen vangitaan ja eristetään.

Suomen valtioneuvosto suunnittelee jo tällä hetkellä vastaavanlaisia koronavankiloita Suomeen ja niiden on määrä avautua vielä tämän vuoden aikana, tai no oikeastaan se Iisalmen tuore tapaus, jossa tämä virolais-suomalainen nainen vangittiin tartuttajaepäilynä ja vielä lehdet rikkoivat journalistista lakia julkaisemalla asianomaisen naamakuvan lehdessä.


Korona bingo kyllä loppuu, jos lopetamme sen

Mutta tässä seinähullussa koronabingo pelissä on vielä yksi optio sekä mahdollisuus, joka voi lopettaa tämän hölmön ja järjettömän koronabingopelin ja se on kansalaistottelemattomuus.

Siksi tarvitsemme maskittomuuteen sekä koronarokotukset kieltävän kansanliikkeen. Sillä miltei millään muulla keinolla ei tämä koronatyrannia lopu.

Kun tässä koronarokotebingossa on taas jo kyse ihan Suomen kansalaisiinkin kohdistuneesta ja toteutetusta kansanmurhasta, johon syyllistynyt virkamies syyllistyy jo samantien II-maailmansodan aikaiseen sotarikokseen.

Maskin pakottaminen on laiton toimenpide, joka rikkoo UNESCO:n biolääketieteen ja ihmisoikeuksien julistuksen kuudetta ARTIKLAA (ARTIKLA 6).

Eli sen mukaan ennaltaehkäisevä lääketieteellinen toimenpide = kasvomaski, joka vaatii jokaiselta käyttäjältään tietoisen suostumuksen, jota ei voida pakottaa. 

Josta siis asianomainen voi kieltäytyä mistä tahansa syystä, eikä hengitysmaskista kieltäytyvää saa syrjiä ihan jo yksinomaan tämän UNESCO:n biolääketieteen ja ihmisoikeuksien julistuksen kuudennen artiklan perusteella.

Että tässä on näille maskifasisteille ja maskihysterisoijille hieman faktaa pöydälle, jota monet eivät kestä edes lukea, koska ovat jo nyt näiden maskien aiheuttamista happisaturaatiovajauksista varmasti aivot puhki ja stressaantuneita. 

Mutta jos se maskisuositus olisikin yhtäkkiä 20 hengitysmaskia, niin kuinka monta maskia vielä tarvitaan hölmön ihmisen kasvoille, ennen kuin hän huomaa tukehtuvansa hapen puutteeseen. Että sehän tästä vielä puuttuu, että Sanna Marinin hallitus ja THL kieltäisi Suomalaisilta hengittämisen. 

Bill Gateshan on näille monille koronahysteerikoille kuin joku jumala, johon nämä koronapelkurit heijastavat tuon Tukholman syndroomansa. Eli luovat Gatesiin tuollaisen isämäisen hahmon, jonka he luulevat olevan huolissaan koko maailman terveydestä ja tarjoavan rahoittamillaan koronarokotteillaan pelastusta koronaviruksesta.

Tuo on äärimmäisen vaarallinen suggestioharha, joka perustuu puhtaasti tuolle hyväuskoisen ja herkkäuskoisen koronaan pelkäävän ihmisen mielen tuottamalle harhalle, joka on tuota kirkkokulttuurimaista koronanpelkoa, joka käytännössä on miltei sama asia, kuin tämä helvetin ja ikuisen kadotuksen pelko kiihko kristityillä.

Mutta jos nyt analysoisimme tätä koronaa hieman tarkemmin, niin jos nyt jättäisimme tämän feikkitieteen siitä pois, niin silloin näemme tämän koko ilmiön paljon laajemmin ja COVID-19 viruksen rahahanat paljastavat viimein sen, että mihin tämän koko kyseisen koronan jäljet johtavat ja ne johtavat Yhdysvalloissa toimivaan Rockefeller Instituuttiin.

Siellä luotiin jo vuonna 2010 tämä futuristinen vuosille 2020 eteenpäin luotu narratiivi suunnitelma maailman orjuuttamisesta, johon tarvittiin operaatio nimeltä LOCK STEP ja tällä LOCK STEPILLÄ he tarkoittivat Rockefeller Foundationin puolella näitä pakko karanteeneja.

Mutta nämä pakkokaranteenit eivät toimisi muuten, ellei sen varjolla luotu ensin tällaista feikkipandemiaa sen alle, jotta ihmiset tottelisivat ja alistuisivat.


Onneksi Suomessa ollaan nyt kuunneltu järkeä ja eräs ruokajono jo luopui maskipakosta.

Suomi on nyt melkein kuin sellaisessa tilanteessa, jossa mielipuoliset psykopaattisadistiset vanhemmat yrittävät huijata jotain täysi-ikäistään lastaan alistumaan heidän mielivaltaisiin sääntöihin.

Mutta Suomen kansalaisten ollessa kyseessä tässä onkin nyt kysymys paljon suuremmasta asiasta ja se on meidän jokaisen itsemääräämisoikeus, joka on nyt sekä ihmisiltä, että valtiolta nyt kortilla ja se on uhkana jäädä tämän koronafasistisen leikkurin alle.

Se koronafasistinen siirto on menossa eteenpäin vain, jotta nämä psykopaatit saisivat aikaiseksi tuon haluamansa Uuden Maailmanjärjestyksen, rokotusohjelmineen, rokotuspasseineen. Mutta on täällä edelleen riittävästi ihmisiä laittamassa stopin näiden psykopaatti-sadistien suunnitelmille.

Vaarallisin joukko näiden elitistien piirissä on edelleen Järjestäytynyttä ja kansainvälistä rikollisuutta edustava lääketeollisuus BIG PHARMA sekä maailman suurimmat tiedustelupalvelu CIA, MOSSAD, MI5, MI6. Sillä nämä tiedustelupalvelut tekevät näiden samojen roistojen kanssa suoraa yhteistyötä.

CIA:lla on suorat yhteydet Saksan Frankfurtin NSA:n päämajaan, josta vakoillaan EU-maiden kansalaisia jne. 

EU:lla toimii myös oma Gestaponsa (Europol).