http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, maaliskuuta 31, 2021

Pieni esimerkki QAnon propagandasta


QAnon psyop jatkuu edelleen ja somessa jaetaan näitä siihen liittyviä propaganda kuvia.

QAnonin seuraajan tarvitsee yleensä nähdä vain tuollainen valokuva somessa ja tuo teksti, niin he suggeroivat mielensä jo sen jälkeen, eikä heidän tarvitse enää edes googlettaa tuosta sen enempää tilannetietoa.

Sitten he tuudittautuvat tuohon tuttuun QAnon psyopin mantroihin


KAIKKI ON HOIDOSSA

VALKOHATUT HOITAVAT HOMMAN

TRUMP ON MEIDÄN PUOLELLAMME

ANTAA VALKOHATTUJEN HOITAA HOMMA

KOHTA ILLUMINAATIT OVAT GITMOSSA (Guantanamo)

MINÄ EN TEE MITÄÄN

MINÄ ODOTAN TÄÄLLÄ TIETOKONEELLA 

JA LUEN Q DROPPEJA


Tuokin steroidiäijä tuossa ylimmässä valokuvassa näyttää tyypilliseltä USA:n palkkasotilaalta, joita ovat kovimmat armeijan murhamiehet. Ne palkkasotilaat eivät pelasta mitään lapsia mistään, vaan sotivat lähi-idässä salaisissa operaatioissa ja turvaavat monikansallisten pankkiirien ryöstetyn omaisuuden viennin New Yorkiin ja Lontooseen. 

Sitähän nämä palkkasotilaat todellisuudessa tekevät, koska toimivat näiden yksityisten pankkien yksityisarmeijoina ja yksiköinä. 


Tämäkin juttu menee osiin QAnon uskovaisiin läpi kuin väärä raha, koska he suggestoituvat tuosta, eli hypnotisoivat mielensä noilla jutuissa.


CIA:lla ja NSA:lla tällaisille ihmisille nauretaan avoimesti.


Se on totta, että tämä EVERGREEN yhtiö sieppaa lapsia näissä konteissaan, joita käytetään lapsien kidnappausoperaatiossa. joten kun tuo rahtialus hinataan sinne Rotterdamin satamaan, niin mielenkiinnolla näemme, että onko valemediaa siellä kameroineen odottamassa, vai ei?

Internetin faktantarkistajat ovat jo hyppineet seinille tämän aiheen kera. He kun ovat systemaattisia valehtelijoita, jotka eivät edes tutki näitä lähteitä.