http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, maaliskuuta 12, 2021

Sanna Marin taitaa saada nuotit Klaus Schwabilta ?


Tämän Suomen pääministeri Sanna Marinin eiliset ulostulot menivät jo melkein täysin uuden maailmanjärjestyksen puolelle, kun nyt hän peräänkuulutti pääkaupunkiseudun joukkoliikenteen rajoittamista.

Uusi maailmanjärjestyshän on se, että sitten kun Vihervasurit ottavat komennon, niin lopulta se polkupyörälläkin ajelu tehdään veronalaiseksi ja sekin päätetään, että kuka saa olla se fillarikommunisti ja kuka ei.

Joukkoliikenteen rajoittaminen sekä vapaan liikkumisen esto on uuden maailmanjärjestyksen perusoppeja. 

Mutta siksi tämä feikkipandemia luotiin, jotta voidaan nyt harhauttaa kansaa, että nämä useat tädit syyttävät nyt suomalaisia maskittomia miehiä mm. koronalingoiksi, vaikka nämä koronalingot leviävät vain näiden koronapelkoisten tätien ja mummojen omassa päässä. Eli mielikuvituksessa.

Joten tämä maski-joukkopsykoosi sai nyt aivan äärimmäiset mittasuhteet kun nyt tämä orjavaippa määrättiin pakolliseksi sekä HSL:n julkiseen liikenteeseen, että myös VR:n lähi- ja kaukojunaliikenteeseen. Mutta kuulemma jos on terveydelliset syyt, niin sen maskin käytöstä voi kieltäytyä.

Mutta IMF valuuttarahasto on nämä maskinaamiaiset tänne tuonut ja näiden maskinaamiaisten tarkoitus on saada tuhottua kansan identiteetti, joka sujuu jo automaattisesti maskittamalla ihmiset, jotka eivät enää erota toistensa kasvoja.

Maskit keräävät myös pöpöjä ja varsinkin nämä ilmaiset maskit ovat niitä myrkyllisimpiä maskeja, joissa on myrkyllistä muoviyhdistettä.

Maskin käyttö myös lisää happitasojen laskua, joka pitkällä aikavälillä aiheuttaa pysyvän lievän aivovamman.


Maskittaminen kun on jo vanha traditiokidutuskeino, jota mm. orjaplantaasien omistajat harjoittivat puuvillapeltojenkin orjilla USA:ssa vielä 1800-luvulla.


Tässä olisi napakka englanninkielinen teksti siihen maskiin.

NEW WORLD ORDER SLAVE, eli uuden maailmanjärjestyksen orja.

Haluatko olla sellainen ? 

Luuletko, että tuolla naama rätillä suojaudut koronaviruksen leviämiseltä, vaikka virukset menevät tuosta kangasmaskista helposti läpi.

Mutta salaisuus onkin, ettei mitään virusta, eikä edes muuntovirusta leviä missään muualla kuin vain sinun herkkouskoisessa mielikuvituksessasi.

Eihän nämä koronan keksineet elitistit niin hulluja ole, että laittaisivat jonkun oikeasti tappavan viruksen tänne maailmanlaajuisesti leviämään. Muuten siinä tulisi myös näiden pahisten kuolemia ja omaa henkeään eivät nämä tyrannit uskalla koskaan vaarantaa varsinkaan biologisilla aseilla. 

Mutta nämä koronarokotteet he ovat valmistaneet lääketehtaissa biologisiksi aseiksi, joihin rokotusohjelmiin he nyt valtamedian avulla painostavat ihmisiä uusille piikeille, kun heille myydään näitä terveysviranomaisten ja median toistuvia valheita mukamas jonkun muuntoviruksen uudista leviämisistä.

Näistä koronarokotteilla tapetuista ihmisistä nämä elitistit käyttävät nimitystä "hyldytön suursyömäri" (eng. the useless eaters). Heidän terveys ei ole vaarassa, vaan heidän henki on vaarassa mennä, koska he ovat usein niin tyhmiä, että he luulevat pelastavansa itsensä koronaviruksen tuhoilta vaarantamalla immuniteettinsa tuollaisella mRNA rokotteella, josta on aikaisemmin vain eläinkokeita, ennen kuin nämä vaaralliset ihmiskokeet alkoivat tällä teknologialla muutama vuosi sitten.

Lähteet: MTV UUTISET