http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, elokuuta 18, 2020

Youtube poisti TALKRADION Youtube-kanavan

 Kuvan mahdollinen sisältö: tekstissä sanotaan TALKRADIO @talk_fi 12min Youtube poisti sitten koko Talkradio tilin ja 3800 videota, videoilla 2,7 milj katselukertaa ja tuhansia tilaajia, kiitos ja hei hei #ShadowGate Haluamme ilmoittaa, etta YouTube-tiliasi (TALKRADIO) kohtaan tehtiir valitus. Tarkistimme valituksen ja totesimme tilisi rikkovan YouTuben käyttöehtoja (https //www youtube com/ Rikkomuksen vuoksi olemme lopettaneet tilisi. Ft saa kävttää nitää halluecasitai luoda

Youtube on poistanut TALKRADION Youtube-kanavan.

Kanavan ylläpitäjä väittää, että kanavaa kohtaan tehtiin valitus, joka tarkistettiin ja Youtubesta sitten todettiin, että kanavanne rikkoo Youtuben käyttöehtoja, jotan Rikkomuksen vuoksi olemme lopettaneet tilisi.

TALKRADION videot keräsivät jo 2,7 miljoonaa katselukertaa ja 3800 videota.

bitchchute - BitChute

Siinäs nyt näette, että totuus saa näitä eräitä Wall Streetin pankkiireja ja herra iso herroja suuttumaan, koska totuuden levittäminen rikkoo kuulemma Youtuben kanavaehtoja.

Stop Google Censorship

Mutta tämä Youtube onkin nyt näiden CIA:lle sekä NSA:lle työskentelevien sensuuria ajavien system analystien hallussa, jotka vaativat DARPA:n ohella toimia ja massiivista sensuuria. Joten ilmankos tämä tunnettu Youtubettaja Samuli Perälä kertoi jo saaneensa sisäpiiritietoa eräältä nimettömäksi pysyneeltä Googlen työntekijältä, että näitä tiettyjä arkaluonteisia Youtube-kanavia aletaan sitten poistelemaan viimeistään syyskuussa suuremmalla vauhdilla.

BitChute Review (Youtube alternative) | OnMoneyLineYoutube on nyt saanut jo varteenotettavan kilpailijan Bitchuten

Secure email: ProtonMail is free encrypted email.

Tälläkin hetkellä, jos haluaa kryptata sähköpostinsa, niin ilmainen erinomainen sähköpostipalvelu on Sveitsiläinen Protonmail.

Protonmail tarjoaa myös ilmaisen VPN-yhteyden, joista halvin ei maksa mitään.

SOTT-artikkeli: Länsi luo todellisuutta - Venäjän vastainen ...

Tässä on kuitenkin kysymys informaatiosodasta.

Kun vielä kirjakustantamoilla kuten WSOY:llä on täysi oikeus valita kirjailijansa, niin taas täällä Googlessa kuka tahansa voi olla sisällöntuottaja. 

Samoin myös Facebookissa sekä Twitterissä sinun vapaa sanasi voi levitä niin kauan, kunnes se suututtaa näiden plätformien sensorit, jota tosiaan Facebookin puolella toimii portinvartijana itse A.I. (keinoäly). Joten jos vaikka tämä KORONA olisi jonain päivänä kielletty puheenaihe, niin voitkin kirjoittaa, että KOR"ONA, jolloin se A.I. sensoribotti ei enää sitä tunnista.

Havaintoja Uudesta Maailmanjärjestyksestä: Informaatiosota MV ...

Olisi jo vihdoin aika tajua se, että nämä maamme mädätetyt mediat YLE, HS, MTV3, IL, IS ovat kaikki näiden Wall Streetin pankkiirien kaltaisten rahahanojen lihapatojen äärellä ja siellä valheet myyvät paremmin kuin totuus ja kuten Aatos Erkko Helsingin-Sanomien suuromistajana aikanaan sanoi kuinka "meidän tehtävänämme on määrätä kuinka ihmiset ajattelevat." 

Mutta sori nyt vaan Erkko vainaa, mutta nykyään tämä media sai jo vuosia sitten kilpailijan sosiaalisen median, jonka puolella toimii näitä REUTERS papukaijoja parempia ja älykkäämpiä toimijoita, joita taas ei näihin valemedia lehtitaloihin hyväksytä sisään, koska heidät nähdään jo suoraan poliittisiksi vihollisiksi, vaikka näistä monet ovat sitoutumattomia ja luovat sitä oikeaa totuus politiikkaa omien tietokoneidensa näppäimistöillä.

Suomen valemedia on muuttunut vuosikymmenten saatossa siitä pelottavasta vallan vahtikoirasta jo Chihuahuan kokoiseksi puudeliksi.

Ei tuollainen vallan vahtikoira enää puudelina kuin lähinnä naurata ja tylsistytä ihmisiä.

Mutta olemme nähneet, että oikeuslaitoksella ei ole käytössä kuin vain tuo kansankiihotuskortti ja vihapuhe.

Se on siis vihaista puhetta, kun kritisoit eliittiä.

Mutta eikö eliittiä sitten saisi arvostella... Tätä porukkaa, joka kidnappaa lapsia ja myy niitä 15 000 dollarin kappalehintaan sekä keinottelee heistä talteenotetulla adrenochromilla voittoja. Sekä rahoittavat yksitysiä armeijoita hyökkäämään lähi-idän maihin, jotka USA:n armeijana tunnetaan. 

Lastenmurhaajat ja raiskaajat eivät ansaitse kenenkään kunniaa tai suosionosoituksia, mutta nämä Illuminaatit koko DEEP STATE:n osalta koostuvat näistä lukuisista vaikutusvaltaisista pedofiiliringeistä, joita pyörii aina Helsingissä ja Turussakin asti. Mutta eipä niistä yllättäen vieläkään lue lehdissä yhtään mitään.

Että netinkö vihapuhujat tässä nyt olisi suurin Suomen turvallisuusuhka ? 

Toivottavasti TALKRADIO saa nyt kanavansa palautettua ja jatkettua työtään.