http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

sunnuntaina, elokuuta 30, 2020

Elon Musk julkisti kallonporauksella lanseerattavan aivoimplantin

 All about the chip that Elon Musk and Neuralink develop for human brains –  World Today News

Teknokraatti Elon Musk julkisti kallonporauksella lanseerattavan aivoimplantin.

Aivoihin istutettava laite on kuulemma n. 8 millimetriä, ja se sisältää vielä ihmishiusta pienempiä elektrodeja.

Tämä sitten asennettaisiin ihmisen aivoihin kallonporauksella.


Laitteessa on musiikkisoitin

Kuitenkin melko hullun tästä kallonporaukseen perustuvasta keksinnöstä tekee sen, että nyt sitä mainostataan sillä, että "SIINÄ ON MUSIIKKISOITIN".

Lähtisitkö sitten porauttamaan kallosi, jos Apple siitä pyytäisi jonkun markkinahinnan vaikka 500,00 euroa ? 

Ethics Codes Are Not Enough to Curb the Danger of Bias in AI – BRINK – News  and Insights on Global Risk

Tämä kyseinen teknologia pitää sisällään sellaisen liikesalaisuuden, että tuo teknologia on rakennettu A.I. keinoälyllä ja se suunnitelma olisi saada koko ihmiskunta A.I:n kontrolliin.


Tämä salainen maailmanhallitus, johon myös Elon Musk kuuluu ei pidä siitä, että ihmiskunta on henkisesti kehittynyt jo sille asteelle, että he osaavat ajatella tietoisella mielellä. 


Joten nyt he joutuivat tekemään seuraavan liikkeen totaalin maailman kontrollin saamiseksi ja siksi tämä A.I. operaatio on askel kohti tuota teknokraattista dystopiaa, jos ihmiskunta suostuu hyväksymään tuon, että heitä aletaan kohta houkuttelemaan sinne Elon Muskin lanseeraamaan kallonporaukseen ja aivoimplantin asennukseen.


Musk kertoi, että edellinen testikohde tälle aivoimplantille oli eräs sika, jolla on nyt ollut implantti aivoissaan jo kaksi kuukautta.


Seuraavaksi sitten Musk haluaa ihmiset tuon teknologian koekaniineiksi.
Minusta hän voisi porauttaa sen oman kallonsa ensimmäisenä ja näyttää miten se toimii, jos hän kerta on tuosta teknologiasta niin teknokraattisen kiihkomielinen.
Mutta luonnollisesti hän ei sitä tee, kuten myös Bill Gates ei suostu rokottamaan itseään RNA-rokotteella, vaan tulee tod. pistämään itseensä tyhjän pelkkää vettä sisältävän placebopiikin, kun hän astuu 2021 vuonna tai 2022 vuonna sen RNA-rokotteen koekaniiniksi.


Näiden A.I. keinoälyä palvovan eliitin asennemaailma maailman ihmisiin on sama asennemaailma, jolla tavalla he suhtautuvat näihin teuras sikoihin ja lammaskarjaan.


Heille siis sinä olet joko tuottava tai ei tuottava, ja ei tuottavat ihmiset ovat heidän mukaansa mm. eläkeläisiä tai työttömiä, joita he pitävät hyödyttöminä suursyömäreinä.


Siksi heillä on depopulaatiohanke, jonka tavoitteena on saada tästä maailmasta yli 95 prosenttia nykyisestä väestöstä vähennettyä pois ja sitä he yrittävät rokottein sekä elintarvikkeiden (mm. prosessoitu ruoka) myrkyttämällä. Geenimanipuloitu ruoka jo itsessään heikentää kehon immuniteettia ja saa aikaan mm. pitkällä aikavälillä mm. suolistosyöpää, jotka ovat viimeaikoina lisääntyneet maailmalla näissä maissa, joissa kulutetaan paljon prosessoitua ruokaa.


Terveyden ja hyvän immuniteetin salaisuus kun on puhtaassa ravinnossa ja tämän takia nämä elitistit ostivat mm. elintarvikejätti Monsanton Bauer lääkeyhtiön toimesta, joka myrkyttä nyt sadot Round up glyfosaatilla kelvottomiksi, josta ihmiset sairastuvat yhä useammin immuniteettia heikentäviin sairauksiin, joka taas saa lääketeollisuuden suuryhtiöille lisä asiakkaita, eli voittoja.


Meidän tulisi nyt jo viimein ilmaista tämä, että me emme ole näiden psykopaattien koekaniineja, joten tämä korona taikasanalla alistamisen tulee loppua, ennen kuin olemme jo ajautuneet tyranniaan, sillä sinulla yksittäisellä kansalaisella on kaikki valta ja teillä on todellisuudessa enemmän sitä valtaa ja voimaa, kuin näillä sielunsa Saatanalle ja pimeydenvoimille myyneillä elitisteillä.


He ovat vain langenneita sieluja, jotka uskovat tekevänsä hyvää pompottelemalla alamaisia Saatanan nimissä, josta he vielä uskovat saavansa voimaa. Mutta nämä satanistit eivät kestä totuuden valoa, joka polttaa heidän silmät.


Totuuden valo on sellainen, joka puhdistaa nämä pimeyden voimien hiekotusaikeet ja nämä keinoäly projektit kaatuvat ennen pitkää, kun niitä ei suostuta ottamaan vastaan. Facebook tulee myös tuhoutumaan lähi vuosin aikana, koska sen omistajat ovat koko ajan yrittäneet saad asitä A.I:n suuntaan ja mitä enemmän teknokratia yrittää tunkea yksilönvapauden päälle, niin sitä enemmän näiden teknologiajättien osakekannat alkavat laskemaan sitä persmäkeä alas, koska näiden alustojen käyttäjät äänestävät lopulta jaloillaan.


Tämä salaisen maailmanhallituksen ajama Uusi Normaali, eli Uusi Maailmanjärjestys ei tule koskaan saamaan sitä lopputulosta, joka näillä sekopäillä on suunnitteilla, eli satanistinen maailmanuskonto, joka tulisi lakkauttamaan kaikki aiemmat uskonnot mm. kristinuskon ja islamin jne.
Humanismi kun on sellainen asia, jonka yli ei tämä A.I. keinoäly ja teknokratia tule koskaan tältä planeetalta kiilaamaan ohi, koska täällä on edelleen empatiakykyisiä ihmisiä.


Mutta nyt tämä koululaisten traumatisoini on järkyttävää nähdä, kuinka näitä lapsia nyt vieraannutetaan tästä yhteiskunnasta ja heille on maailmalla pakotettu maskeja päähän sekä visiirejä naamaan, aivan kuin heistä haluttaisiin tehdä jotain tulevaisuuden UUDEN MAAILMANJÄRJETYKSEN psykopaattisia vartijoita.
Tässä kun ollaan siirtymässä Vesimiehen aikaan kohta, niin ilmankos tässä on maailmalla melkoiset mullistukset pimeyden ja valon voimien välillä käynnissä. Mutta valo on aina tuhansia kertoja kertaa pimeyttä voimakkaampaa, joten lopputuloksen tiedämme, että pimeys hälvenee, kun valo valaisee sen.


Lähde: MTV3 Uutiset