http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

lauantaina, elokuuta 08, 2020

Australiassa menossa täysi ihmiskoe

Australiassa on menossa täysi ihmiskoe, joka ei liity mihinkään koronavirukselta suojautumiseen, vaan siellä on nyt aloitettu massiivinen armeijan ja poliisin kanssa toteutettu kakkosaalto.

Siis Australian Victoriassa alkoi nyt massiivinen ihmiskoe... Ihmiset on komennettu hallituksen puolelta koteihinsa.  Ulkonaliikkumiskielto on voimassa klo 20.00-05.00


Kaikki yritykset ovat kiinni, jotta konkursseja syntyisi mahdollisimman paljon ja se aiheuttaisi erityisesti yksityisyrittäjille mahdollisimman suurta harmia. Tämä on pankkiirien tavoite.


Koulut ovat taas etäopetuksessa. Ainoastaan supermarketit, apteekit, viinakaupat ja pikaruokalat sekä postit ja pankit ovat auki.


Saat liikkua vain viisi kilometriä kotoasi ja liikuntaa sat harrastaa ulkona vain tunnin =  (Vankilameininki). Vankilan kalterit enää puuttuu. Mutta ne ovat vankilan kalterit nimeltä KORONA.


Lisäksi Victoriassa asuvilla tulee olla Victorian hallituksen passi, jota tulee siellä käyttää liikkuessasi välttämättömiin töihin ja jos ei ole passia, niin tulee 20 000 Australian dollarin sakkoa.


5000 dollarin pikavoitto tulee taas, jos rikot ulkonaliikkumiskieltoa.


Mutta koronaan kirjattuja kuolemia Victoriassa on vain 162, jotka ovat tosiaan täysin luonnolisia kuolemia, joihin on kirjattu tuo korona jälkeenpäin, kuten Suomessakin THL kertoi, että kaikki kuolinsyyt kirjataan koronan aiheuttamiksi.


Nämä 162 kuolintapausta Victoriassa olivat yli 99% yli 80 vuotiaita ihmisiä, joiden immuniteetti oli heikompi kuin muiden.


Poliisi ja armeija ovat nyt Victorian kaduilla ja heille on annettu täysi lupa tunkeutua kenen tahansa kotiin ilman mitään lupaa. Joten tästä on enää pieni matka siihen, että poliisit tunkeutuvat koteihin ja raiskaavat sekä harjoittavat muita noihin fasistin, tyrannian luontaisehuihin kuuluvia oikeuksia.


Lisäksi itsemurhatilastot ovat nousseet kovaa Victoriassa.


Coronavirus: Victoria's systemic problems behind second wave

Australiassa sijaitseva Victoria otettiin ilmeisesti tämän ihmiskokeen kohteeksi, koska tällä nyt tätä ihmiskoetta tarkkailevat tahot tiedustelupalveluineen tarkkailevat, että miten se tehoaisi länsimaissa.

Sillä tämä kakkosaalto on suunniteltu tänne Eurooppaan muutaman viikon viiveellä.

Koronavirus aalto oli siis kesälomalla ja sen olisi tarkoitus palata nyt kesälomalta takaisin Suomeen, kunhan nämä THL:n johtajat ensin palaavat lomilta.

THL:n johtajilla on oma käsikirjoitus, jonka he ovat saaneet Maailman terveysjärjestö WHO:lta.

Heillä on siis heille jaetut nuotit, joista he sitten tätä koronan kakkosaaltoa alkavat tuputtamaan Suomen hallitukselle ja terveysministeriölle.