http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, elokuuta 10, 2020

Davosin talousfoorumin COVID-19 keskustelut

 

Davosissa, Sveitsissä järjestettiin tämän vuoden 2020 alussa tammikuussa Davosin talousfoorumin kokous, jonne osallistui maailman nykyistä talousjohtoa. 


Tämä ylempi taulukko on niitä asioita, joita siellä käsiteltiin ja ydinasia oli tuo talouden hieno resetointi.


Talouden resetointi

Nyt olisi tärkeää, että puhumme tuosta talouden resetoinnista globalistin pankkiirin MIND SETILLÄ, eli pankkiirin kylmäkiskoisella mielellä.

Heitä ei todellakaan kiinnosta, että miten se sairas mummo tai vaari pärjää siellä eristetyssä vanhainkodissa, tai että miten pienyrittäjä pärjää, kun koronaviruspandemian verukkeilla heidän firmansa on pakotettu sulkemaan ovensa.

He sanovat nyt resetoivansa koko maailmantalouden ja kuten näkyy, niin kyyti on ollut kylmää ja tässä matkataan jo täyttä vauhtia kohti hyperinflaatiota.

Nämä Sveitsin Davosiin osallistuneet elitistit tiesivät, että tämän vuoden keväänä heidän oli pakko ottaa järeämmät aseet käyttöön ja se oli THE GREAT RESET, eli maailmantalouden nollaus.

Heille jokainen työtön ihminen tai eläkeläinen tai myös pienyrittäjät on täysin hyödytön, koska he eivät tuota mitään.

Jo Bilderberg-kerhonkin kokouksissa heistä käytetään mitä halventavia nimiä aina torakoista hyödyttömiin suursyömäreihin ja heistä tulee päästä eroon. Siksi luotiin läntisiin maihin talouden nollakasvuohjelma, jonka määrä on tuottaa massatyöttömyyttä, jotta tästä ihmisväestöstä päästään eroon.

Joten näitä globalisteja ei todellakaan kiinnosta auttaa näitä köyhiä, mutta kuten YK sillä Agenda 2030 ohjelmallaan sanoo poistavansa maailmasta köyhyyden vuoteen 2030 mennessä, niin mietippä ihan ite, että miten ne sen aikovat tehdä.

Auttamalla köyhiä, vai vetämällä heiltä vielä sosiaaliturvankin pois ?

Yksityisyrittäjät on nyt ajettu jo melkein kaikki kohta siltojen alle, kun he eivät selviydy vuokristaan ja nämä heille lainojaan myöntänet pankkiirit nauravat heille räkäisesti. Tämä Hollantilainen ex pankkiiri Ronald Bernard kertoi mm. kuinka eräskin pankkiiri nauroi ivallisesti, kun eräs Italialainen yrittäjä oli velkaantunut ja tehnyt itsemurhan.

Se salaisuus on, että näiden suurien pankkien takana on vain tuo n. 8500 päinen eliitti, jolla on kaikki valta käsissään. 

Heillä on käsissään niin suuri valta, joka pitää sisällään yli 95 prosenttia tämän koko planeetan varallisuudesta. Mutta mikään ei heille riitä, koska he ovat satanisteja ja satanistilla ei käytännössä ole mitään moraalia. Aivan kuten myös Juutalaisten Tallmudissa lukee suoraan se, kuinka vääräuskoisilta Gojimeilta tuleekin huijata kaikki raha pois.

Joten aivan samalla tavalla nämä sijoituspankkiirit pitävät itseään jumalan asemassa ja okkultisteina palvovat Saatanaa ja uskovat siihen, että heillä on kaikki oikeus huijata valtioilta rahat tämän pienen rosvokoplan taskuihin.


INTERNET HALLINTO


Yksi toinen puheenaihe, joka oli Davosin tämän vuoden kokouksessa käsittelyssä oli taas globaali Internet Hallinto.

Kun nämä pankkiirit pelkäävät edelleen sitä, että heidän rikoksensa paljastuu kohta koko maailmalle ja syntyy niin suuri skandaali, että näitä sijoituspankkeja alkaa kaatumaan sen seurauksena, kun heidän johtajiaan viedään Haagin kansainväliseen sotarikostuomioistuimeen tuomittavaksi näistä rikoksistaan kuten ihmiskaupasta, lapsikaupasta, lasten rituaalimurhista jne.


Davosin talousfoorumin osallistujat haluaisivat siis saattaa internetin massiivisen sensuurin alle.

Itse asiassa tämä eräs suomalainen tunnettn tubettaja Samuli Perälähän sai äskettäin viestin joltain tyypiltä, joka työskentelee Googlelle, joka ei halua nimeään julki, niin sieltä tuli sisäpiiritietoa siitä, kuinka Youtube tulee tänä syksynä kaatamaan lukuisia kanavia sen takia, koska siellä levitetään liikaa totuuksia ja Perälän kanava saattaa olla yksi niistä.

Kun asia on näin, että silloin kun valon määrä lisääntyy, eli totuuden, niin pimeys saa tuota valoa osakseen ja tämä Illuminaatien porukka jesuiittoineen on vuosituhannet toiminut salassa, koska ei niitä lapsia voi julkisilla paikoilla murhata ja juoda heidän vertaan sekä uhrata Saatanalle. Joten se harrastus täytyy heidän pitää edelleen salassa ja hävittää nämä lastenkodeista siepatut lasten ruumiit jonnekin minne päivänvalo ei paista.


GLOBAALI MAAILMANHALLITUS

Myös Sveitsin, Davosin talousfoorumin tavoite on luoda globaali maailmanhallitus, eli saada lopulta aikaiseksi tämä Uusi Maailmanjärjestys.

Mutta koska näiden elitistien sisällä on myös oppositio, niin nämä tahot taistelevat tälläkin hetkellä keskenään siitä, että minkälainen maailmanjärjestys oikein luodaan.

Kun nämä Satanistit haluavat luoda täysin tyranniaan ja totalitarismiin rakennetun poliisivaltion, joka olisi lopulta Israelista johdettu tyrannihallinto, jonka pääkaupungiksi tulisi Jerusalem.

Sitten ihmisiä alettaisiin pakkokäännyttämään Satanismiin, josta olisi määrä tulla tuleva maaimanuskonto. Tämä on näiden DEEP STATE elitistien satanistisen tahon suunnitelma.

Mutta tässäkin asiayhteydessä olisi hyvä muistaa, että nämä miehet siellä noiden verhojen takana eivät suinkaan ole mitenkään tyhmiä, vaan he ovat kylmäkiskoisia psykopaatteja ja sadisteja. 


Siksi he nauttivat tästä COVID-19 karanteenisäädöksistä ja maskipakko sekoilusta. He nauravat salaisissa palavereissaan niin että heidän mahaansa sattuu, koska psykopaatti sadisti saa tyydytystä muiden pelolla ja kärsimyksellä.

Heillä ei enää yksinkertaisesti löytynyt mitään muuta keinoa alistaa koko maailmaa, jotta he saivat harhautettua tämän koko planeetan kiinnittämään huomio vain johonkin olemattomaan kausi-influenssaa pienempään tautiin, josta edelleenkään ei ole olemassa juuri mitään muuta näyttöä, kuin vain vanhojen ihmisten immuniteettisuojassa tapahtuneita muutoksia, jotka enemmänkin viittaisivat 5G mastoista tulevaan säteilyyn, joka saa heidän happisaturaatiot alas.


Mutta vieläkin suurempi juttu mitä tähän COVID-19 asiaan tulee on se eräs malarialääke, jota USA:n Presidentti Donald Trump myös kertoi saaneensa.

Tästä kun eräät jenkkiläiset lääkärit pitivät julkisen puheen, niin se sensurointiin samantien Youtubesta, Twitteristä ja Instagramista.

Siinä kun on nyt se RNA-rokotebisnes vaarassa tuhoutua. Eli koronarokotteet eivät mene kaupaksi, jos tuosta videosta tulee viraali, eli liian julkinen.


Nämä psykopaatithan ovat jo Bill Gatesin johdolla ilmoittaneet, että "vasta siinä vaiheessa kun olemme rokottaneet jokaikisen, niin vasta sen jälkeen voimme palata uuteen normaaliin.

Eli heidän tavoite on vielä jatkaa tätä psykologista terroria jostain koronaviruksesta ja asettaa maskipakkoja, tietulleja, sulkea ruokakauppoja apteekkeja, yksityisyrityksiä, alistaa lapsia kouluissa päiväkodeissa, eristää vanhuksia vanhankoteihin, pakottaa ihmiset pitämään maskia lentokoneissa, julkisissa liikennevälineissä jne. 

Vain psykopaattisadisti toimii noin, joten sinä voit palata siihen uuteen normaaliin jo heti siinä vaiheessa, kun olet siihen mielelläsi valmis, koska ei nuo sadistit sinun mieltäsi omista, jos kykenet ajattelemaan itsenäisesti.

Mutta tässähän se pelin salattu puoli onkin, että tämä KORONA on nyt vähän erilainen lautapeli... Se on kuin se vanha tuolileikki, jossa aina joltain pelaajalta lähtee se tuoli alta. Mutta pelinappuloina onkin nyt vähän erilaiset panokset nimittäin sinun yksityisyrittäjän yritys tai sinun mielenterveys, koska tämä KORONA taikasana on tässä pelissä ihmeellisen tehokas tuhoamaan koko maailmantalouden, yrityksiä. Se tuhoaa myös musiikkikulttuurin, kun muusikkoja ei olla enää juuri päästetty noihin hommiinsa, kun siihen lisättiin tämä toinen taikasana TURVAVÄLIT.

Mutta jo on ollut merkillisen voittoisa peli tämä KORONA näille pankkiireille, jotka ovat kääräisseet näiden vähempi varaisten kärsimyksellä lukuisia satoja miljardeja monissa viikoissa. Tuota se tuhokapitalismi on, jossa vallitsevat parasiittimaisen talousmallin kaikki lainalaisuudet. 

Parasiittimainen talousmalli on siis se, että siinä ryöstetään pääomaa ja tuhotaan pienet yritykset alta pois, jotka jyrätään hajalle näiden suurten jättikorporaatioiden ja pankkien avulla.


Nyt erottuvat jyvät akanoista

Nämä tulevat lähivuodet ovat jo niitä, jolloin erottuvat ne ns. jyvät akanoista, joista myös Raamatussa puhutaan, kuinka tällainen tapahtuu niinä lopun aikoina. Mutta ei tässä silti mikään maailmanloppu tule.

Käynnissä on vain näiden pahuutta edustavien elitististen voimien viimeisin taistelu, jossa he tulevat lopulta häviämään tuon koko suunnitelman alistaa tämän planeetan asukkaat tuolla globalistisen hirmuhallinnon maailmanhallinnolla ja maailmanjärjestyksellä.

Joten nyt on tullut aika, jolloin jokainen ihminen joka on herännyt tästä valveunestaan, on siinä pisteessä että hän joutuu valitsemaan puolensa, että asettuuko näiden muiden hyväuskoisten hölmöjen jonoon, jotka asettuvat muutaman vuoden sisällä siihen koronarokote jonoon terveyskeskusten oville. 

Vai valitsetko toisen puolen... Totuuden ja valon, joka johtaa sinut tuonne, jossa vapautat itsesi tuon totuuden tuskalta, koska totuus tekee teidät vapaiksi.

Tämä satanistinen kultti on jo niin kusisessa tilanteessa, että he tietävät jo sen, että heidän aikansa on käymässä vähiin ja ilmankos tämä ex pankkiiri Bernard osasi sanoa sen, kuinka he yrittävät saada tämän NEW WORLD ORDER hankkeensa maaliin jo vuoteen 2028 mennessä. Mutta voin sen jo tässä kertoa, että tulevat siinä epäonnistumaan pahemman kerran, koska täällä ei tulla tanssimaan niiden parasiittien pillien mukaan. Kuten ei Ruotsikaan suostunut tuohon typerään ihmiskokeeseen, josta oikein heidän pääministerinsä sanoi sen suoraan näin; "Emme suostu olemaan tämän ihmiskokeen kohteena".

Tämä koronapandemia on nyt ensimmäisestä aallosta lähtien ollut psyop, eli psykologinen operaatio, joka on psykologiseen terroriin kehittynyt operaatio.

Jo Amnestyn raportissa kidutuksesta puhutaan psykologisessa merkityksessä, että se käsittää kolme tekijää, jotka ovat RIIPPUVUUS, PELKO ja HEIKKOUS.

Kaikki nämä kolme tekijää ovat olleet käytössä ja ne on tunnistettavissa näistä valemedian KORONA uutisoinneista.

Psykopaatit ovat kuitenkin lähes mestareita alistamaan uhrinsa. Kun tässä on kyse nyt lukuisista psykopaateista, jotka pitävät kaikkia näitä KORONA viruspandemiaan uskovia ihmisiä heidän uhreinaan.

Mutta voin sen tässä suoraan sanoa, että jokaisessa parisuhteessakin, jossa parisuhteen toinen osapuoli on se psykopaatti ja hänen uhrinsa on se empaatti. Niin siinä vaiheessa kun empaatti on tekemässä sen pesäeron tuohon alistajaansa, niin psykopaatti tietää jossain vaiheessa paljastuneensa ja yleensä he lopulta joutuvat raottamaan sen naamarinsa pois. 

Olisi vaan meinaan todella mielenkiintoista nähdä, jos Bill Gates pudottaisi sen naamarin joskus julkisesti ja kadottaisi sen normaalin temperamenttinsa, eli jenkkiläisittäin sanottuna Loosing his coolness. Tuokin amatööri dr. Evil tuhoaisi sen seurauksena maineensa ja uskottavuutensa siinä hetkessä.


LGBT 

Muunsukupuolisuus propaganda oli myös yksi Davosin puheenaihe... Tämä on eliitille tärkeää, että he saavat tulevan nuorison lapsista aivopestyä tällä LGBT propandalla... Kun jo nyt peruskouluissa kerrotaan lapsille kuinka on lukuisia eri muunsukupuolisuuksia.

Tämän agendan taustalla vaikuttaa tuo YK:n Agenda 21, jonka tarkoituksena on lähitulevaisuudessa lakkauttaa kaikki ydinperheet sekä kieltää miehen ja naisen välinen seurustelu, avioliitot, perheiden perustaminen, tehdä nuorisosta steriili... Tämän takia ne alaikäiset pojat piti jo rokottaa niillä HPV-rokotteilla.


Disturbed by report he read in grocery store, Andrew Scheer ...

Asia kun on niin, että nämä Davosin talousfoorumin eliitti ei halua enää, että jälkipolvet lisääntyisivät. Mutta taas tästä omasta liskogeenistään he ovat hyvin huolissaan, koska asian salattu puoli on se, että näitä heidän verilinjansa liskogeeni elitistiveriryhmän sieluja ei enää pääse tänne syntymään, niin siksi heillä on kova kiire saada vielä säilytettyä oma rotunsa, eli tuo liskogeeni.

Mutta tämä liskoihmiset asia ei ole yllättäen vieläkään salonkikelpoinen keskustelunaihe ja syy on yksinomaan CIA:n sekä USA:ssa Roswellin ufo-onnettomuuden jälkeen ufo-salailuun keskitynen MJ-12 ryhmittymän.

Siksi tämä aihe on leimattu edelleen sillä salaliittoteoria triggerisanan leimalla, joka jo itsestään lausuttuna saa perusidiootin korvissa jo tuon sanan toimimaan olkinukkena, eli heidät ohjelmoidaan jo tuolla pelkällä sanalla SALALIITTO sivuttamaan kaikki ajattelu pois. Keksihän tuon sanan SALALIITTO ja SALALIITTOTEORIA FBI vuonna 1967, kun kaikki John F. Kennedyn salamurhasta kiinnostunet tuli teilata hulluiksi.


Globaalit riskit

Globaalit riskit oli myös yksi Davosin 2020 talousseminaarin puheenaiheita.

Globaaleilla riskeillä talouseliitti tarkoittaa siis jokaista yksittäistä valtiota, joka onnistuu vaikka luomaan omavaraisen pankkijärjestelmän. Libyahan sekä Syyria oli yksi näistä, minkä vuoksi kumpikin valtio tuhottiin lopulta sisällissodilla.

Sillä nämä pankkiirit eivät voi sietää sitä, että jokin yksittäinen valtio alkaa kilpailemaan heidän kanssa taloudellisesta hyvinvoinnista, kun tämä varjohallinnon talousmalli on se, että annetaan vain tälle 8500 miehelle kaikki yli 95 prosenttia maailman varallisuudesta, eli korruptoidaan heidät ja tähän korruptoitavien listaan kuuluvat myös valtioiden johtajat. 


Gaddafi's coup 50 years on: Libya and the legacy of a unique tyra

Mutta Libyan johtaja Muammar Gaddafi oli siinä harvas poikkeus, koska hän halusi jakaa sen öljyistäkin saatavan vaurauden koko kansansan kesken ja sitähän eivät nämä Rothschildit sallineet.


Jos nyt mennään siihen asiaan, niin tämä Illuminaati, tai DEEP STATE, varjohalinto tai millä nimellä heitä haluaakaan kutsua, niin he ovat n. 8500 miehen ja muutaman naisen rikollisseura.

Rikollinen syndikaatti, jolla on täydet yhteydet toinen toisiinsa. He ohjaavat myös CIA:ta sekä Mossadia ja tilaavat sieltä kautta lukuisia poliittisia murhia.

Joten jo luonnostaan tiedätte, ettei rikollisjärjestöihin ole enää kansalaisilla pääsyä.

Mutta koska valtioiden johto kuuluu tähän globaaliin rikollisjärjestöön, niin siksi heidät on korruptoitu alistamaan valtionsa velkaan ja siksi Suomikin on ajettu tähän pitkään EU velkavankeuteen. Presidentti Sauli Niinistö työskenteki vielä 2003 Euroopan investointipankissa varapääjohtajana. Kyllä hän tietää miten raha- ja pankkimaailman toimii. Mutta ei hän uskalla ottaa Suomen Pankkia takaisin valtiolle, koska muuten alkaisi polttaa maa jalkojen alla.

Sillä nämä valtionpäämiehet istuvat noissa vapaamuurarilooseissa, ritarikunnissa jne. Heidän arvovaltansa on valtiollisella tasolla aina se, mikä tässä järjestelmässä on heille asetettu. Mutta Suomenkin eduskuntaa on jo tämän viimeisen sata vuotta johdettu aatelisten sukujen kautta, koska monien kansanedustajien poliittiset operaattorit, eli ohjaajat ovat näitä rikkaiden Saksan-Suomalaisten aatelissukujen tai suomenruotsalaisten rahasukujen aatelisia. He jotka halusivat silloin 1918 Suomen eduskunnalle sen oman ylähuoneensa. Mutta eivät sitä saaneet.

Nämä rahasuvut ovat ne, jotka ovat sallineet Suomen valtion köyhtyä aina tähän pisteeseen asti, että taas tätä maata ollaan viemässä koyhäksi Saksan alusmaaksi, kun nyt Saksa haluaa alkaa rakentamaan EU liittovaltiota.

Mutta tosiaan jo vuonna 1971 Britanniassa kiersi salainen asiakirja, jossa kerrottiin EU:n kiertokulku aina 1995 vuodesta sen loppuun asti 2025 vuoteen. Siitä on sitten se seuraava aikaikkuna liittovaltioon. Eli vieläkin on aikaa hypätä Suomen valtion siitä pois.