http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, elokuuta 14, 2020

Antaako hallitus seuraavaksi suukapulasuosituksen ?

Kuvan mahdollinen sisältö: 5 henkilöä, meemi, tekstissä sanotaan ZOMBIE APOCALYPSE WHAT YOU THINK IT LOOKS LIKE WHAT IT REALLY LOOKS LIKE

Kun näitä viimeaikaisia uutisia on lukenut "maskia olisi nyt kulemma käytettävä myös videoneuvotteluissa", niin antaakohan hallitus seuraavaksi suukapulasuosituksen ?

Suukapula kun on väline, joka estää puheen ja suun vapaan käytön. Tällaiselekin saataisiin hallituksen peruste sen käyttämiseksi, mikäli hallitus ensin valehtelee, että suukapula estäisi vaikka koronan leviämisen.

Zombie apocalypse näyttää tuolta alemmalta kuvalta, ei siihen mitään ihmisaivoja syöviä zombieita enää tarvita.

Kuvan mahdollinen sisältö: 5 henkilöä, tekstissä sanotaan SANOMME HEILLE SEURAAVANA "KORVAT TULEE SUOJATA KORVAT ATULPILLA KORONAVIRUKSELTA JA ETTĂ KORONA VOI MENNĂ MYÖS KORVAKÄYTÄVIIN" imgflip.com

Mutta nämä rapakontakaist "KORONA" propagandan kirjoittajat ovat selvästi vaihtaneet kuin alaa jo komiikan puolelle, sillä seuraavaksi he varmaan ilmoittavat, että meidän täytyy suojata seuraavaksi korvat, koska KORONA voi levitä aina korvakäytäviin.

Mutta Russia Today (RT) ehti jo ensin, nyt tämä ei ole enää vitsi. RT nimittäin ilmoitti, että on oikein tehty tutimus tästä, että korona voi levitä korvakäytävissä. Joten siitä sitten apteekkiin ostamaan vaikka ne yli -30 dB korvatulpat, jospa niillä se sosiaalinen eristäytyminen onnistuisi helpommin. 

Jätesäkkikö tässä vielä sen jälkeen määrätään päähän, vaikka burkaa ne jo koko Euroopan naisille siellä suunnittelevat, että josko nämä propagandatehtaat keksisivät, että burka suojaa naisia koronavirukselta.