http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

sunnuntaina, elokuuta 16, 2020

New Yorkin liikekiinteistöjä muurattu umpeen vanerilla



New Yorkissa sattuu ja tapahtuu. 

Siellä on mm. Manhattanin alueella muurattu vanerilla umpeen lukuisten korporaatiojättien kiinteistöjä, eli johonkin nämä yrittäjät nyt varautuvat. Että tuleeko sinne kohta George Sorosin maksamat mellakoitsijat riehumaan polttopulloineen, vai odottaako New Yorkia kohta jonkin Beirutin kaltainen terrori-isku, sillä se Beirutin isku oli jo Israelin ja Mossadilta tilattu operaatio ja Israelin hävittäjät ampuivat ohjuksen sinne satamaan.

Kasaarit ovat selainen mafia Wall Streetillä, että he mielellään vaikka tilaisivat tuollaisen iskun seuraavaksi New Yorkiin ja lavastaisivat sen onnistuessaan ISIS terroristien tekemäksi.

11. syyskuun 2001 terrori-iskut Amerikassa oli jo silloin Israelin tiedustelupalvelu Mossadin salainen operaatio. Että tiedä sitten, josko New Yorkiin olisi sieltä tilattu uusi isku, jonka ajankohta saattaisi olla jo käsillä.

Mutta mene ja tiedä...  Mutta ainakin nuo vanerit ikkunoissa viittaa siihen, että yrittäjät tietävät nyt jostain, mistä muut asiakkaansa eivät tiedä.

Nämä Wall Street pankkiirit ovat olleet tämän koronakriisin takana ja sen vaikutukset psykologisella sekä taloudelisella sektorilla ovat huomattavissa joka suunalla ja tätähän nämä elitistit nimittävät Hyväksi Resetoinniksi (The Great Reset).

Sehän on globalistille suuromistajalle hyvä asia, jos pienyrittäjiä kuolee heidän ympärillään, koska pienyrittäjät ovat heille aina kilpailijoita, vaikka pienyrittäjät pitävät yhteiskunnat pystyssä.