http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

lauantaina, elokuuta 08, 2020

Pentagonin salaiset paperit: Me pidimme suomalaisia erityisen urheina ja suunnittelimme heidän tuhoamistaan ydinaseilla

Daniel Ellsberg puhuu.

Sotilasanalyytikko Daniel Ellsberg (kuvassa), toimi aikanaan Rand-tutkimuslaitoksessa, joka konsultoi mm. USA:n puolustusministeriötä ja asevoimia.

Why developing nuclear weapons is an unrealistic option for ...

Salainen asiakirja Suomen tuhoamisesta ydinaseilla

Vuonna 1961 Ellsberg sai nähdäkseen salaisen asiakirjan, joka oli osoitettu "vain presidentin silmille".


Asiakirjassa vastattiin siis kysymykseen, että montako ihmistä kuolee Neuvostoliitossa ja Kiinassa, jos ydinsotaa päädytään ? 


Vastaus oli n. 275-325 mijoonaa kuolonuhria. Kun mukaan otettiin ydinlaskeumasta aiheutuvat kuolinluvut Euroopassa, uhrimäärä nousisi 600 miljoonaan.


Tuhoamiseen tarvittavan ydiniskun laskeuma olisi tuhonnut myös Suomen.


Se oli erityisen hätkähdyttävää, koska amerikkalaiset tunsivat erityistä lämpöä Suomea kohtaan, Daniel Ellsberg sanoo.


Suomi tunnettiin maana, jok oli maksanut ensimmäisen maailmansodan aikaisen velkansa Yhdysvalloille ja tehnyt urheaa vastarintaa Neuvostoliiton hyökkäystä vastaan toisen maailmansodan aikana.


Me pidimme suomalaisia erityisen urheina, kansallismielisinä, tunnollisina ja kunnialisina ja suunnittelimme tahattomasti mutta väistämättömästi heidän tuhoamistaan.

Mutta ei tässä silti hätää ole, sillä jokainen ydinase jota tällä planeetalla yritetään käyttää ihmisten tuhoamistarkoitukseen, niin nämä Valon galaktisen liiton alukset tekevät ne vaarattomiksi, kuten tällä viikolla siellä Beirutissa nähtiin, kuinka Mossadin ja Israelin puolustusministeriön sinne tilaama ydinaseisku tehtiin suutariksi. 

Vuonna 1977 Vrillon, eli Valon Galaktisen Liiton erään suuremman aluksen kapteeni Ashtar kaappasi signaalin BBC:n tv-lähetyksessä ja sanoi seuraavat sanat: 

"Tämä ääni kuuluu Vrillonille, joka on vastaava Asthar Galactic Command päällikkö, puhuen nyt sinulle. Monta vuotta olet nähnyt meidät valoina taivaalla. Me puhumme rauhasta ja harmoniasta niin kuin olemme tehneet aina veljille ja sisarille sinun Maapallollasi. 

Me tulimme varoittamaan ihmisrotua heidän kohtalostaan tällä maapallolla, jotta ymmärtäisivät ottaa kohtalon omiin käsiinsä, jottei tuho kohtaisi teitä ja jotta sovussa asiat sopisitte. Sillä tämä tuho koskettaa myös meitä ja vaikuttaa myös muihin olentoihin maailmankaikkeudessa ympärillänne. 

Tämä on neuvo, jonka tarkoitus on herättää teidät ymmärtämään suurta herätystä! Kun planeetta sivuuttaa vanhan ja uusi aika koittaa. 

Uusi aika on rauhan ja kehityksen aika, mutta vain jos Maan hallitsijat huomaavat tämän. Uuden ajan merkit ja eivät anna ennakkoluulojen ja väärien käsitysten johtaa harhaan, jotta oikein osaisivat toimia.


Nyt, kuuntele minua sillä tämä voi olla viimeinen mahdollisuus! Kaikki aseet (Ydin/Kemiallinen/ym) massatuhoaseet on poistettava. 

Kaikki vaikeudet ja sodan uhka on poissa ja ihmisrotu jossa olet, voi aloittaa uuden hyppäyksen evoluutiossa, jos vain ihmisrotu ottaa tämän vastaan! 

Teillä on lyhyt aika oppia tämä ja tulla toistenne kanssa toimeen rakkaudessa, sopusoinnussa ja hyvässä tahdossa. Vain pieni osa ihmiskuntaa on oppinut tämän tiedon ja harpanneet uuden ajan aamunkoittoon. 

Sinulla on mahdollisuus oppia heiltä tai hylätä opin, mutta vain ne jotka elävät rauhassa ja harmoniassa voivat saavuttaa korkeamman tietoisuuden henkisestä kehittymisestä itsessään ja muissa.

Kuule minun Vrillonin ääntä! Galatisen liittoutuman vastaavaa, joka sinulle puhun. Tiedä myös se, että on paljon vääriä opettajia ja ohjaajia sinun maailmassasi. 

He vievät sinut vääriin oppeihin ja opettavat mammonan jumalaa, joka vie voimasi ja aikasi, joka on raha. 

Raha jota pahuuden töihin on käytetty ja joka ahneuden, kärsimyksen välineeksi on tullut, mutta joka ei henkistä pääomaa lisää piirun vertaa. Sinun sisäinen jumalainen itsesi (valo/sisäinen ääni) suojelee vääriltä, kun opit välttämään pahaa ja eroittamaan väärän oikeasta, totuuden valheesta. 

Opi kuuntelemaan sisäistä itseäsi, jotta kehittyisit seuraavan evoluution mittaan ja uuteen kukoistukseen henkisellä tiellä. Tämä on viesti rakkaat ystävät teille. Me olemme vuosikausia nähneet ja tarkkailleet teidän kehittymistänne. 

Te olette vain nähnyt meidät valoina taivaalla. Tietäkää, että me olemme täällä ja on monia muitakin olentoja joita tiedemiehenne eivät tiedä, tahi suostu tai halua uskoa olevan.

Me olemme syvästi huolissamme teistä ja koko ihmisrodusta ja heidän teistään kohti valoa. Teemme kaikkemme jotta saisitte apua tiellänne. 

Älkää pelätkö. 

Tunne itsesi ja elä sopusoinnussa planeetta Maan kanssa. Me kiitämme huomiostasi mutta nyt meidän on lähdettävä toiseen aikavyöhykkeeseen ja toiseen olemassaolon paikkaan. Ole siunattu Kaikkeuden rakkaudesta ja totuudesta."


Olisi huomattavan paljon rauhanomaisempaa, jos nämä valtionjohtajat mm. Netanuahu sekä USA:n Presidentti tietäisivät, ettei niitä ydinaseita anneta erää käyttää. 

Mutta kun nämä ufo-asiakirjat on salattu niin Jenkeissä CIA:n toimesta sekä MJ-12 ryhmän toimesta.

Israelissa taas nuo dokumentit salaa Mossad ja Israelin pääministeri ei saa edes nähdä niitä.

Terrifying Explosion in Beirut Wasn't Nuclear, Experts Say, And ...

Joten kun tällaiset suuruudenhullut sitten hiplailevat ydinlaukaisukoodeja, niin heillä saattaa joku päivä iskeä itsetuhovietti päälle ja tilaavat ydinaseiskun Beiruttiin, joka nähtiin tämän viikon alussa, tosiaan vaan se ydinpommi ei toiminut, kun se tehtiin toimimattomaksi.

Alien life forms by Deshaun Whitby on Aliens, Demons ...

Nämä Valon Galaktisen Liiton olennot eivät ole mitään demoneita, vaan he ovat näistä planeetoista, joiden olennot ovat jo kehittyneet meidän ihmisrotua pidemmälle ja tehneet valon puolen kanssa sopimuksen, eli liittyneet osaksi Valon galaktista liittoa.

Parasitic Interference Angel Waters - GALACTIC HISTORY

Kun taas tämä meidän planeetta Tellus roikkuu edelleen kiinni näissä raskaammissa Luciferin sekä Saatanan voimien energioissa, joista tosin on hivuttautumassa hiljaa irti.

Sirians have always played a major role in Earth's galactic ...

Nämä valtatahot jotka tällä planeetalla riehuu ja mellestää ydinaseohjelmineen ovat näitä useita negatiivisia liskorotuja ja heidän seassaan on myös Dracojen rotu, joka kuuluu enimmäkseen myös tuohon negatiivisten olentojen sarjaan.

Ancient Alien Wars: The First Anunnaki Egyptian Pyramid War (Part ...

Asia kun on näin, että nämä Illuminati suvut omaavat sen saman verilinjan, kuin joka oli näillä Muinaisen Egyptin hallitsijoilla, jotka olivat näitä jättiläiskokoisia olentoja.


Ubaidian reptile Goddess. Pre-Anunnaki culture. The #Anunnaki ...

Kuten nämä patsaat osoittavat, niin he olivat isokokoisia liskoja. Eikä heillä suinkaan ollut päässän mikään Helsingin pilailupuodista ostettu jättinaamari.


Anunnaki - Sculptures depicting the ET colonizers ] Apparently ...

Nämä parasiittit siis omivat täällä vallan ja lähtiessään risteyttivät verilinjansa ihmisiin.

Scientists: Modern Humans Are Hybrids Of "Anunnaki" - News Punch

Kun se salaisuus on, että näillä Rothschildien pankkisuvulla on sama verilinja.


Jacob Rothschild. Anunnaki-Reptilian. Bankster. PINDAR - The ...

Nämä samanmuotoiset kallot on Rothschildien suvulla.

Joten kun tämä heidän ajamansa Satanistinen NEW WORLD ORDER, eli UUUSI MAAILMAJÄRJESTYS hanke on myös yhteisprojekti näiden negatiivisten avaruusrotujen kanssa, jotka palvovat näitä samoja pimeyden voimia.

Pelko on heidän lähes ainoa voima, josta he saavat voimaa itseensä ja se on tässä tapauksessa meidän ihmiskunnan pelko, jota kautta nämä negatiivisten henkivaltojen voimat imevät itseensä tuota pelkoa ja saavat sitä kautta itselleen lisää voimaa.

Kun tämä korona on lähes täysin pelkkä pimeyden henkivaltoja vahvistava prinssiippi, jolla nämä voimat yrittävät saada tuota hanketta totaalitaarisesta maailmanvalloituksesta eteepäin. 

Mutta mitä vähemmän pelkäämme ja nyt kun yhä useampi ihminen heräsi jo tästä valveunesta.

Asia kun on näin, että mikäli tämä Saatanaa palvova eliitti ei suostu siirtymään valon puolelle, niin nämä korkeammat voimat eivät heidän enää salli jatkossa syntyä tälle samalle pallolla aiheuttamaan tuhojaan, koska tätä planeettaa valmistellaan jo vesimiehen aikaan.


Lähde: YLE