http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

lauantaina, elokuuta 29, 2020

39 kadonnutta lasta pelastettiin Georgiassa

Almost 40 Missing Children Safely Recovered in Georgia Sex Trafficking Raid  | Complex

39 kadonnutta lasta pelastettiin Georgiassa viranomaisten toimesta. Heistä valtaosa oli joutunut lapsiseksirinkien kidnappaamaksi.

Etsintöjä tehtiin mm. Atlantassa ja Maconissa, joissa kadonneita lapsia piiloteltiin mm. kymmenissä taloissa ja hotellihuoneissa.

Mutta viranomaisten mukaan osa lapsista ei enää halunnut lähteä kidnappaajiensa luota, eli heille oli ilmeisesti iskenyt ns. Tukholman syndrooma.

Poliisi otti samalla kiinni 9 ihmistä, joita epäillään myös seksikaupasta noiden lasten kidnappaamisten lisäksi.

Karu totuus on se, että maailmalla kidnapataan yli 8 miljoonaa lasta vuosittain ja pelkästään Amerikassa kidnapataan lapsi joka 40:s sekunti.

Että mihin näitä lapsia oikein täytyy siepata sellaisella vauhdilla ?

No koska per kidnapattu lapsi tuottaa n. 15 000 dollaria heidän myyjilleen.

Mutta se asia jota eivät lehdistöt ole vieläkään uskaltaneet kertoa, että nämä it suuryhtiöt Amazon, Apple, Google, Facebook ja heidän toimitusjohtajansa... He ovat näitä lapsivälittäjiä myös business portfolioltaan, mutta sitä puolta liiketoiminnastaan he eivät julkisesti uskalla kertoa, koska muuten menisi maine.

Tästä samasta aiheestahan on jo vuoden 2019 vuoden puolella vedetty haastehakemus menemään, johon liittyy myös vahvasti A.I. teknologian valmistelu ihmiskunnan alistamiseksi.

Lähde: https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006617475.html?utm_medium=social&utm_content=android.is.fi&utm_source=facebook.com&utm_campaign=fb-share