http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

lauantaina, elokuuta 22, 2020

Iltalehti levittää valeuutisia julkisuudenhenkilöistä, jotka sairastaisivat koronan jälkioireita

Iltalehti on levittänyt viime päivinä valeuutisia julkisuudenhenkilö Baba Lybeckistä, että hän sairastaisi koronan jälkioireita. Mutta itse asianomainen kertoi omalla Twitter seinällään, ettei hän edes antanut haastattelua Iltalehteen ja hänellä ei ole mitään vaivoja, johon hän tarvitsisi lääkärin hoitoa.

Kuvan mahdollinen sisältö: tekstissä sanotaan 19.22 H+ Ketju Barbara Lybeck @babalybeck Nyt vastaava päätoimittaja @EYlajarvi @iltalehti_fi on ollut minuun yhteydessä. Hän pahoitteli lehden aiheuttamaa mielipahaa. Oikaisuksi hän tarjosi uutta haastattelua lehden Viihde-osastolle. Koska en siihen suostu, saan kırjoittaa lyhyen vastineen 1/2 15:3522 22. elokuuta 20 Twitter for iPad 15 uudelleentwiittausta ja kommenttia 378 tykkaysta Twiittaa vastauksesi

Nyt sitten tämän Iltalehden valeuutistoimittaja oli Lybeckiin yhteydessä ja pahoitteli tapahtunutta, mutta oikaisuksi tarjosi uutta haastattelua lehden viihde-osastolle. Mutta siihen ei Lybeck enää suostunut.

Näyttäisi siltä, että valemedian lehdet ja niiden toimitukset joutuvat noudattamaan tätä vuoden takaista Event201 narratiivia. 

Eli koronasta on kirjoitettava jatkuvasti pelkoa levittäviä valeuutisiam jotta tämä valenarratiivi pysyy voimassa.

Event201 oli se harjoitus ja simulaatio, jossa vuosi sitten New Yorkissa simuloitiin, että miten media selviytyisi mm. valeuutisten tiedottamisesta, jos maailmalla puhkeaisi vaarallinen pandemia.

Mutta se olikin vasta kenraaliharjoitus sille oikealle COVID19 feikkipandemialle, joka käynnistettiin maailmalla 2020 vuoden alusta.

Kaikki oli etukäteen sovittu, että kuinka tämä viruksen ilmoitettiin lähteneen leviämään Kiinan, Wuhanissa ja nyt tämä psyop operaatio saatiin leviämään maailmalla ja valemediat toistelevat tuota sanaa KORONA, KORONA, KORONA, Koronatestaukset, Koronatestistä löytyi positiivinen näyte, 3 ihmistä matkusti Helsinkiin ja heillä oli positiivinen korona näyte jne.

Tätä psykoogista terroria jatketaan nyt vuodesta toiseen ja sillä on vain yksi tarkoitus... Pitää kansalaiset pelon vallassa, koska pelon voimalla heiltä päästään sitten riisumaan yksilönvapaus, itsemääräämisoikeus sekä virkamiehet pääsevät pikkuhiljaa vielä ryöstämään heidän omaisuuden, koska työpaikat lähtee tässä myös samalla, joka kuuluu tähän maailmantalouden resetoinnin suureen suunnitelmaan.