http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, elokuuta 20, 2020

Sosiaali- ja terveysministeriö rajoittaa väliaikaisesti parasetamolia ja deksametasonia sisältävät lääkkeiden saatavuuden 15.1.2021 saakka

STM rajoittaa parasetamolin ja deksametasonin myyntiä – Ennakoi ...

Suomen sosiaali- ja terveysministeriö on ilmoittanut rajoittavansa parasetamolia ja deksametasonia sisältävien lääkkeiden myynnin 18.8.2020 alkaen 15.1.2021 saakka.

Parasetamoli on tunnettu kipu- ja kuumelääke. Kun taas deksametasonia taas käytetään esimerkiksi rauhoittamaan tulehduksia.

Kesäkuussa 2020 uutisoitiin, että deksametasonilla oli saatu merkittäviä tuloksia koronaviruksen aiheuttaman covid-19-taudin lääkehoidossa Oxfordin yliopiston tekemässä tutkimuksessa. Raportin mukaan deksametasonista oli hyötyä vakavista hengitystietulehduksen oireista kärsivillä covid-19-potilailla, kun taas lievempiin oireisiin deksametasonilla ei näyttänyt olevan vaikutusta.

Tämän kyseisten lääkkeiden rajoittamisen sosiaali- ja terveysministeriö perustelee lakipykälällä, koka tehtiin lääkelakiin perustuen koronavirusepidemiaan.

Kun eikös periaatteessa virusepidemian aikana pitäisi enemmänkin mahdollistaa tällaisten kipulääkkeiden saatavuus ? 

Joten onko enää sattumaa, että hallitus tiedotti 19.8.2020 palauttavansa matkustusrajoitukset yhdeksään Euroopan maahan, että matkustamista Islantiin, Norjaan, Tanskaan, Saksaan, Irlantiin, Kreikkaan, Maltalle, Kyprokselle ja San Marinoon rajoitetaan taas ensi maanantaista 24. elokuuta lähtien.


Kuinka kauan tämä matkustusrajoitus bingo ja lottoarvonta vielä jatkuu ? 

Että tuleeko tällaisesta ulkomaanmatkailu bingosta uusi normaali ? 

Että olisihan se jännittävää tulevaisuudessa, kun perheen lomamatka on jo maksettu puolivuotta etukäteen Kreikkaan, että pääseekö sinne Kreetalle esim. edes lähtemään, kun tästä matkustusrajoitus bingosta näyttäisi tulevan uusi normaali, vaikka tämä vielä tosin kuuluu tähän Korona narratiivin toiseen aallon käsikirjoitukseen, että kiusataan kansalaisia näillä toistuvilla matkustusrajoituksilla.


Matkatoimistoille voisin antaa sellaisen vinkin, että panostakaa nyt markkinointiin ja joku sellainen Napakymppiohjelman kaltainen matkustus bingo voisi olla tulevaisuuden kannalta parempi, ettei niille matkan varanneille tulisi sitten liian paha mieli, koska vapaa liikkuvuus ei ole enää koskaan kuten ennen. Senhän nämä pankkiiriglobalistit ovat jo ajat sitten halunneet lopettaa keinolla millä hyvänsä.

Helsingin ja pääkaupunkiseudun dystooppinen tulevaisuuskin olisi se, että sen HSL:n paikallisliikenteen A ja B vyöhyke olisi rakennettu niin, että sen lähi-itäkeskuksen ja muiden köyhien asuinalueiden ja rikkaiden Espoon väliin tulisi lopulta sellainen iso Hollywood scifi- ja kauhielokuvista tuttu dystooppinen jättimuuri, jonka toiselle puolelle jäisivät sitten nämä survivalistit syömään roskiksista ja metsästämään ravintonta.

Kun taas sitten sen eliitin muurin toisella puolella silloinen rikas eliitti eläisi kuten ennen, mutta yhteiskunta olisi muuttunut paljon teknokraattisemmaksi, kuten käteinen raha olisi kadonnut jo kaikkialta.

Review: “The Hunger Games: Catching Fire” is blazingly ...

Mutta ne sen ajan televisio ohjelmat muuttuisivat tietenkin sisällöllisesti ja enää mitään Seitsemän päivää lehtien julkimoita ei laitettaisi Viidakkoon hikoilemaan kameroilla, vaan tuon 2050 vuoden ajan tv-realityohjelmat sijoittuvat tuolle dystooppiselle alueelle, jonka survivalisteja voidaan sinne laittaa vaikka metsästämään toisiaan. Jolloin näistä Hollywood fiktioista kuten Hunger Games tulisi lopulta todellisuutta.

Toki kaikki tämä on vielä nykypäivän Suomessa mahdotonta vielä toteutua, mutta kun maksamme tätä velkaa näille Wall Streetin mustapuuisille ponzihuijareille, niin mitä suuremmaksi tämä valtion velka kasvaa, niin jossain vaiheessa nämä Suomen valtionyhtiöt on jo kaikki laitettu lihoiksi ja viimeinenkin kaivosoikeus tuotu Suomeen ja sitten näitä uraanikaivoksia alkaa nousemaan aina pääkaupunkiseudulle asti.

Pekka Perän uranousu ja lasku näytti jo kaikki puolet mitä tuohon lankeemukseen voi tulla. 

Lähtisitkö itse sellaiselle uralle, että saisit muutamaa kymmentä miljoonaa euroa vastaan saastuttaa kokonaisen paikkakunnan luonnon radioaktiivisella uraanilla elinkelvottomaksi ? 

Uraanissa liikkuu niin suuret rahat, että sen vuoksi nämä kaivokset tuottavat vuodessa suuret tappiot.

Euroopan uraanituotanto-kartta

Uraanintuotanto on niin tärkeä osa mm. Israelin sekä USA:n ja Naton ydinohjelmassa, koska ydinaseet tarvitsevat jatkuvasti tuota 235 isotooppista uraania.

Terrafamenkin asiakkaita ovat mm. Mossad ja CIA, joita kyseinen yhtiö ei suostu paljastamaan julkisuuteen.

Lähde: https://stm.fi/-/parasetamolia-tai-deksametasonia-sisaltavien-laakkeiden-myyntia-rajoitetaan-saatavuuden-ja-riittavyyden-varmistamiseksi