http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, elokuuta 11, 2020

Tiesitkö että pakkokaranteeni on laiton vapaudenriisto, johon vain lääkärillä riittää toimivalta

Pauli Rautiaisen mukaan oikeusperiaatteita rikotaan räväkästi, jos ministeri määrää ihmisjoukkoja karanteeniin.

Teksti: Teemu Vehkala

Tiesitkö että tämä pakkokaranteeni on vapaudenriisto, johon lainopillisesti vain ylilääkärillä on valtuus langettaa. Joten kun nyt Perhe- ja peruspalveluministeri Krista Kiuru määräsi maanantai-iltana, että jatkossa kaikki ulkomailta Suomeen saapuvat, joutuvat hallintopäätösten nojalla karanteeniin. Jolloin aluehallintoviranomainen panee päätöksen voimaan, kun vielä aikaisemmin maahantulijoita on kehoitettu jäämään omaehtoiseen karanteeniin.

Nyt Tampereen yliopiston julkisoikeuden apulaisprofessori Pauli Rautiainen pitää terveen oikeusvaltion kannalta kestämättömänä, että ministeritason tekijä määräsi lukuisista maista tulevat poliittisella päätöksellä karanteeniin ja pakkotesteihin.

Rautiainen jatkaa vielä, että pitäisimme täysin mahdottomana, että ihminen määrättäisiin pakkohoitoon politiikkaohjauksella, kuten itäblokin maissa tehtiin 1990-luvun lopussa.

Krista Kiurun lausuma päätös rikkoo Rautiaisen mukaan kahta perustavanlaatuista ehtoa karanteeniin määräämisestä. Karanteeniin voidaan hänen mukaansa lähtökohtaisesti määrätä yksittäistapauksesa ja lääketieteellisen arvion mukaan.


Karanteeni eivät ole minkään viruksen takia langetettuja, vaan poliittisen tarkoituksen vuoksi


Mutta tässä tuleekin se karanteenien salattu puoli ja sen poliittinen salattu agenda, koska nämä pakkokaranteenit ovat pelkästään poliittisen eliitin alamaisiin kohdistettuja psykologisia alistamiskeinoja, koska se COVID-19 virus on edelleen placebo, jota kyllä voi pelollaan vetää puoleensa, aivan kuin myös muitakin sairauksia voi vetää puoleensa, jos niihin vain riittävän paljon uskoo.


Tämä KORONA joukkohysteria on nyt eliitin työkalu koko ihmiskunnan alistamiseksi, koska heiltä on loppumassa valta ja he käyvät jo viimeisimpiä kuolinkamppailujaan, koska psykopaatteina eivät suostu tuohon roolimuutokseen, että he luovuttavat sen vallan takaisin kansalaisilleen. Joten KEISARILLA EI OLE edelleenkään niitä VAATTEITA. Mutta kukapa sen uskaltaisi sanoa ääneen näille koronahysteerikoille ja pelkomaski päässä vaeltajille.

Kuvan mahdollinen sisältö: ainakin yksi henkilö, hattu, parta ja teksti

Monet tähän GLOBAL RESET operaatioon perehtyneet uskovat, että kohta lanseerataan se digitaalinen valuutta maailmalla.

Mutta kun tätäkin hanketta ajaa tämä sama kansainvälinen pankkiirien syndikaatti, niin ei he sitä valtioilta riistettyä varallisuutta vapauta meidän muiden yhteiseksi hyväksi, koska nämä roistot haluavat jatkaa tuolla tuhokapitalismin tiellään.

Silti varmaan huomaatte miten nämä pankkiirien kontrollifriikit yrittävät nyt kaikella keinolla saada tuhottua käteisen rahan kokonaan, koska he eivät sitä voi edelleenkään hallita ja näe, että kenen taskussa sitä on ja kuinka paljon, kun psykopaattisadisti pankkiirit haluavat pitää aina kontrollin langat omissa käsissään. 

Nämä sadistiset psykopaatit johtavat tätä KORONA ja COVID-19 showta. 

Heillä on taskuissaan sen käsiohjelma, jonka myös osa Suomen professoreistakin tietää, kuten tämä eräs Helsingin yliopiston proffa tiesi jo, kuinka lokakuussa ihmisiä kielletään Suomessa jo poistumasta kodeistaan.

Terveyden- ja Hyvinvoinnin laitoksen johto myös pystyy myös lukemaan tuota COVID-19 toisen aallon käsikirjoitusta, koska heidän tulee uutisoida koronasta sitä propagandaa sillä kässärillä, jonka YK ja nämä globalistit ovat siitä käsikirjoittaneet.


Euro destroying traditional political parties in Europe ...

Kuitenkin tässä ei juurikaan mikään ennustaja tarvitse olla, että näkee tämän kässärin loppuhuipennuksen, johon heillä on tavoite se ajaa lopulta. 

Eli syöstä euro konkurssiin sekä dollari niin alhalle, että ihmiskunta ajetaan niin polvilleen, että tuossa joukkohysteriassa heille ei ikään kuin enää anneta mitään muuta vaihtehtoa kuin sitten lopulta seuraavan viiden vuoden sisällä hyväksyä tuo UUSI NORMAALI, joka on jo se UUSI MAAILMANJÄRJESTYS, jonka nämä elitistit haluavat kiivaasti, jotta pääsisivät tuohon tavoitteeseensa saada harvennettua maailman väestöä lopulta sen niin monta miljardia, että enää lopulta jäisi jäljelle tuo heidän tavoitteensa 500 miljoonaa.

Booo! ISIS and the Use of Terrorism as Psychological ...

Mutta kuten sanoin, niin tämä on peliä ja psykologista peliä, johon perustuu pelon valta ja voima, joka on näiden psykopaattien käsissä, koska omistavat tuon REUTERSIN ja CNN:n sionistisen pelkopornotehtaan. 

Sieltä he päivittäin keksimällä keksivät tätä pelkoon perustuvaa propagandaa, jonka tunnemme uutisiksi ja niiden tarkoituksena on vain saada pidettyä pelkoa yllä.

Tämä korona on pelkkä placebo ja sen värähtely on noin 5,5 Hz.

Kun taas korotat värähtelysi vaikka Anteliaisuuteen, niin saavutat jo 95 Hz värähtelyn ja silloin et enää vedä tuota "koronaa" puoleesi. Oikeastaan ne monet ihmisetkin, jotka luulevat sen saaneen, niin saavat vain normaalin flunssan.

Kiitoksen värähtelyt nousevat jo 150 Hz puolelle.

Rukous taas saavuttaa jo 120-350 Hz

Ehdoton universaali rakkaus =  205 Hz

Että nyt varmaan ymmärrät, että miksi valemedia haluaa pitää meidät siinä pelon n. 0,1-0,2 Hz värähtelyissä.

Hermostuneisuus tuottaa n. 0,9 - 6,8 Hz värähtelyt

Ylpeys 0,8 Hz, luovuttaminen 1,5 Hz jne. 

Ylimielisyys 1,9 Hz

A definition of Energy justifying Tesla's energy, frequency and ...

Kaikki on värähtelyä kuten sanoi jo Nikola Tesla aikanaan.

CIA:n informaatiosota psyop operaatioineen keskittyy näiden värähtelyjen madaltamiseen.


The Theory of the Prison Planet. If Earth Isn't Home… Where Is ...

Koko planeetta on nyt asetettu karanteeniin ja jos sinä uskot tähän, että tämän placebo viruksen pelastaa se, että luovutat kaiken itsemääräämisoikeuden näille vallanpitäjille, niin valinta on täysin sinun., koska tässä on nyt pelissä koko ihmiskunnan tulevaisuus, että elämmeko sen tulevaisuuden näiden psykopaatti alistajien orjina, vai valitsemmeko vapauden.

Sen takia jo nyt nämä jyvät alkavat erottua akanoista ja sinä valitset puolesi, että kummalle puolelle kuulut.

Valitsetko pelon ja karanteenit, vai valitsetko oman todellisen itsesi vapauden ja kultaisen aikakauden.

Sinä olet yksilö, jolla on oikeus omiin mielipiteisiisi ja sinulla on myös oikeus ajatella, ilman että päätäsi ohjataan näiden REUTERS uutistoimistojen kautta ja aivojasi ohjataan sinun sitä huomaamatta, jos elät vielä tuossa valveunessa, joka tunnettiin sinä entisenä normaalina poliittisena korrektiutena.

Kun nämä vallan verhojen takaiset globalistit ovat aina pelänneet sitä päivää, jolloin tämä kollektiivinen herääminen alkaa ja nyt tämä heräämisaalto on jo tämän vuoden aikana saavuttanut niin suuren huipun, että nämä karanteenit oli jo pakko ottaa eliitin käyttöön ja uskotella, että vaarallinen KORONAVIRUS leviää tuolla ja sinun tule siltä suojautua.

Mutta se totuus on, että se ainoa vaara joka tuolla maailmalla on, on nämä kontrollifriikit psykopaatit, jotka maailman rikkaimpine pankkisukuine valmistelevat jo nyt Saksaa ja Britanniaa kohti tuota suunniteltua EU:n yhteisarmeijan ja Venäjän sekä Kiinan välistä suursotaa.

Nämä pankkiirit eivät edes välitä miten se suursota tulee päättymään, koska he ovat aina jo I- ja II-maailmansodan aikoina myös lainanneet kummalekin sotivalle osapuolelle.

Vuonna 1911 syntynyt Baba Vanga sokeutui 12-vuotiaana pyörremyrskyn riepoteltua häntä.

Kun tämä KORONA show on nyt jo se käsikirjoitus, jonka draaman kaaren tarkoituksena on mitä tiettävästi syöstä Euroopan union tuhoonsa ja loppuhuipennus on sitten tod. jokin sotilaallinen kriisi, joka voisi olla vaikka muslimiterroristien sariini-isku Euroopassa, josta tosiaan tämä Bulgarialainen ennustajaeukko Vanga jopa ennusti, että tällaista muslimiterroristit yrittäisivät vuonna 2020.

Mutta jos nyt vielä katsottaisiin, että ketkäs niitä ISIS terroristeja rahoittaa, niin siellä heidän rahoittajiaan ovat Rothshildien suvun säätiöt, Rockefeller Instituutti ja nämä Italian Vatikanin rikkaimmat suvut, joiden nimiä ei edes netissä mainosteta.


Aasiaan tulee maanjäristys ja vedenpaisumus vuonna 2020.

Vanga ennusti myös, että Pakistaniin, Japaniin, Kiinaan ja Alaskaan tulisi suuri vedenpaisumus ja maanjäristys vuonna 2020. Että kenties vielä luonto keskeyttäisi tämän KORONA joukkohysterian, joka tosin luonnonkatastrofin muodossa saattaisi taas saada PUNAISEN RISTIN huijarit liikkeelle, kuten he tekivät 2004 Tyynenmeren Tsunamin jälkeen.

Lähde: https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006598439.html