http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, elokuuta 31, 2020

Helsinki-Vantaan lentoasemalle tuodaan korona koirat haistelemaan matkustajia

Parin viikon koulutuksessa 16 koirasta jo useampi on oppinut tunnistamaan koronan hajun näytteestä.

Evidensia Lääkäripalvelut Oy niminen lafga keksi oivan rahastuskeinon, sillä nyt se kouluttaa 16 koiraa, jotka tulevat sitten päätoimisesti haistelemaan ihmisiä Helsinki-Vantaan lentoasemalla. Iltalehti väittää nyt, että nämä koirat haistaisivat koronaviruksen.

Se on kyllä melkoisen mielenkiintoista sillä sitä itse koronavirusta ei olla vielä edes tieteellisesti havaittu kuin vain eksosomien tasolla, jotka ovat identtiset ja tämä korona PCR-testikin havaitsee vain yhden ihmisen peruskromosomin, joka löytyy kaikista ihmisistä ja on kahdeksas kromosomi.

Olisi kyllä mielenkiintoista tietää, että paljonko tuollainen koronapartiokoira tienaa päivässä ? Onko tuntipalkka enemmän kuin UPM:n paperimiehellä tunnissa, kun siellä on BIG PHARMA heidät palkannut, niin taitaa tuntiansio mennä jopa postinkantajan ohi.

Mutta kaikkihan nyt jotka järkeä osaavat käyttää, niin eihän noilla koronakoirilla haeta Helsinki-Vantaan lentoasemalla kuin vain pelotetta, jotta tämä kansallinen KORONA-huijaus pysyisi vielä yllä.

Montakohan vuotta tätä hulluutusta vielä jatkuu, koska tämähän on suoraa psykologista terroria, joka ei juuri tuosta vanhasta kirkkokulttuuristamme eroa. Ainoa vaan, että enää ei pelotella Helvetin tulilla, vaan ne Helvetin tulet vaihtuivat Korona oireiden tuliksi, kun nyt tämä KORONA-altistuminen voi tapahtua missä vaan ja Koronalle altistuminen on se kortti, jolla nyt jopa kunnat vedetään kiinni, että missähän vaiheessa ne nälkäpelit sitten alkavat ja alkavat ihmiset pakenemaan yhteiskunnasta survivalismin teille ? 

Sillä omavaraisuus alkaa näinä aikoina näytellä yhä suurempaa roolia mitä tähän tulevaisuuteen tulee, kun vielä nämä koronapartiot päästetään irti jäljittämään älypuhelinsovelluksilla ihmisiä, jotka ovat kuulemma altistuneet koronaan.

Että miksei jo vuosia sitten ollut kuumemittaripartioita, jotka olisivat selvittäneet ihmisiä, jotka ovat altistuneet flunssaan ja lähettäneet heitä jäljityksen kera koteihinsa kahden viikon karanteeniin, koska kausi-flunssa voi tarttua ja vaania missä tahansa ? 

Että elämmekö hölmöläisten maassa, vai onko tämä enää sivistysvaltio ? Se on ihan sinusta itsestäsi kiinni, että suostutko tanssimaan sen KORONA-pillin mukaan, vai uskallatko olla edelleen yksilö, jolla on edelleen ne samat yksilönvapaudet kuin ennenkin. Sillä selvä pelihän tämä on, että jos tässä nyt kaikki alkaisimme tätä KORONA-mörköä pelkäämään aina kadulla, kaupassa ja kotona, niin siinä menisi samalla koko valtiomme itsemääräämisoikeuskin siitä KORONA-vesssasta alas kerralla.

Sen takia me emme voi antaa näin käydä ja meidän on nyt otettava vastuu elämistämme ja tuettava toinen toisiamme tämän Korona teatteriesityksen edessä, joka onneksi ei kuitenkaan loputtomin kestä, koska sen rahoittanut eliitti kyllästyy tähän näytökseen jossain vaiheessa ja he joutuvat sitten käsikirjoittamaan jotain muuta kansallista näytelmää meidän kaikkien pään menoiksi. 

Mutta näen tämän suoraan kuinka nämä elitistit ovat kauhuissaan, koska lukuisat ihmiset maailmalle eivät enää alistu pelolla ja eivät pelkää tätä valtaeliittiä, kun heitä ei voi enää sakkojenkaan uhalla saada kuriin.

Siellä oli Berliinin kadut täynnä ihmisiä osoittamassa mieltä, Serbiassa isot mielenosoitukset, Lontoossa jne. Ja valemedia hyökkäsi näitä ihmisiä vastaan, koska joutui taas toimimaan tämän rikollisen valtaeliitin vihaisena pikkupuudelina, joka haukkuu isäntänsä puolesta yrittäen vahtia, ettei kansalaiset vaan uskaltaisi käyttää tuota itsemääräämisoikeuttaan, mutta kyllä tämä on nyt selvä peli...

Vaikka henkivalloissa on nyt jo täysi sota päällä näiden pimeyden ja valon voimien välillä, niin tämä yhteiskunnallinen muutos kuitenkin kulminoituu näiden seuraavin vuosien ajanjaksoihin, jona aikana tätä globaalia keinotekoisesti aiheutettua Korona-kriisiä yritetään koko ajan hivuttaa kohti elintarvikekriisiä, jota jo kuulemma suunniteltiin vuosi sitten.

Lähde: Iltalehti