http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

lauantaina, elokuuta 29, 2020

Björn Wahlroos tammikuussa 2020: Metsäteollisuus sulkee Suomessa 2–3 paperikonetta, jos ay-liikkeen vaatimuksiin suostutaan

Björn Wahlroos pitää suomalaista vaalikeskustelua masentavana – "Kukaan ei  puhu kakun kasvattamisesta" - Keskisuomalainen 

Pankkiiri Björn Wahlroos sanoi tämän vuoden tammikuussa 2020 näin: "Metsäteollisuus sulkee Suomessa 2-3 paperikonetta, jos ay-liikkeen vaatimuksiin suostutaan.".

"Palkankorotukset vaarantaisivat työpaikat."

Onko tosiaan näin ? 

"Kyse on siitä, mikä kone menee kiinni seuraavaksi. Se määräytyy sen perusteella, mikä on vähiten kannattava kone. Monilla aloilla voi olla palkankorotusvaraa".

Käytetäänhän nyt niitä aivoja hetkisen ja ajatellaan tietoisella ja avoimella mielellä.

Paperiteollisuudessa sitä paperia tehdään koneilla.

Paperikoneet eivät nosta palkkaa. Eikä nämä koneet ole siellä Euroopassa sen kalliimpia kuin täälläkään, koska ne paperikoneet on esim. UPM ihan itse tuottanut.

Mutta kun Wahlroos tuossa puhui jostain koneiden kannattavuudesta, niin koska paperikoneet eivät pyydä palkkaa ja ei niillä paperikoneilla ole myöskään mitään palkankorotustoiveita. 

Vaan sen sijaan niillä paperitehtaissa pyörivillä paperityöläisillä... Heillä on hyvät ansiot ja heidän palkkojaan tässä ei enää saisi nostaa. Heitä Björn Wahlroos pitää niinä koneina.

Tässä tuleekin koko palkkaorjuuden ydinkysymys, että onko ihminen edelleen kone ? 

Havaintoja uudesta maailmanjärjestyksestä: Digi Today: Windows 10 on saanut  ihmiset raivon partaalle

Jos ihminen olisi kone, niin milläs käyttöjärjestelmällä hän oikein pyörii.

Jos katsoo näitä valtavirrassa silmät ummessa kulkevia ihmisiä, niin heidän mielen käyttöjärjestelmänsä näyttäisi pyörivän mm. YLE:n kello 20:30 uutisilla ja tosiaan huomaa, että sen päivitys puuttuu, kun oikea tieto ei kulje sisään eikä ulos.

Mutta siinä vaiheessa kun ihmisen mielen syöverit avautuvat ja herää vanginvartijatietoisuus, niin siinä vaiheessa ihmisen mielen käyttöjärjestelmä saa ne Järjestelmänvalvojan oikeudet käyttöönsä. Eli hän voi sen jälkeen käyttää mieltään sen verran tietoisesti, että hän pystyy myös käyttämään pitkäaikaista muistiaan hyödyksi.

Typewriters: an illustrated guide and a debt of thanks | James Robinson |  Infinite monkey theorem, Typewriter, Fiction writing

Tällainen ihminen esimerkiksi paperiteollisuudessa olisi jopa paperitehtaan johdolle vaarallinen käyttämään niitä paperikoneita, koska heidän sellainen ihminen enää varmasti olisi hirveän tyytyväinen elämäänsä, kun hän huomaisi jo tietoisesti, että minkälaista apinahommaa se hänen arkipäivänsä on siellä paperitehtaassa. 

Kun hän vielä näkisi sen, että miten ne paperitehtaiden omistajat käärivät miljoonavoitot tämän paperityöläisen selkänahasta. Että onko se ihminen edelleen kone, jolla nämä elitistiset tehtaanomistajat tekevät voittoja ? 

Että suurin mielenkiinto on sitten, että näemmekö vielä lähitulevaisuudessa, että paperityöläisen tuntipalkka vedetään kilpailukyvyltään sinne 10.00 euroa/h tasolle, jolloin siihenkin hommaan löytyisi varmaan päteviä osaajia sieltä Maria Ohisalon Suomen haluavista 80 000 maahanmuuttajasta ? 

Kun tuo tuottavuus ja talouskasvu... Ne ovat taviksen korvassa pelkkiä sanoja.

Mutta se mitä nämä pankkiirit tarkoittavat talouskasvulla on sitä, että silloin duunari saa vielä sen kokoista palkkaa, että sillä vielä juuri ja juuri elää. 

Mutta sitten kun duunari on köyhytetty ja hänen palkkansa ei enää riitä elämiseen, niin silloin se on sitä osakkeenomistajien hakemaan kustannustehokasta ja haluttua työvoimaa. Eli hyvin yksinkertaistettuna pankkiirit haluavat sellaista työteollisuutta, että työläinen voisi entistäkin köyhemmin ja kurjemmin, ja pankkiirit ja teollisuuden omistajat kokisivat taloudellisesti lihavia vuosia.

Joten tarvitseeko sitten enää ihmetellä, että miksi tämä Kaipolan paperitehdas päätettiin sulkea ?

Hyvin yllättävää oli kuitenkin se, että sisäministeri Ohisalo sanoi, ettei työttömyys ole koskaan kenenkään oma vika.

Kun taas viimekin vuosina erityisesti Kokoomuslaiset ovat melkein käyneet kilpaa keskenään, että kuka heistä saa päästä kuritamaan ja syyllistämään Suomen työttömiä ja syyttämään heitä työttömyydestään.

Viimeksi näitä Kokoomuksen aivopieruja julisti Heikki Westman tämän vuoden alussa. 

Se on kyllä käynyt selväksi, että kuinka Kokoomuspuolue haluaisi heivata kaikki Suomen työttömät sillan alle asumaan ja todeta vielä heille julkisesti, kuinka meillä ei olisi varaa tällaiseen.

Sitten vielä joku Kokoomuslainen virkamies tulisi ja sanoisi niille kodittomille köyhille, että "nyt jouduimme vielä teidän yömajanne sulkemaan, että menkää siitä koteihinne."

Varastamisen kulttuuri | Vapausvalita's Weblog

Se on tämä Suomi porvarin arvomaailma niin ihailtavan pumpulia, ettei sinne pumpuliin mahdu kuin vain porvari itse sekä heidän perheensä ja se valkoinen pilalle hemmoteltu puudeli.

Lähde: Iltalehti