http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, elokuuta 21, 2020

Valkoisen talon propagandaa muutettu - Joe Biden: ”Minä olen valon liittolainen, en pimeyden”

The three words likely guiding Joe Biden's VP hunt in the final ...

Olin pudota tuoliltani, kun somessa näin tämän uutisotsikon 

Joe Biden otti vastaan presidenttiehdokkuutensa – ”Minä olen valon liittolainen, en pimeyden”

Siellä on nyt käynyt niin Pentagonin päässä, että Valkoinen Talo joutui jo muuttamaan vaalipropagandaansa, koska QAnon liike on kasvanut jo niin suureksi, että se on herättänyt niin paljon ihmisten tietoisuutta auki, vaikkakin CIA:lta sitä liikettä ohjataankin.

Mutta vielä tuosta Bidenin puheesta sen verran, että hänen ruumiinkielestä huomaa, ettei hän puhu totta. Sillä jos tuollainen lapsiinsekaantuja olisi yhtäkkiä valon liittolainen, niin ei siihen valon liittolaisuuteen kuulu enää mikään pikkupoikien raiskailu. Joten tässä diilataan nyt uudenlaisen vaalipropagandan kanssa.

Mutta koska Pentagonissa tätä Bideninkin vaaliohjelmaa vedetään eteenpäin, niin siellä joudutaan nyt turvautumaan selvästi aivan uudenlaiseen vaalipropagandaan, koska on ylipäänsä hyvin yllättävää, että nyt valemediassa aletaan käyttämään näitä sanoja valo ja pimeys, kun vielä viikkoja sitten tämä sana "valo" oli vielä mediassa ei salonkikelpoinen puheenaihe. Niin nyt yllättäen tämä sana tuotiin jo valemediaan ja pian ihmiset voivat jopa tietää, että mitä tämä sana "valo" oikein tarkoittaa.

Totuuden valo
Tietoisuuden valo
Valon värähtely
Valon virtaus

Kun tällainen esoteerinen sanasto tuodaan rahvaan eteen, niin siinä yllättäen ei enää välttämättä tv:n katsominen innosta, koska ohjelmasisältö koostuu enemmissä määrin matalavärähteisistä ohjelmista.

Satanistinen kultti ja valon vs. pimeyden diilit

Tämä jenkeissäkin USA:n hallintoa DEEP STATE:n ytimestä ohjaava eliitti koostuu pääosin saatanan palvojista ja heille se ainoa jumala on tämä Lucifer sekä nämä muut okkultistiset Babhometit jne.

Heidät on ihan kasvatettu tuohon Satanistiseen uskoon jo lapsesta asti. Clintonien mafiasukukin on kasvatettu elämään noiden satanististen rituaalien keskellä. Sekä myös Joe Biden.

Joten nuo rikkaat ja vaikutusvaltaiset satanistisia rituaalejaan järjestävät valtasuvut eivät noin vain luovu mistään satanismin harjoittamisesta. Mutta heillä on tarkat säännöt siitä, että jos joku näiden sukujen jäsen lähtee sieltä kultista ulos, niin sen jälkeen sieltä eronneiden kohtelu on miltei yhtä julmaa kuin Jehovantodistajista lähteneillä. Eli silloin heitä odottaa totaalinen hylkäys yhteisöstä.

Eli näin ollen vaikkapa Englannin hovin Prinssi Harry on myös ilmeisen selvästi tiennyt, että mikä siellä hänen kuningassuvussaan on ollut meininki, kun hänen äitinsä Prinsessa Diana murhattiin vuonna 1997 Prinssi Harryn isoäidin puolelta.

Tämä eliittisukujen ja pankkiirisukujen eliitti on kautta vuosisatojen harjoittanut alamaisiinsa kohdistuvaa vallankäyttöä ja heidän ainoa keino on alistaa väestö pelolla, koska he saavat kansalaisten pelosta itselleen energiaa.

Mutta nyt on tullut jo tämä aika, jolloin lukuisat valon soturit ovat näyttäneet rohkeasti mallia miten näytämme näille tyranneille, että meitä ei alisteta, koska me emme pelkää.

Emme pelkää armeijaa
Emme pelkää poliiseja
Emme pelkää talouskriisiä
Emme pelkää koronakriisiä

SHOCK CLAIM: US to 'stage ALIEN INVASION to gain world power ...

Joten alkaa jo sitten olla tällä DEEP STATE varjohallituksella jo keinot aika vähissä, että mitä he enää seuraavaksi keksivät, että tilaavatko he seuraavaksi jonkun lavastetun alien invaasion seuraavana ohjelmanumerona ? 

Nyt on tullut jo aika, jolloin me lakkaamme tanssimasta näiden hallitusten ja elitistien pillin mukaan, koska sinulla on tuo sinulle kuuluva ihmisoikeus itsemääräämisoikeuteesi, joka on ihan YK:ssa turvattu asia.

ja sen yli jos kävellään vaikka hallinnon toimesta, niin se on silloin vakava ihmisoikeusrikos ja rokotteiden pakottaminen on jo YK:n lakien mittapuulla suora sotarikos.

Tässä koronakriisissä on sellainen jännä puoli, että sitten kun tajuat, että tämä onkin ollut huijausta, niin tajuatkin että se UUSI NORMAALI on myös huijausta, sillä sinnekin huijattaisiin menemään.

Paluu vanhaan tapahtuu periaattessa jo nyt mielessäsi, koska jos ymmärrät että mieltäsi voi käyttää ja hallinnoida vain sinä itse. Mutta jos annat hallituksille luvan käyttää mieltäsi hyväksi, niin olet silloin kuin tietokone, joka antaa järjestelmänvalvojan oikeudet jollekin ulkopuoliselle taholle.

Kyllä Bill Gateskin tämän tietää, kun hän sen Windows käyttöjärjestelmän loi.

Tietoisella mielellä ajatteleva ihminen on siis eräällä tavalla jo onnistunut luovuttamaan itselleen ne järjestelmänvalvojan oikeudet. Kun taas vielä valveunessa oleva kansalainen on taas luovuttanut ne järjestelmänvalvojan oikeudet valemedian haltuun, koska kun he uskovat näitä uutisia ja tiedettä, niin he eivät vielä kykene aitoon kriittiseen ajatteluun, jolloin taas se järjestelmänvalvojan oikeus palautuisi sille ihmiselle itselleen.

Sitä on se korkein itsen tietoisuus, eli sinun korkeimman minäsi herättäminen.

Siksi tämä asia on samalla sen kollektiivisen sekä yksilötietoisen mielen ja tietoisuuden vallankumous, joka on tässä jo käynnissä.

DEEP STATE varjohallituksen valta sortuu nyt jo kuin se suuri korttitalo ja se murentuu kortti kerrallaan.

Sillä näiden heidän poliitikkojen pedofiilirinkien perässä on jo jenkeissä FBI ja Hillary Clintonin snuff video on edelleen New Yorkin poliisilaitoksella ja se on todella raakaa kamaa, jos se tulisi julkisuuteen. Sillä sen tullessa julkisuuteen putoaisi todella monta suurta päätä samalla.

Tämä maailman salaisen valtaeliitin satanistinen kultti elää jo sitä vaihetta, että se yrittää piiloutua kaikin keinoin maan alle, mutta näissä nykyisissä värähtelyissä kaikki totuus nousee pinnalle. Joten nyt tämä jenkkien mediakin joutuu alkaa käyttämään sitä totuuden kieltä ja sen terminologiaa. Joten olkoon totuuden voima kanssanne.