http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, marraskuuta 01, 2018

Fazer käy nyt sotaa internet-sananvapautta vastaan

Suomessa toimiva makeisvalmistaja ja perheyritys Fazer on aloittanut laajan kampanjan internet-sananvapautta vastaan, kun se lanseerasi Fazerin sinisellä sinetöidyn kampanjan nimellä "Tekoälyllä vihapuhetta vastaan".

Fazerin yhtiö on siis laittanut rahansa kiinni nyt tällaiseen automaattiseen Lovebot Blue-bottiin, joka etsii ja sensuroi vihapuhetta netissä automaattisesti.

Mutta tämän Fazerin fasistisuvun kun annetaan määrittää, että mitä tuo vihapuhe on niin heidän käsitys siitä on aivan muu kuin mitä suomalaiset yleensä siitä käsittävät.


    Kuvassa poseeraavat maailman rikkaimman Rothschildin pankkisuvun klaani.   

Hyvin harvat edes tietävät sen, että tämä kyseinen Fazerin suku on sukua tälle maailman rikkaimmalle Rothshildien pankkimafiasuvulle, koska ovat samaa verilinjaa (Rothschild-Yagoda-Kamenev-Trotski-Frenkell).

Te kaikki siellä jotka vähänkään välitätte Suomen kansalaisten internet-sananvapaudesta, niin suosittelisin jättämään tästä lähtien kaikki Fazerin tuotteet kauppojen hyllyihin, koska tällainen fasistiyhtiö ei ansaitse yhdenkään suomalaisen kuluttajan ostovoimaa. 

Ei kuitenkaan Fazerilla ollut pokeria nimetä tuota kampanja-suklaalevyä nimellä pieni pala rikkaiden fasistisukujen rasismia.

Lähde: https://twitter.com/LovebotBlue

http://hairikot.voima.fi/blogi/fazer-vihapuhe/

https://www.fazer.fi/kampanjat/fazerin-sininen-on-pieni-pala-rakkautta/