http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, helmikuuta 27, 2018

Venezuelan presidentti Maduro lanseeraamassa valtiollista kryptovaluuttaaVenezuelan presidentti Nicolás Maduro on lanseeraamassa kultaan sidottua valtiollista Petro Oro (PTR) kryptovaluuttaa Venezuelaan. 

Sen tullessaan voimaan sitä ei enää laskisi liikkeelle keskuspankit ja sillä pystyttäisiin myös kiertämään Yhdysvaltain Venezuelalle asettamat talouspakotteet.Keskuspankkien eliitti tykkää aina kyttyrää näistä hankkeista

Maailman keskuspankkien eliitti on aina tykännyt erittäin kyttyrää tällaisista hankkeista kun Libyan johtaja Muammar Gaddafin murhaamisen motiivi oli juuri kultapohjaisen valuutan perustaminen Libyaan, joka olisi samalla tehnyt Libyasta täysin omavaraisen valtion. Mutta se ei käynyt näille keskuspankkeja ohjaaville rikollisille, jotka laittoivat tappokäskyn ja hintalapun Gaddafin päänahasta.

Maduro on tähän mennessä ollut Venezuelassa varsin helposti ohjattava presidentti, koska Venezuela on edelleen taloudellisesti huonossa tilanteessa. Siellä ihmiset näkevät nälkää ja on edelleen paljon maan sisäistä köyhyyttä jota tämä Venezuelan yhdistyneen sosialistisen puolueen presidentti ei ole vieläkään pystynyt korjaamaan.

Maailman salaisen valtaeliitin keskuspankkihallinto ei missään määrissä salli sitä, että jokin valtio järjestäisi itsensä taloudellisesti omavaraiseksi. 

Tämä johtuu siitä, että koska nämä pankkiiri rikolliset ovat varastaneet jo itselleen yli 95 prosenttia koko maailman varallisuudesta ja käyttävät sitä poliittisena valta-aseenaan, koska heillä on keskuspankkien rahanluontikeus joka lainaa nämä rahat valtioille velkaa vastaan.

Kryptovaluuttamarkkinoilla Bitcoin on tähän mennessä ollut kaikista vakain kryptovaluutta koska se perustuu avoimelle lähdekoodille. 

Kun keskuspankkien liikkeelle laskema raha on keskuspankkien monopoli, niin taas bitcoin ei ole minkään keskuspankkitahojen rahamonopoli. 

Illuminatin valtaeliitti käy sotia edelleen rahoittamalla niitä velkaannuttamalla sotivat osapuolet ja tästä syystä USA:n armeijan budjetti paisuu joka vuosi. Mutta niin jatkuvat myös USA:n armeijan invaasiot vieraisiin maihin maailmalla.

CIA:n edustajat ovat näissä sotaleikeissä pelkkiä yksityisiä keskuspankkeja ohjaavan eliitin verikoiria, jotka usutetaan aina niiden maiden tai valtioiden kimppuun kokonaisina armeijoina jotka uskaltavat uhmata tätä keskuspankkirikollisten monikansallista ja näkymätöntä mafiaa.

Tuo rikollinen aseteollisuuden salakuljetus ja huumeraha virtaa pääosin yksityisomisteisissa liikepankeissa, joiden asiakas myös Suomen valtio on, koska tuo yksityisten liikepankkien raha on sitä rahaa joka tulee myös Suomen valtiolle kiertoon uudesta valtionvelasta.Fort Knox on jo putsattu kaikesta kullasta

Fort Knox (vuoteen 1932 asti Camp Knox) on vuonna 1918 perustettu Yhdysvaltain maavoimien tukikohta jossa Yhdysvaltalaiset uskovat olevan paljon kultaa. Mutta monien huhujen mukaan kaikki kultaomistukset on putsattu Fort Knoxista jo ajat sitten.

Kultamarkkinoita myös hallitsee unssiin (lat. uncia) sidottu yksikkö.   Rothschildien pankkisuku on hallinnut kultamarkkinoita jo pitkään ja tämä salaisuus piilee siinä, että hän jolla kultaomistuksia on eniten maailmassa hallitsee myös kultamarkkinoita.´

Rothschildien pankkisuku keinottelee kultamarkkinoita sillä tavalla, että koska he ovat piilottaneet suurimman osan tuosta yli 500 000 kuutiometrin kultavarannosta joita heillä on hallussaan. Niin tällä keinoin he pystyvät hallitsemaan koko maailman kultamarkkinoiden hintaa.   

Muammar Gaddafi uhkasi juuri tuota heidän kultamarkkinoiden monopoliaan, josta johtui se miksi Rothschildien pankkisuku antoi Gaddafin päänahasta verirahan näille jotka kävivät hänet lopulta listimässä.

Nämä kyseiset maailman rikkaimmat talousrikolliset ovat niin vallan sokaisemia, etteivät he millään kykene lopettamaan tuota psykopaattista leikkiä koko maailman herruudesta. 

Jos narkomaanilla on riippuvuus jostain huumausaineesta jota hänen täytyy saada koko ajan lisää. Niin näitä keskuspankkeja ohjaavalla pankkieliitillä on erittäin vaarallinen riippuvuus pankkilainoittamisesta valtioille. Sillä he syytävät jopa täysin rutiköyhille Afrikan maille rahaa miljardeittain, vaikka näillä kehitysmaalaisilla ei ole millään maksaa niitä takaisin. 

Tämä rahan syytäminen lainoittamisella perustuu tähän pankkiirien keksimään maaorjuutuskeinoon hallita valtioita. Joten kun valtiot köyhtyvät velkaantumalla, niin lopulta he joutuvat luovuttamaan valtionyhtiönsä näiden ahneiden keskuspankkisijoittajien käsiin. 

Näin on nyt käymässä Suomelle ja monille muille maille ympäri maailman ja vain harvat näkevät tämän vaarallisen muutoksen.

Itse asiassa salaisuus koko tämän maailman rahajärjestelmän takana on ihmismassojenhallinta ja vieläkin syvempi salaisuus on se, että veronmaksajat ovat se hyödyke keskuspankkeja ohjaavalle eliitille. Vain viivakoodi puuttuu joka olisi tatuoitu jokaisen veronmaksajan pyllyyn kiinni.

Vaikka edelleen on olemassa tällainen asia kuin raha, jota vastaan joudutaan raatamaan veronmaksajina, jotta näillä rikkailla öykkäreillä olisi hyvät oltavat niiden isojen lihapatojensa ääressä mm. valtion sektorin suojatyöpaikoissa.  Sieltä voivat HYVÄ VELI loosien herrat kavaltaa aina sopivan määrän valtion budjetista, kunhan kansa ei pyydä vaan liian paljon palkkaa.

Veronmaksajien todellinen tarkoitus on pitää tätä epäoikeudenmukaisuuteen kuuluvaa kapitalistista talousjärjestelmää elossa ja se pysyy niin kauan elossa kuinka paljon löytyy näitä kilttejä veronmaksajia, joille riittää tuo keskuspankkien eliitin heille kaivama palkkakuoppa. 

Tehtaiden koneet kyllä pyörivät ilman orjatyövoimaa, mutta tämä halutaan selittää työväestölle edelleen sillä keinoin, että täällä edelleen hyväksytään tämä vanhamallinen ja hyvin kommunistinen hikipaja/kolhoosipalkkamalli.

Euroopan unionin palkkamalli on kommunistinen ja tulee menemään tulevaisuudessa yhä enemmän kohti kommunistista palkkamalttia. 

Kreikassa tästä kommunistisesta palkkamaltista nähdään jo elävä esimerkki, kun jopa toimistotyöntekijät taistelevat 300-400 euron kuukausipalkkaisista duuneista, jolloin tuntipalkka jää enää alle 1-2 euron. 

Työnteon ei ole missään vaiheessa kuulunut rikastuttaa ketään ja sille tämä koko systeemi on aikanaan rakennettu, että se hyödyttää vain näitä keskuspankkeja ohjaavaa monikansallista talousrikolliskoplaa jota eivät koske minkään valtioiden lait. Vaikka he ovat samalla myös sotarikollisia jotka kuuluisi viedä Haagiin tuomioille.

Teemu Vehkala


Lähde: http://larepublica.pe/mundo/1201396-nicolas-maduro-lanzara-otra-criptomoneda-petro-oro