http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, helmikuuta 06, 2018

Hybridikeskuksella valta sensuroida targettien nettiliikennettä

Kun tuossa vain muutama tunti sitten julkaisi tämän äskeisen blogiartikkelin tästä maahanmuuttajasta joka oli löytänyt totuuden. Niin tämän jälkeen kului vain alle tunti niin työkoneen nettitikku lakkasi toimimasta eikä enää päästänyt verkkoon.

Olen sen huomannut aikaisemminkin, että juuri tämän haittamaahanmuuton paljastaminen saa nämä internet sensorit sekoamaan ja yleensä sen jälkeen alkaa internet yhteys takkuamaan niin pahasti, ettei nettitikku enää toimi.

Sainhan minä jopa Uuden Suomen blogisivustolle ikuiset bannit päätoimittaja Markku Huuskolta muutama vuosi sitten, kun paljastin siellä ihan yhden blogin kommenteissa tämän länsimaalaisen haittamaahanmuuton poliittisen agendan. 


Tästä blogikirjoituksesta taas Facebook langetti 30 päivän bannit, kun se muka rikkoi Facebookin yhteisönormeja. 

Olen huomannut sen, että nämä yhteisönormit eivät ole Facebookissa kaikille samat. Koska siellä voi vaikka muslimit uhkailla moderaattoreita Allahilla ja saada kirjoitusoikeutensa takaisin kuten tälle eräälle muslimimiehelle kävi. 

Moderaattorit sitten rasismisyytösten pelossa palauttivat tämän kirjoitusoikeudet takaisin, kun ensin olivat saaneet tältä yhdeltä radikaalimuslimilta tappouhkauksia.

Mutta nähtävästi tämä NATO:n trollikeskus (hybridiosaamiskeskus) on jo saanut käyttöönsä oikeuden langettaa myös Facebook banneja Suomen toisinajattelijoille sekä tarvittaessa myös oikeudet katkaista heidän nettiyhteydet näpäytykseksi.

Tällainen toiminta kertoo jo siitä massiivisesta sensuurista ja fasismista jonka keskellä elämme. Mutta jos sinä olet niitä joita ei nämä asiat kiinnosta kuten sinun perusoikeudet. 

Jos sinulle on edelleen tärkeämpi asia nähdä ma-pe Salatut elämät ja kympin uutiset. Niin ymmärrätkö että me monet ja harvat sekä valitut taistelemme täällä teidänkin perusoikeuksienne puolesta. 

Sen sijaan kun sinä saatat tuolla kulttuurimarxistina toreilla haukkua näitä vaikka muukalaisia vihaaviksi rasisteiksi.

Rasismilla syyttely on tämän ajan kuvan vahva poliittinen leimakirves, jolla on Neuvostoliitossa oli sielläkin tarkoitus vaientaa todellinen kansan oppositio.

Mutta nyt täällä Suomessa tällä rasismi leimalla on myös tarkoitus vaientaa kaikki jotka uskaltavat julkisesti kyseenalaistaa tämän haittamaahanmuuton aiheuttamat ongelmat.

Tieto on edelleen valtaa ja meillä on niin kauan valta kuinka kauan pystymme tätä tietoa jakamaan vapaasti netissä. 

Mutta nyt kun nämä valtaeliittimme rikolliset ovat hädissään turvautuneet jo kylmään internet sensuuriin, jolla se yrittää hädissään tukahduttaa kaiken totuuden leviämisen internetissä. 

Heidän märkä päiväunensa olisi sellainen totalitaristinen liittovaltio, jossa toisinajattelijoilta vietäisiin kokonan oikeus surfata netissä ja kirjoittaa mitään julkisesti muiden ilmoille.

Heillä kun on jo ollut suunnitteilla EU:n liittovaltion sisälle rakennettavia keskitys ja uudelleenkoulutusleirejä toisinajattelijoille, joissa sitten koulitaan nämä EU-maiden kansalaistottelemattomat uudelleen kuuliaiksi ja hiljaisiksi sekä nöyriksi veronmaksajiksi, jotka eivät enää uskalla vastustaa näitä EU:n valtatyranneja.

Jos ymmärrätte sen, että tämä informaatiosodan vallankumous on jo toteutunut ja tämä taistelu on vieläkin käynnissä. Joten ei silloin kannata kääntää päätä ja uskotella, että tämä kaikki olisi vain jonkun hullun höpinöitä. Sillä ihmisoikeudet kuuluvat myös sinulle ja ne tämä Brysselin EU-hallinto ja EU:n komissio haluaa meiltä kaikilta riisua pois tulevaisuudessa.

Heidän tavoitteenaan on EU:n liittovaltio, jota Saksa tulee johtamaan. Aivan kuten Natsi-Saksa johti kolmatta valtakuntaansa sieltä käsin. Mutta tämä on sama idea mutta vaan heidän neljäs valtakunta. 

Suomessa muutamat fasistiset ministerit unelmoivat jo tästä EU-liittovaltiosta, koska se tulee antamaan sitten toden näille heidän kieroille ja sairaille natsi fantasioilleen.

Natsi-Saksaakin johti diktaattori, niin myös tätä EU:n tulevaa liittovaltiota tulee lopulta johtamaan diktaattori ja aina tällainen kehitys on johtanut lopulta suursotaan.