http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

lauantaina, helmikuuta 17, 2018

Patrialla ei ole asevientisopimuksia Ugandaan


Suomalaisella aseteollisuuden yhtiö Patrialla ei ole tällä hetkellä ollenkaan Ugandaan mitään asevientisopimuksia voimassa, koska Uganda on ns. Transparency Internationalin listalla mm. ihmisoikeusrikkomusten vuoksi. Joten Patria ei pyri sinne silloin kauppasuhteisiin.

Joten jos nyt tämän Ugandassa murhatun Tuomas Teräsvuoren henkirikos sai Patria Oyj:n ensin tulemaan julkisuuteen, että hän oli Ugandassa esittelemässä heidän panssariajoneuvojensa esitteitä. Patria Oyj valehteli julkisuuteen ettei tämä Ugandassa kuollut suomalaismies työskennellyt heille. Mutta siinä vaiheessa kun eräs Iltalehden toimittaja onnistui kaivamaan faktat esiin niin myös muuttui Patrian kanta tapaukseen ja sitten sieltä myönnettiin, että Ugandassa kuolleella liikemiehellä olikin virallinen konsultointisopimus Patrian kanssa.

Mutta sen sijaan samassa matkaseurueessa ollut Suvi Lindén valehteli suoraan, ettei hän ollut maassa Patrian asialla.  Oliko Patria tunkemassa Ugandaan aseiden salakuljetusmarkkinoille ? 

Jos kerta Patrialla ei ole Ugandan kanssa yhtään asevientidiilejä tämän voimassa olevan Transparency Internationalin sopimuksen vuoksi, niin siinä tapauksessa Patrian tuotteita voidaan myös salakuljettaa näihin Afrikan maihin. 

Joten jos tällä Teräsvuorella oli Patrian kanssa voimassa oleva konsultointisopimus voimassa ja hän oli Afrikassa esittelemässä Patria Oyj:n panssariajoneuvoja niin ihan kaiken järjen mukaan tässä saattoi olla kyse Patrian aseiden salakuljetuksien järjestelystä.

Suvi Lindén kun taas on tämän Teräsvuoren konsulttiyhtiön osakas ja häntä kiinnostaa näillä matkoilla vain raha varsinkin kun aseiden salakuljetuksesta ei Patria Oyj:n tarvitse maksaa veroja. Joten silloin lahjuksiin jää paljon enemmän rahaa.


Kaksi Patrian pomoa joutuu eroamaan Uganda-tapauksen vuoksi

Nyt tämän Uganda-tapauksen vuoksi Patriasta joutuu eroamaan kaksi pomoa liiketoimintajohtaja Mika Kari sekä markkinointijohtaja Juha Simola.

Yhtiö päätti erottamisesta viime perjantaina pidetyssä kokouksessaan. 

Patrian toimitusjohtaja Olli Isotalon mukaan Simola on päättänyt itse erota.

Patria Landin toimitusjohtaja Mika Kari on taas kertonut julkisuudessa, että päätös suomalaisen liikemiehen värväämisestä Ugandaan on ollut yhtiön myyntimiehen Markku Koiviston vastuulla.

Vai olisikohan nyt näin, että Patria yhtiön johto halusi tehdä yhden syntipukin jonka niskaan sitten kaikki syytökset tästä jatkossa vieritetään, vaikka selvästi Patria Oyj oli Ugandassa virittelemässä panssariajoneuvojensa salakuljetuksia.

Lähde: https://www.murha.info/phpbb2/viewtopic.php?f=20&t=25099&start=75

https://www.hs.fi/politiikka/art-2000005570430.html