http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, helmikuuta 15, 2018

Työttömät saivat ensimmäisen etujärjestön (työstäkieltäytyjäliitto)


Tätä hetkeä on pitkään odotettu, että Suomen työttömät saivat nyt ensimmäisen etujärjestönsä joka kantaa nimeä työstäkieltäytyjäliitto.

Järjestö sai alkunsa kun kirjailija Johannes Ekholmille (kuvassa) tuli mitta täyteen aktiivimallista.

Työstäkieltäytyjäliitto vaatii 1400 euron perustuloa kaikille suomalaisille. 

Liitto vaatii myös loppua palkkatyön pakkovallalle ja täystyöllisyyspoliitiikan muistomerkin pystyttämistä Helsingin Hakaniemeen.Työstäkieltäytyjäliitto kävi jo jakelemassa esitteitään Kampin TE-keskuksessa

Uudenmaan TE-toimiston johtaja Jarmo Ukkonen kertoo aluksi ottaneensa työstäkieltäytyjäliiton huumorilla, mutta hermostui sitten siihen, että järjestö tuli lopulta Kampin TE-toimistoon ja alkoi siellä jaella tietoa järjestöstään.

Ukkonen totesi YLE:lle että koko porukka olisi tullut poistaa Kampin TE-toimiston tiloista välittömästi.

Työstäkieltäytyjäliiton takana on n. kaksikymmentä ihmistä, joista osa on toimittajia, tutkijoita ja työttömiä.

Pontimena ryhmän perustamiselle oli myös viime vuonna noussut kohu kun kirjailija Ossi Nyman kertoi Helsingin Sanomissa olevansa ideologinen työtön. Sitten lensi paska ns. tuulettimeen ja tästä miehestä tehtiin kansallinen syntipukki ja oikeistolaiset toimittajat ripustivat hänet kansalliseen häpeäpaaluun.Rikkaiden fasistisukujen orjapiiskurit ovat varmasti raivona

Epäilemättä näiden rikkaiden fasisti ja teollisuussukujen orjapiiskurit ovat varmasti aivan raivona siitä, että tällainen työttömien etujärjestö on perustettu.

Kun edelleen oikeistolaisissa uutismedioissa kuten Helsingin Sanomissa työttömille ei anneta edelleenkään mitään ihmisarvoa, vaan siitä on tehty edelleen kansallinen häpeä. 

Joten jos nyt tuleekin tällainen järjestö joka sanoo työttömyyden olevan ylpeyden aihe, niin tällainen saa varmasti näille teollisuussukujen orjapiiskureille raivokohtauksia aikaan. Koska heidän mukaansa työväestön ja työttömien asema yhteiskunnassa on tuottaa näille jo ennestään rikkaille teollisuusöykkäreille lisää voittoa.

Mutta koska valtio on aina toiminut niin, että siellä vaikuttaa tämä verotuloilla sikaileva ja juhliva eliitti, niin täytyyhän nämä eliitin boolit myös jonkun maksaa ja veronmaksajien piikkiin siellä mennään yleensä aina.

Kokoomuksen kansanedustajakaan ei voi ryypätä omilla rahoillaan, vaan aina on ilmainen viina buffet rahoitettu veronmaksajien rahoilla. Samoin kuin myös Helsingin Sanomien toimittajat ryyppäävät kerran kuukaudessa myös veronmaksajien piikkiin keskiviikkokerhon tarjotessa boolit.

Alko lahjoo myös kansanedustajia joka vuosi lähettämällä heille jokaiselle n. 12 näytepullon lastin.

Jos näitä eduskunnan viininmaistelukerhoja ja muita veronmaksajien rahoilla kustannettuja tilaisuuksia tarkastelee tarkemmin, niin näyttää vahvasti siltä että Suomen valtiota johdetaan päissään. 

Jos ministerit ovat nauttineet muutakin kuin kansalaisluottamusta, niin on hyvin kuvaavaa se, ettei näitä booleja voi kukaan herra iso herra maksaa omasta pussistaan ei edes ministeri Orpo.

Tämä veronmaksajien piikkiin toimiva kansallinen korruptio on kuin köyhien eväät syötäisiin ensimmäisenä. Koska jos tässä vielä leikataan työttömiltä aktiivimallilla miljardeja euroja vuosi pois, niin tämä ajaa jo nyt lisää ihmisiä asumaan sillan alle.

Aktiivimallihan on todellisuudessa eräänlainen KELA:n maksama alennettu työnvieroksumiseläke, joka tuottaa valtiolle miljardien eurojen voitot vuosittain. Se olisi yhtä reilu kun jos tämä valtion uhkapelimonopoli Veikkaus laatisi oman seurannan siitä, että kuinka moni heidän lottoajistaan voittaisi päävoiton ja jos ei päävoittoa tule lauantaina, niin Veikkaus perisi silloin tuosta jokaisesta veikatusta lottokupongista 4,65 prosenttia suuremman hinnan tulevalla viikolla.


Teemu Vehkala
Lähteet: https://yle.fi/uutiset/3-10072790

https://tk-liitto.tumblr.com/

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000001238322.html