http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

lauantaina, helmikuuta 03, 2018

Trump paljasti salaisen muistion


Yhdysvaltain presidentti Donald Trump hyväksyi kiistellyn FBI-muistion julkaisun.  

Salaisen muistion sisältö

21. lokakuuta 2016 USA:n oikeusministeriö ja FBI hakivat yhdessä FISC oikeudesta FISA luvan vakoilla mm. Carter Page nimistä henkilöä, joka on USA:n kansalainen. Page toimi tuolloin Trumpin poliittisena neuvonantajana.

Mutta FISA lupa herui vasta sen jälkeen kun tämä salakuuntelulupa oli haettu FBI:n silloiselta johtajalta tai apulaisjohtajalta. Jonka jälkeen vasta tälle salakuunteluoikeudelle täytyi vielä hakea USA:n oikeusministerin ja Senaatin vahvistama hyväksyntä, joka tehtiin kansallisen turvallisuuden nimissä.

Ensimmäisenä FBI ja USA:n oikeusministeriö saivat FISA:n heille luovuttaman valtakirjan Carter Pagen salakuunteluun. Kyseinen valtakirja täytyy vielä uusia aina 90 vuorokauden välein. Jolloin uusissa hakemuksissa tulee kertoa uudet syyt salakuunteluille.

Christopher Steele (Steele Dossier) toimi taas noihin aikoihin FBI:n tiedonantajana ja Hillary Clintonin presidentinvaalikampanja maksoi pelkästään Steelelle peräti 160 000 dollaria Perkins Coie lakitoimiston ja tutkimusyhtiö Fusion GPS:n välityksellä. Jonka tarkoituksena oli saada julkisuuteen halventavia tietoja Donald Trumpista.

Ensimmäinen FISA-hakemus ei kerro kuitenkaan sitä, että Steele työskenteli suoraan USA:n demokraattiselle puolueelle sekä Hillary Clintonin presidentinvaalikampanjalle. 

Lakitoimisto Perkins Coie kuitenkin irtisanoi lopulta Steelen 30. lokakuuta 2016, koska hän kertoi FBI yhteyksistään mediassa.

Tuon erottamisen jälkeen Steele oli yhteyksiä vielä USA:n oikeusministeriöön ja siellä tuohon aikaan toimineeseen oikeusministeri Bruce Ochriin. 

Hyvin nopeasti presidentinvaalien jälkeen FBI kutsui Steelen kuulusteluihin ja siellä selvisi, että hän ei halunnut missään nimessä Trumppia presidentiksi.

Samaan aikaan Fusion GPS yhtiö palkkasi Ohrin vaimon Trumpin tutkimusten tekemiseen. Myöhemmin Ohr toimitti FBI:lle hänen vaimonsa tekemän tutkimuksen, jonka USA:n demokraattinen puolue ja Hillary Clintonin vaalikampanja maksoivat Fusion GPS yhtiön kautta.

FBI:n vastavakoiluyksikön johtaja Bill Priestapin mukaan Steele (Dossier) oli vasta alkutekijöissään


Lähteet: MTV3 Uutiset
YLE 
oikeamedia.com 
Infowars.com