http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, helmikuuta 22, 2018

BIG PHARMA:n nuorille suunnattu nappikauppa käy paremmin kuin koskaan


Monikansallisten lääkeyhtiöiden (BIG PHARMA) nuorille suunnattu nappikauppa käy paremmin kuin koskaan. 

Tämä käy ilmi myös siitä, että pelkästään uudellamaalla jo lähes joka kymmenes 13-17-vuotias on psykiatrisen erikoissairaanhoidon asiakas. Nyt jopa psykiatrit ihmettelevät näin nopeaa kasvua.


Pirkanmaalla myös nuoria tuli psykiatrian erikoissairaanhodon palveluihin 37 prosenttia enemmän kuin vuonna 2016 verrattuna aiempaan vuoteen 2015.


Tämä kasvu on lisännyt BIG PHARMA:n nappikauppaa (mm. psyykelääkkeet).


Kuitenkin nuorisopsykiatrit ihmettelevät, mistä nopea kasvu johtuu. Sillä tutkimusnäyttöä ei silti ole, että nuorten mielenterveyden häiriöt olisivat lisääntyneet.
Pääasia että nappikauppa käy ja pillereiden käyttäjien mieli pysyy horroksessa


Koko tämän monikansallisen BIG PHARMA:n nappikaupan pääasia on se, että nappikauppa käy ja tuottaa omistajilleen useita miljardeja vuosittain. 
Mutta myös äärimmäisen tärkeä agenda tässä kansainvälisessä psyyke ja masennuslääkkeiden nappikaupassa on se, että nämä lääkkeiden sisältämät myrkyt saavat aikaan paljon mm. pysyviä aivovaurioita.  

Lääkärit saavat nappikauppiailta n. 10 000 euron lahjukset vuosittain

Jos BIG PHARMA tekee tällä vuosittaisella nappikaupalla useiden miljardien voitot, niin lääkärit saavat myös pienen provikat välistä. 

Keskimäärin lääkärit nettoavat n. 10 000 euron suuruiset lahjukset lääkeyhtiöiltä, jotka tulevat provisiopohjaisina lahjuksina potilaille määrättyjen psyykelääkereseptien mukaan.

Myös apteekkarit saavat provisiopohjaisen palkkion lääkkeiden käyttäjien aivojen myrkyttämisestä.

Varakkaimmat apteekkarit tienaavat Suomessa jopa yli miljoona euroa vuosi ja yksinomaan tämä selittyy tästä monikansallisten lääkeyhtiöiden Suomessa tapahtuvasta nappikaupasta saatavilla provosioilla.

Lobotomian korvasi 1950-luvulla keksitty antipsykoottinen lääke klooripromatsiini

Perinteisen lobotomian, eli aivojen otsalohkojen leikkaus kivuliailla menetelmillä korvattiin lopulta 1950-luvulla keksityllä antipsykoottisella klooripromatsiini lääkkeellä.

Ensimmäiset ihmiskokeet alkoivat tällä myrkyllä pariisilaisessa mielisairaalassa vuonna 1951 jossa sitä ruiskutettiin 38 potilaaseen.Psyykelääkkeet tappavat maailmalla vuosittain yli puolimiljoonaa ihmistä 

Tämä monikansallisten lääkeyhtiöiden harjoittama globaali nappikauppa tappaa vuosittain yli puolimiljoonaa ihmistä

Joten se on silloin kuin medikaalinen niskalaukaus, joka tappaa hitaasti ja varmasti käyttäjänsä.

Psykiatristen lääkkeiden tarkoitus on myös lamaannuttaa käyttäjiensä aivotoiminta ja lopulta tappaa. 

Mutta tämän on myös tarkoitus tuottaa lääkkeen valmistajille miljardivoitot, joten jos näiden globaalien myrkkypillereiden teho olisi kuin syanidikapseleissa, niin se olisi silloin huono bisnesmalli.

Nyt kuitenkin viime vuosina monet lääkeyhtiöt ovat maailmalla huomanneet, että heidän asiakkaistaan täytyy huumata lapset. Jolla selittyy tämä, että miksi jo uudenmaan alueella melkein joka kymmenes 13-17 ikäinen lapsi on jo erikoissairaanhoidon psykiatrisen hoidon asiakas.

Tätä tahtia Suomeen täytyisi rakentaa lisää HUS sairaanhoitopiirin huumeluolia ja Sipilän hallinto ei tällaiseen pysty repimään lisää rahaa, koska tällä hetkellä suurin energia heillä menee työttömien elinolojen kurittamiseen. 

Psykiatriset lääkkeet tappavat maailmalla enemmän käyttäjiä kuin mitä heroiini saa aikaan ja tämä on karu tilastofakta, josta myös asiantuntijat ovat viime vuosina puhuneet.

Jos nuorten psyykkiset ongelmat olisivat lisääntyneet tässä maassa, niin siihen oikeampi hoitomuoto olisi KELA korvattu terapia, eikä mikään kemiallinen lobotomia. 

Mutta nämä BIG PHARMA:n nappikauppiaat haluavat tappaa tältä planeetalta tosiaan tuon YK:n tavoitteen mukaisen 6 yli miljardia ihmistä vuoteen 2050 mennessä, jossa tämä neuroleptien nappikauppa on vain yksi osa tämän tavoitteen death-linea. 


Lähteet: https://www.ilkka.fi/uutiset/kotimaa/uudellamaalla-jo-lähes-joka-kymmenes-13-17-vuotias-on-psykiatrisen-erikoissairaanhoidon-asiakas-psykiatrit-ihmettelevät-nopeaa-kasvua-1.2545038


https://keskustelu.suomi24.fi/t/14586491/ssri-laakkeet-ja-neuroleptit-aivovaurio

https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000001912807.html

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000001943850.html

https://www.tiede.fi/keskustelu/51670/ketju/neuroleptit_tuhoaa_aivojen_unireseptorit

https://fi.wikipedia.org/wiki/Klooripromatsiini

https://www.madinamerica.com/2016/05/psychiatric-drugs-kill-more/