http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, maaliskuuta 01, 2018

Mitä on joukkovainonta (Eng. gang stalking)Internetissä on jo vuosia ollut lukuisia kirjoituksia ja keskustelufoorumeilla juttua joukkovainonnasta (eng. gang stalking). 

Voin kertoa tässä omasta kokemuksestani, että tämä toisinajattelijoihin kohdistettu poliittinen joukkovainonta ei ole mitään mielikuvituksen tuotetta.Tuo yllä oleva video on kuvattu vuosi sitten kun sovin tapaamisen erään henkilön kanssa Helsingin keskustaan. 

Tapaamisen syy kun oli juuri tästä joukkovainonnasta / gang stalking asiasta keskustelu.

En ole ollut koskaan edes 7 Päivää lehden tai Iltalehden kannessa, mutta tuon aamupäivänä jouduin kuitenkin tämän stalkkeri paparazzin kuvaamaksi kun hän oli oikein odottamassa minua kameransa kanssa. Joten mistä hän a.) tiesi aikatauluni, että missä vaihessa minä tulen kämpiltäni ulos ja lähden kohti Helsingin keskustaa. 

Kuinka hän siis osasi olla juuri oikealla hetkellä tuon objektiivikameransa kanssa tuolla passissa ? 

No kun nämä viranomaiset jotka harjoittavat tätä joukkovainontaa ovat mukana näissä yksiköissä, jotka tekevät näitä hommia ihan täysin organisoidusti. 

Jos toisinajattelijaa vainotaan poliittisesti niin hänen asuntoaan vahditaan ja ulkona on vähintään yksi henkilöauto, jossa on näille ysiköille työskentelevät tarkkailijat seuraamassa aina tämän henkilön liikkeitä. 

Jo tämä muutama vuosi sitten ilmennyt Suomen poliisin laiton henkilörekisteri liittyy samaan asiaan ja tuohon salaiseen poliisirekisteriin oli jo vuonna 2014 päätynyt yli 10 000 suomalaista.Meille poliittisesti vainotuille suomalaisille tällaiset SUPO:n piilokamerat ovat jo aiemmiltakin vuosilta tuttuja tilanteita. Mutta näitä tilanteita varten on hyvä jos sinulla on taskussasi videokamera jonka ehdit kytkeä ajoissa päälle. Niin silloin sinulla on myös näitä vainoajia vastaan omaa todistusaineistoa.

Mutta jos poliisille teet vaikka sähköisen rikosilmoituksen näistä vainoamisista, niin silloin et tule saamaan poliisilta minkäänlaista oikeutta, koska oikeistolainen poliisihallitus pitää siitä huolen, ettei suomalaisten toisinajattelijoiden oikeusturva toteudu tässä maassa jos olet poliittisesti vainottu toisinajattelija.


Mikä on joukkovainonnan tavoite/motiivit ? 

Joukkovainonnan (eng. gang stalking) päätavoite on ajaa kohde itsemurhaan, tai psykiatriseen pakkohoitoon tai muihin hulluuteen johtaviin asioihin jotka johtaisivat ongelmiin viranomaisten kanssa.Tämä joukkovainoamisen metodi syntyi Itä-Saksassa DDR aikoina, jota siellä harjoitettiin DDR:n STASI:n toimesta.

Mutta nykyään EU-maissa toisinajattelijoihin kohdistetut salaiset joukkovainontaoperaatiot johtavat aina Saksan tiedusteluun asti. Koska Saksan armeijasta rekrytoidut salaiset yksiköt osallistuvat vuosittain myös ulkomaalaisten toisinajattelijoiden tappamiseen. 

Tällaisien Saksan armeijan operaation kohteeksi jouduin kahteenkin otteeseen kun ensin 2011 helmikuussa minut yritettiin myrkyttää laivalla ja vuosi tuosta ajaa jenkkimaasturilla (H2 Hummer) yli keskellä päivää. 

Suomen sisäministeriöstä nämä kaikki hitman keikat tilataan ja tämä vain siksi, että koska SUPO ei voi toimia vieläkään kuin tavalliset tiedustelupalvelut. Eli listiä oman maan kansalaisia "kansallisen turvallisuuden" nimissä.

Todellisuudessa tämä valtiollinen turvallisuus tarkoittaa vaan tämän moraalittoman ja psykopaateista koostuvan eliitin turvallisuutta, jota he pyrkivät turvaamaan eliminoimalla EU-maiden toisinajattelijoita hiljaiseksi kovilla konsteilla ja keinoilla.

Tämä tiedustelulaki olisi nyt tullessaan paljon suurempi vaara siihen, että miten EU-maiden ja Suomen toisinajattelijoiden olot muuttuvat sen jälkeen. Koska se antaisi sitten näille ulkomaan tiedustelupalveluille vapaat kädet Suomessa alkaa jahtaamaan suomalaisia toisinajattelijoita.

Jos kerta sitten suomalainen poliittisesti valtion vainoama toisinajattelija ei saa poliisilta, eduskunnan oikeusasiamieheltä, käräjäoikeudelta, hallinto-oikeudelta, korkeimmalta oikeudelta, Euroopan ihmisoikeustuomioistuimelta (EIT) tai Valviraltakaan oikeutta. Niin se todistaa sen, että poliittisesti valtion vainoamat toisinajattelijat ovat silloin Suomessa täysin lainsuojattomia. 

Koska edes henkirikoksen yritys ei riitä poliisitutkintaan ja siitä minulla on pariinkin kertaan omakohtaisia kokemuksia kun poliisi ei suostunut tutkimaan tätä Viking XPRS aluksella tapahtunutta henkirikoksen yritystä ja tuota vuotta myöhemmin tapahtunutta autolla yliajon yritystä. Nämä kun olivat jo alle vuodessa poliisin mukaan ehtineet vanhentua ja vedottiin myös siihen, ettei ollut riittävästi näyttöä.

Mutta silti jos joudut tällaisen järjestelmällisen poliittisen vainon kohteeksi niin tässä sarjassa pärjäävät vain vahvimmat, koska muuten jos vainonnan kohde eristäytyy vaikkapa kotiinsa eikä enää kykene ylläpitämään sosiaalisia suhteita. Niin tällaisissa tilanteissa nämä henkilöt onnistutaan miltei aina hoitelemaan pois pelistä.

Joukkovainonnan tarkoituksena juuri onkin saada kohde tuntemaan olonsa pelokkaaksi ja ajaa hänet siihen tilanteeseen, jossa he tuon pelkonsa takia lopettavat kaikki ne aktiviteetit joissa he ennen toimivat. Joten näin sitten lopulta vaikka mikä ennen eduskunnankin barrikaadeilla huutanut mielenosoittaja-aktiivi saatetaan saada laitostumaan ja neurolepteilla hiljaiseksi. Jonka jälkeen heitä ei enää kiinnosta mikään valtion kritisointi tai paremman yhteiskunnan rakentaminen.

Tämä globalisteja vastaan taistelussa kun on loppupeleissä kyse vaan yksityistä pankkivaltaa vastustavasta taistelusta. Sillä tämä keskuspankkeja ohjaava eliitti pitää itseään jumalan asemassa ja heitä ei koske minkään valtion lait. 

Heidän mukaansa he ovat jumalia jotka määräävät tällä planeetalla aivan kaikesta ja siksi heidän keskuspankkinsa laskee liikkeelle myös nämä EU-maihin tungetut eurot, jotka lainataan tänne näiden EU-maiden pankeista. 

Suomen Pankki siis tosiasiassa ei laske liikkeelle euroja, vaan joutuu lainaamaan nämä eurot Euroopan Keskuspankista, jonka rahat taas luodaan yksityisomisteisissa sijoituspankeissa.

Eli tätä rahaeliittiä vastaan tässä nyt käydään taistelua ja homma on sikäli erittäin haastava, koska valtaosa ihmisistä nukkuu valveilla edelleen. Eikä heitä sen vuoksi kiinnosta tämä käynnissä oleva taistelu tämän asian puolesta.


Teemu Vehkala

Lähteet: http://indietarget.blogspot.fi/2014/09/mita-on-gang-stalking-eli.html