http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, helmikuuta 05, 2018

Internet sensuurin uudet kasvot (Google & Facebook)


Sosiaalisen median monopoliasemaa maailmalla pitävä Facebook sekä hakukonejätti Google ovat tiukentaneet sensuuriaan viimeaikoina runsaasti.


Sillä pelkkiä yksittäisiä Facebook käyttäjiä ollaan jo viimeisen vuoden ajan bannattu jatkuvasti 30 vuorokauden mittaisilla banneilla, jona aikana nämä Facebook käyttäjät eivät voi päivittää sinne mitään, hyväksyä uusia kaveripyyntöjä tai lähettää pikaviestejä.

Tämä sensuuri on eristyisesti kohdistunut mm. kansalaisaktivistien keskuudessa tunnettuihin ja vaikutusvaltaisiin henkilöihin minkä johdosta mm. Marco de Wit, Pertti Nykänen, Ilja Janitskin, Tiina Keskimäki, Janus Putkonen ja monet muut ovat jatkuvasti bannattu Facebookista kuukauden banneilla allekirjoittaneen lisäksi.Muutamat näistä Facebook bannatuista ovat jo siirtyneet käyttämään Venäläistä VKontaktea (VK.com). Mutta VK:n ongelma on edelleen se, että sen tarjoama sosiaalinen verkosto ei ole yhtä kattava kuin Facebook.Lisäksi tämän VK.com palvelun kehittäjä Pavel Durov totesi että kuinka intellektuaalien eliitti on hyvin huolissaan tästä sosiaalisen median mahdollistamasta verkostosta. Koska tämä teknologia on Durovin mukaan miltei paras mahdollinen keino taistella tätä vanhaa vastaan joka maassa.

Joten kun nyt tämä teknologia on käytössä niin sen avulla totuudet leviävät nopeammin ja vanhat valheet paljastuvat. Joten ei ole suinkaan mikään sattuma, että miksi tämä länsivaltojen nformaatiosodankäynti sijoittuu tällä hetkellä etunenässä Facebookin puolelle, koska juuri siellä toimivat aktiivit pyritään toinen toisensa jälkeen eliminoimaan sieltä. Etteivät he pystyisi enää vaikuttamaan Facebookin puolella.

Tieto on aina ollut valtaa ja varsinkin sosiaalisen median puolella tämä on se syy miksi nämä monet tunnetut kansalaisaktivismi skenessä vaikuttajat pyritään bannaamaan toinen toisensa jälkeen Facebookissa täysin mielivaltaisilla syillä pois. 

Tämä tiettyihin EU-kansalaisiin agressiivisesti kohdistuva Facebook sensuuri on myös nyt tämän NATO:n kyberosaamiskeskuksen erikoisosa-alue.

Kun sosiaalisen median tarkoitus olisi nimenomaan olla se julkinen paikka jossa jokaisella olisi oikeus kertoa mielipiteensä aivan mistä tahansa asiasta. Mutta kun tähän myös liittyy tämän intellektuaalien valtaeliittiin kohdistuva uhka, niin tämän vuoksi tämä eliitti otti jo käyttöön rumemmat keinot totuuden hiljentämiseksi.

Jos vihdoin ymmärrätte sen, että tämä informaatiosota on yhteistä meille jokaiselle jotka uskaltaa taistella tätä pimeyden voimien vastapuolta vastaan. 

Pimeydellä tarkoitan tätä haaraa joka pitää mielummin sensuuria ja totuuden vääristelyä parempana muotona uutisoida asioita mm. maailmalta. Kun taas totuus on kaiken tämän valepropagandan vastakohta.Fasistisessa maailmanjärjestyksessä ei enää yhdelläkään yksityisellä kansalaisella ole oikeutta ilmaista mielipiteitään ja lopulta myös tällä YK:n ihmisoikeuksien yleismaailmallisella julistuksellakin pyyhitään Brysselissä persettä.

Ellette ymmärrä miten vakavasta asiasta tässä on kyse, niin silloin tästä teidän passiivisesta ja hälläväliä toiminnasta seurautuu näille tuleville sukupolville useiden vuosikymmenten mittainen orjuus. 

Orjuus joka tulee ilmenemään myös velkaorjuutena. Vaikka se vakavempi asia on tämä ihmisoikeuksien menetys tämän EU:n liittovaltioeliitin ajaman uuden maailmanjärjestyksen edessä.

Tämä vain n. 8500 miehestä ja naisesta koostuva porukka ei ole kiinnostunut yhdestäkään meistä tämän planeetan kansalaisesta. Sillä vain he jotka kuuluvat tähän salaseurojen kabinettiosastoon määritellään tuossa heidän sisäisessä hierarkiassa jollain lailla tärkeäksi ja poliittiseksi vaikuttajaksi maailmalla. He ovat kaivertaneet sen aina kiveen asti, että maailmassa tulee lopulta olla enää vain 500 miljoonaa ihmistä ja lopusta on päästävä keinolla millä hyvänsä eroon.Heidän edustamansa okkultistinen ja lusiferianisminen uskonto koostuu satanismista, jonka ympärille myös tämä Illuminati kultti on rakennettu.Kaikki tämä näiden aikojen koventunut internet sensuuri on myös seurausta tästä henkimaailmojen välillä käytävästä valon ja pimeyden välisestä sodasta.

Vaikka et uskoisikaan tähän valon ja pimeyden voimien väliseen taisteluun niin silti tästä näkyy kaikki merkit ilmassa.

Totuus = Valo
Valheet = Pimeys

Ei tämä siis mitään rakettitiedettä ole ymmärtääkseen näistä asioista pidemmälle.

Pimeyden voimien henkiolennoista pimeällä puolella häärii edelleen langennut henkiolento Lucifer joukkoineen. Mutta tällä valon voimien vastapuolella toimii taas lukuisat valon verkoston henkiolennot joista ehkä tunnetuin länsimaissa on Jeesus Kristus, joka on kuudenteen säteen ylösnoussut mestari (Eng. 6th Ray).Ylösnousseita mestarisieluja (Lord El Morya, Serapis Bey, Hilarion, Lord Kuthumi jne.) on myös monia muitakin joista kuitenkin Sanat Kumara (kuvassa) on vaikutusvaltaisimmassa asemassa.

Vaikka nämä jutut kuuluivat aikanaan muinaisen Egyptin mysteerikoulun oppiaineistoon, niin ne kuuluivat myös Pythagoraan opetustenkin aineistoihin.

Että vaikka emme enää elä muinaisessa Egyptissä niin tässä nykyisessä ajassa aito viisaus sekä sivistys on enää jokaisen oma valinta.

Varsinkaan kun me kosmiset emme tälle pallolle silloin aikanaan huviksemme tulleet. Joten olisi jo siinä mielessä viisasta tutkia, että voisitko sinä osallistua tämän tietoisuuden evoluution prosessiin, jotta tämä planeetta maa saadaan lopulta osaksi uutta aikakautta, jossa ei sotia enää tunneta.

Vaikka tähän tavoitteeseen näyttäisi vieläkin menevän useita satoja vuosia niin pienikin muutos se on suuri muutos tämän kaiken keskellä. Jossa myös tämä käynnissä oleva informaatiosota on suuri taistelukenttä tämän pimeyden ja valon voimien taistelun keskellä. 

Valon voima on yli 1000 kertaa voimakkaampaa kuin pimeyden joten silloin voit hyvin valita kumpaa puolta täällä kannat. 

Se on toki selvää, että jos olet valonkantaja (valotyöntekijä), niin mitä näkyvämpää työtä teet, niin sitä suurempien hyökkäyksien kohteeksi joudut mm. pimeyden henkivaltojenkin puolelta. 

Tämä planeetta maa on tässä suhteessa kuin koira jonka päälle on heitetty tervaa, jota sitten yrittää täällä raaputtaa pois vain n. 11 % väestöstä ja loppuja ihmisiä ei asia millään tavalla kiinnosta. Vaikka tässä puhutaankin nyt suuremmassa mittakaavassa ihan niinkin pienestä asiasta kuin tietoisuuden evoluutiosta ja planeetta maan palauttamisesta valon verkoston yhteyteen.

Sillä tämä on se syy miksi tänne aikanaan useita tuhansia vuosia sitten tämä miljoonien vapaaehtoisten sielujen joukko lähetettiin auttamaan äiti maata.

Mutta näiden lukuisten kosmisten sielujen alkuperäinen koti on saattanut olla jopa toisesta universumista. Joten tällainen kaipuu tuonne kauas alkuperäiseen kotiin tuntuu myös monessa kosmisessa sielussa voimakkaalta.

Heidän osastonsa pystyy myös kosmisia sieluja täällä auttamaan, mutta he tekevät sen osana omaa työtään. Mutta mitään alien invaasiota he eivät täällä kyllä pysty tai saa järjestää.Palloliittouman alukset ovat kyllä silloin tällöin käyneet täällä kääntymässä Helsingissä nämä palloliittouman alukset lensivät muodostelmassa 7.5.2016 jonka näki myös allekirjoittanut yhden ystävänsä kanssa Espan puistosta. Mutta täällä Helsingissä ei sentään ilmavoimat olleet niin hulluja kuin Iranissa, jossa ilmatorjunta alkoi ampua näitä ufoja ilmatorjuntarykmentin toimesta.

Vaikka Suomen armeijan ilmavoimissa nämä ufo havainnot ovat salaista tietoa, niin silti näistä ufo-havainnoista tietää aina myös muutamat kenraalit joilla turvaluokitus riittää näiden tietojen puolelle.

USA:n armeijan ilmavoimissa nämä ufo-havainnot on luokiteltu lopulta aina niin korkeiksi, ettei edes istuvalla USA:n presidentillä riitä enää turvaluokitukset niihin tietoihin, että mitä alien rotuja kuuluu mm. valon galaktisen liiton osastoihin.

Sillä Valon Galaktinen Liitto on luokiteltu tämän maaplaneetalla valtaa pitävän valtaeliitin vihollisroduksi, koska he haluavat vapauttaa tämän planeetan väestön tältä vuosisatoja kestäneeltä henkiseltä ja fyysiseltä orjuutukselta.

Aikanaan toki oli muutamia negatiivisen puolen humanoidirotuja kuten harmaat, jotka tekivät USA:n armeijan kanssa salaista yhteistyötä ja luovuttivat heille mm. nanoteknologiaansa. Jota vastaan harmaa rotu sai siepata ihmisiä omiin kokeisiinsa.

Yksi äärimmäisen huippusalainen juttu on mm. tämä hybridirotu, jota mm. dracojen rotu jalostaa omiin tarpeisiinsa. Koska nämä negatiiviset liskorodut ovat jo kuoleva rotu, niin heillä on sen vuoksi kiire yrittää pelastaa vielä oma rotunsa. Mutta he tekevät näitä risteytyksiä omin lupineen ja sieppaavat ihmisiä aluksiin ja pakottavat heidät sitten siittämään heille hybridi ihmisiä. 

Tästä on myös eräs nainen puhunut julkisesti viime vuosina

Myös eräs tiedemies puhui tästä hybridi rodusta.Mutta tosiaan lopulta tämän koventuneen internet sensuurin aikoina ainoa ase tätä valheilla suojautuvaa valtaeliittiä vastaan on totuus, jonka voimakkuus alkaa lähennellä jo vallankumouksen luokkaa.

Sillä Facebook barrikaadeilla käydään tällä hetkellä se kovin taistelu ja etulinjassa alkaa olla nyt näiden muutamien 30 vuorokauden banneilla eliminoitujen esitaistelijoiden seassa myös muita, jotka uskaltavat seurata näiden suunnannäyttäjien tietä eteenpäin.Oikeusministeri Antti Häkkänen ajaa nyt pikaista tiedustelulakia läpi, jotta Suomessa voidaan syventää tätä jo nyt alkanutta ajatusrikosyhteiskuntaa. 

Kuitenkin sinä päätät sen, että suostutko nöyrtymään näiden fasistien edessä kun sinulta ja perheeltäsi sekä lähimmäisiltäsi viedään heiltä heidän kaikki perusoikeudet.

Fasistisessa EU-valtiossa kun ei tunneta mitään yksilönvapautta ja varsinkaan siinä vaiheessa kun tästä Bryssel-sirkuksesta tehdään lopulta kaikille EU-jäsenmaille pakollinen liittovaltio. 

Sen jälkeen sinunkaan on enää turha yrittää juosta karkuun näitä EU:n kommunistisia kolhooseja ja paluuta kommunistiseen EU valta-aikaan.

Maaoikeudet tullaan viemään pois kuin aikanaan Neuvostoliitossa ja työttömillä johdettu orjuus kukoistaa jo nyt Aktiivimallin johdosta.

Kaikki tämä kurjuus on saatu tänne vain sen vuoksi, että sillä keinoin tämä maailman salainen valtaeliitti uskoo ettei heitä silloin uhkaa mikään laajempi vallankumous tai kansannousu.

Vaikka tämä heidän laajempi suunnitelmansa on lopulta sitten joskus n. satojen vuosien päästä saada aikaan yksi maailman liittovaltio, niin tämä kertoo tästä miten he eivät arvosta miltei yhdenkään valtion itsemääräämisoikeutta. Sillä itsemääräämisoikeus tulee heidän mukaansa poistaa valtioilta ja niiden kansalaisilta. 

Vaikka meidän itsemääräämisoikeuttamme käyttävien ihmisten tulisi muodostaa nyt suuri joukko ja poistaa tältä meitä vuosituhansia alistavalta eliitiltä valta.

Sillä siihen ei lopulta edes mitään fyysistä sotaa tarvita, koska heiltä loppuu viimeistään siinä vaiheessa bensa kun riittävän moni tämän planeetan ihminen vain lakkaa tottelemasta näitä psykopaatteja.

Tuo heidän valtansa kun perustuu vieläkin tähän heidän luomaansa pankkijärjestelmään, joka on rakennettu velan ympärille. 

Eli niin kauan kuin valtiot joutuvat ottamaan velkaa näiltä huijareilta niin tämä orjuutusleikki ja mm. kuurupiilo USA:n armeijan invaasioiden kanssa jatkuu. Tiedustelupalvelut (MI-6, Mossad CIA jne.) ovat tämän rikollisen pankkien eliitin suojeluskunta. Joten siksi nämä tiedustelupalvelut mm. tappavat ihmisiä eliitin käskystä ja salakuljettavat huumeet sekä aseet niille kapinallisille joille nämä pankkiirit katsovan tarpeen saada vaikka vallankumouksen aikaan johonkin valtioon, jossa kapinoidaan tätä eliittiä ja heidän pankkimonopoliaan vastaan.Mutta nämä keskuspankkiirit menettävät otteensa jossain vaiheessa jolloin heiltä yksinkertaisesti loppuu virta.

Kryptovaluutat ovat jo yksi askel, joka mm. Bitcoinin osalta on laittanut nauloja näiden pankkiirihuijarien arkkuun.

Jos vain riittävän moni tämän planeetan asukas ymmärtäisi tämän pelin juonen, niin silloin lopulta tämä koko hologrammimainen sirkus tulisi tuohon loppuunsa, jolloin nämä pankkiirien pelurit menettäisivät kaiken poliittisen sekä taloudellisen valtansa täällä.

Sillä nämä maailman rikkaimpien pankkisukujen kuten Rothschildien suvun miehet eivät tyydyty siitä, että he viettäisivät loppuelämänsä Bahamalla juoden kallista mahdollisinta shampanjaa ja poltellen kalliita sikareita. Koska heidän koko sukunsa bisnekset ovat aina keskittyneet mm. USA:n armeijan sotiin. Joten jos sodat loppuvat niin loppuu myös tämä Rothschild suvun miljardeja tuottavat bisnes. 

Raha ei silti ole koskaan merkannut tälle suvulle mitään, koska sitä heillä on jo yli 500 triljoonaa dollaria huhujen mukaan. 

Ainoa asia mikä heille merkkaa mitään on sotien järjestäminen ja taloudellinen tuki toisiaan sotiville osapuolille. Mutta mitä suurempi sota, niin sitä suuremmat ja riskittömät voitot.I ja II-maailman sodan finanssituki tuli pääasiassa Rothschild ja Rockefeller pankkisukujen avustuksella, joiden taskuun myös Saksan maksamat sotakorvaukset menivät.

Rothschildit ja nämä muut maailman rikkaimmat pankkidynastiat ovat aina tukeneet sodan molempia osapuolia. 

Tämän voisi kuvailla vaikka uhkapelitermein, että kuvittele jos olisit hyvin rikas ja sijoittaisit johonkin listalla olevaan nyrkkeilyotteluun. 

Maksaisit kummallekin otteluun osallistujalle miljoonien lainan, mutta lainaehdoissa olisi se, että häviäjä joutuu miljoonien persnettoon, joka sitten kulkeutuu sinun taskuusi. 

Niin juuri tällä tavalla Rothschildien pankkidynastia hoitelee sotabisnekset mm. tukemalla USA:n armeijan ylisuurta ja lähes rajatonta budjettia.

Suomen valtio joutui myös talvisotaansa ottamaan lainaa mm. näiltä Saksalaisilta pankeilta, joiden suurin osakkeenomistaja oli jo tuolloin Rothschildin pankkisuku.

Suomen Venäjälle maksamat sotakorvaukset myös menivät näiden samojen pankkiirien taskuun.

Mutta minne meni mm. Kreikan valtiolle maksetut EU-tukipaketit ? No ne menivät jälleen näiden samojen pankkiirien taskuun.

EU:n vakautusmekanismi (pikemminkin EU:n varkausmekanismi) on myös näiden samojen pankkiiri ponzi-huijareiden keksintö, jotta voivat vielä Luxemburgista käsin ryövätä EU-maiden veronmaksajien rahat pois.Miljardööri ja suursijoittaja George Soros vielä totesi juuri Facebookista äsken Sveitsin, Davosissa järjestetyssä talousseminaarissa näin, että "se kuulemma ovat uhka yhteiskunnalle ja riistävät sosiaalista ympäristöä".

Keorke setä kun on peloissaan siitä miten ihmiset ovat ottaneet siellä Facebookissa vallan omiin käsiinsä.

Nyt on kuitenkin tullut jo aika, että me otamme vallan omiin käsiimme. Koska näiden pankkityrannien valtakausi alkaa olla jo lopussa ja heiltä loppuu jo happi.

Heidän happi kun on tämä valtaväestöön ohjattu pelko, jota he käyttävät ainoana aseenaan meitä vastaan. 

Meillä taas on käytössä tämä totuuden voima, joka kirkkaudellaan häikäisee näitä liskoja niin paljon, että nämä liskot lopulta joutuvat katoamaan täältä pois koska he eivät kestä edes tietoisuuden valoa.

Oletteko koskaan edes miettineet sitä, että miksi tämä eliitti ei uskalla tulla esiin noiden lähes näkymättömien esiriippujen takaa ? 

No tietenkin siksi koska he pelkäävät sitä reaktiota mikä siitä syntyisi, kun he kertoisivat että he ovat alistaneet koko ihmiskuntaa jo tuhansien vuosien ajan. Kertoen heille mm. uskonnollisia valheita ja satuja sekä vääristelleen lukuisten maiden historian ja alkuperäisen kulttuuri-identiteetin.

Ranskan kuningas Filip IV suoritti jo aikanaan 1300-luvulla näiden silloisen Temppelirirareiden eliitin puhdistuksen ja kaikki kiinnijääneet poltettiin roviolla aina suurmestari Jacques de Molayta myöten.

Nykyaikana tarvittaisiin vielä erillinen valtioista riippumaton perustuslakituomioistuin, joka olisi säädetty varta vasten näille jokaiselle maailman salaisen eliitin rikolliselle.Se olisi näille pankkiiri rikollisille reilu tuomio pistää ne lapioimaan vaikka lunta Siperiaan 20 vuodeksi ja kieltää tuoksi ajaksi kaikki yhteydenpito Lontoon tai New Yorkin (Wall Street) pörssiin.

  
Teemu Vehkala

Lähteet: https://www.usatoday.com/story/opinion/2017/10/27/facebook-censored-cross-your-countrys-government-and-they-might-censor-you-too-james-bovard-column/795271001/

http://www.iltalehti.fi/digiuutiset/201801282200703203_dx.shtml

https://www.theguardian.com/business/2018/jan/25/george-soros-facebook-and-google-are-a-menace-to-society