http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, helmikuuta 08, 2018

Mariah Carey oli nuorena mukana seksirituaaleissa joissa suoritettiin uhrauksia


Poptähti Mariah Carey oli nuorena mukana seksirituaaleja ja ihmisuhrauksia harjoittavassa kultissa. Asiasta kertoo hänen lähipiiriinsä kuuluva henkilö Radar Onlinelle.

Lähteen mukaan Marah sekä hänen sisarensa Alison olisivat joutuneet ottamaan osaa tähän kulttiin, koska sitä johti heidän äitänsä Patricia. Äiti olisi johtanut lapsensa kuin muutkin satanistisista teoista kiinnostuneet näihin okkultistisiin rituaaleihin.

Mariah Careyn sisko Allison (56) kertoo muistavansa tämän, että hän oli lapsena mukana näissä satanistisissa rituaaleissa. Hän kertoi muistaneensa mm. yhden rituaalin, joka pidettiin isossa linnassa New Yorkissa."Muistan että ihmiset pitivät hupullisia viittoja yllään ja seisoimme ringissä. Tilaisuuteen liittyi myös seksuaalisuutta ja eläinten uhrauksia, Alison kertoo".

Hän sanoo, että häntä kasvatettiin jo lapsena johtamaan tätä kulttia myöhemmin. Lapsena hän ei vielä tätä ymmärtänyt. Mutta hän on kuitenkin kärsinyt näistä muistoista koko elämänsä ajan ja asuu nykyisin pienessä asunnossa New Yorkissa ja kärsii köyhyydestä. Hän ei ole pitänyt yhteyttä sisareensa Mariahiin enää pitkään aikaan.

Myös Mariahin veli Morgan on kertonut, että aivan uransa alussa kuuluisa laulaja olisi kertonut haastattelussa, kuinka noloa oli kasvaa hänen äitinsä johtaman kultin varjossa.Näyttelijä Angelina Jolie on kertonut aiemmin, että hän on osallistunut Illuminatin ihmisuhraus rituaaleihin. 


Illuminatin ihmisuhrausrituaalit ovat osa heidän satanistista kulttia

Illuminatin eliitin ihmisuhrausrituaalit ovat osa tätä heidän satanistista kulttia ja olit sitten julkisuudenhenkilö tai poplaulaja niin joudut silloin säännöllisesti osallistumaan näihin rituaaleihin, koska niihin on osallistumispakko.Tämä entinen Hollantilainen pankkiiri Ronald Bernard houkuteltiin myös aikanaan tämän saman Illuminatin salaseuran jäseneksi ja hänet kutsuttiin lopulta ulkomaille ihmisuhrausrituaaliin, jossa hänen olisi kuulunut noviisina murhata veitsellä alaikäinen pikkulapsi. 

Mutta hän ei lopulta pystynyt tähän ja joutui lopulta lähtemään kultista ulos.


Lapsiuhrien historia ulottuu aina Babyloniaan asti, jossa silloinen Babylonialaisten eliitti uhrasi pikkulapsia okkultistisille jumalille kuten Moolokille.

Lapsiuhrien tarkoitus on mm. uhrattujen lapsien veren juominen, josta tämä Illuminaattien eliitti saa elinvoimaa. Tällä keinoin myös he pidentävät elämäänsä juomalla alle puberteetti-ikäisen lapsen verta. 

Mutta vielä tähän päälle se, että nämä satanistisissa rituaaleissa murhattujen lasten veri on täynnä adrenaliinia, josta myös sen veren juoja jää lopulta riippuvaiseksi.

Illuminaatin eliitin lapsiuhrausrituaalit ovat todella sairaita ja niihin osallistujien täytyy olla mieleltään joko psykopaatti, tai sitten heidän päähänsä syntyy näissä lapsiuhri rituaaleissa pysyvä trauma, joilla he pysyvät vaiti. 

Koska nämä kyseiset rituaalit ovat myös osaltaan osa tämän salaisen klubin lojaaliteettiä. Ettei kukaan näihin rituaaleihin osallistuja uskalla näistä kieliä ulkopuolelle, koska ovat itse olleet näissä myös mukana.


Lähde: https://www.voice.fi/viihde/a-158398?utm_source=ampparit&utm_medium=rss&utm_campaign=rss

Radaronline.com