http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, helmikuuta 02, 2018

Vaalivilppiä tapahtui Lauralle annetuilla äänilläEräs henkilö joka haluaa pysyä tuntemattomana otti yhteyttä vähän aikaa sitten erääseen Tamperelaismieheen ja kertoi olleensa yhdessä ääntenlaskupaikassa hommissa äänestyspäivänä. 

Hän kertoi edustaneensa Perussuomalaisia laskupaikalla ja sanoi, että lopulta kun äänet laskettiin niin hän sai seitsemästä äätenlaskijasta vain ainoat Laura Huhtasaarelle menevät äänet.


Totuuskomission Youtube lähetys soitti sitten yliopiston matematiikan laitokselle ja selvitti, että mikä on todennäköisyys sille, että samasta isosta äänestystuloslaatikosta Lauran äänet kulkeutuvat vain yhdelle ääntenlaskijalle seitsemästä. 

Kun tämän todennäköisyys olisi se, että voittaisi lotossa viisi kertaa loton päävoiton peräkkäin.

Että nyt tämä juuri järjestettyjen presidentinvaalien filunki selvisi, että muiden kilpailevien ehdokkaiden kuten Laura Huhtasaaren äänet hylättiin kaikki, jotta saatiin näyttämään että Sauli Niinistö olisi ollut historiaalisen murskaavan ylivoimainen. Vaikka todellisuudessa Niinistö ei saanut eniten ääniä.Suomessa ei ole minkäänlaista vaalitarkkailua

Kohudosentti Johan Bäckman kertoi jo muutama vuosi sitten kuinka Suomessa ei ole minkäänlaista vaalitarkkailua.

ETYJ laati jo tuolloin muutamia vuosia sitten raportin, mutta ei varsinaista vaalitarkkailua. Mutta vuoden 2015 eduskuntavaaleihin ETYJ ei enää tehnyt tätäkään raporttia.

Kuten Bäckman toteaa, että äänestyslipukkeen väärentäminen on helppoa. Suomessa äänestyslipuke on pelkkä tavallinen kartonkipala, jota kuka tahansa voi painattaa haluamansa määrän.

Uurnaan ei näe kukaan

Suomen vaaleissa nämä uurnat ovat aina umpinaisia laatikoita. Joten kukaan ei tiedä, miten niitä säilytetään ennen tai jälkeen äänestyksen.

Mutta kuten tuosta nimettömästä vihjeestä erään vaalilaskentapaikan tapahtumista, niin tällä kerralla äänet väärennettiin suoraan laskentapaikalla.Lähteet: https://www.youtube.com/watch?v=6awechz0-e4&feature=share

https://kohudosentti.blogspot.fi/2015/04/vaalivilppi-suomessa-muutamia.html