http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, helmikuuta 05, 2018

Kuka oli Saulin ja Jennin adoptiovauvan synnyttäjä ?


Vielä viime itsenäisyyspäivän vastaanotolla 6. joulukuuta 2017 Tasavallan presidentin puolison Jenni Haukion vatsan seudulla ei näkynyt merkkiäkään raskaudesta. Mutta lopulta vauvan sitten kerrottiin syntyneen naistenklinikalla juuri presidentinvaalien jälkeen.Tällaiselta näyttää myös langan laiha nainen, joka on raskaana. Mutta Jenni Haukion vatsan seutu oli itsenäisyyspäivän vastaanotolla aivan normaali.Sikiön vaiheet kohdussa kestävät tosiaan tämän 9 kk.Adoptiolapsi taitaa olla valtionsalaisuus ?

Mutta tämä tuore adoptiolapsi jonka synnyttäjä ei ollut Jenni Haukio taitaakin olla aivan valtionsalaisuus. Kuten sekin on valtionsalaisuus, että Tasavallan presidentti Sauli Niinistö on tämän Jenni Haukion kummisetä.

Adoptiolapsi päätettiin siis hankkia vain kiillottamaan presidentti Niinistön poliittista imagoa. Eihän silti pelkässä adoptiossa mitään vikaa ole. Mutta jos se täytyy vielä tehdä tällaisella tempulla niin tämä on jo suorastaan mautonta toimintaa.Mutta onhan näitä sattunut suuremmissakin piireissä. Kun Englannin kuningashovin Prinssi Harryn isä ei ole Charles, vaan se on Dianan ent. ratsastusopettaja James Hewitt.

Vaikka tämänkin biologisen eroavaisuuden näkee Harrysta ja Williamista suoraan hiustenväristä, niin silti tämäkin asia on Britanniassa valtionsalaisuus. Vaikka silti tästäkin asiasta on aina muutaman vuoden välein Englannin mediassa kohistu.Se että onko tämä Tasavallan presidentin perheeseen synnytetty lapsi Saulin biologista verilinjaa niin näkee sitten tämän lapsen kasvoista. Sillä liskorotu luo yleensä aina samannäköisiä jälkeläisiä.


Lähteet: https://mvlehti.net/2018/02/04/sale-ukkeli-sai-pojan-mutta-missa-oli-jennin-raskaus/