http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

sunnuntaina, helmikuuta 11, 2018

Suomalaisliikemies löydettiin hotellista murhattuna Ugandasta Suvi Lindén mukana matkaseurueessa


Suomalainen n. 42 vuotias liikemies Tuomas Teräsvuori löydettiin murhattuna Ugandalaisesta hotellista Kampalassa. Myös ruotsalaismies löydettiin surmattuna toisesta hotellista.Teräsvuori pyöritti TUOMAS TERÄSVUORI CAPITAL GROUP TTCG FINLAND OY nimistä yritystä joka oli laajentanut toimintaansa Ugandaan.

Yrityksen viimeinen tilikauden tulos oli -83000 euroa ja liikevoittoprosentti oli -36. Mutta yhtiön omavaraisuusaste oli 31,3 prosenttia.

Teräsvuori oli mukana usean suomalaisen yrityksen toiminnassa ja oli lobbaamassa näitä firmoja Ugandassa.

Hän oli myös Kokoomuksen ehdokkaana viime kuntavaaleissa ja hänellä on urheilutausta.

Hänellä oli 2 lasta.


Kuinka murha tapahtui

Teräsvuori oli buukannut itselleen huoneen Pearl hotellista 5. helmikuuta ja hänen oli tarkoitus siirtyä sinne tyttöystävänsä Nankya Faridahin ja turvamiestensä kanssa.

Teräsvuori löydettiin seuraavana aamuna klo 7.00 aikoihin surmattuna. Tieto perustuu Doreen Komuhangi hotellin työntekijän lausuntoihin.

Ensimmäisenä poliisi pidätti Teräsvuoren naisystävän epäiltynä murhasta.

Mutta vain päivää aikaisemmin tämä ruotsalaismies nimeltä Sabastian Andreas löydettiin keskellä päivää murhattuna hotellihuoneestaan.

Tämä kuollut mies ei ollut mikä tahansa turisti, vaan hänellä oli sovittuna tapaaminen Ugandan presidentin Musevenin kanssa seuraavalla viikolla.


Miksi Suomen valemedia salaa vieläkin Ugandassa surmatun liikemiehen henkilöllisyyttä ? 

Tämä on mielenkiintoista, että miksi Suomen valemedia salaa edelleen tämän Ugandan pääkaupungissa surmatun liikemiehen (Tuomas Juha Petteri Teräsvuori) henkilöllisyyttä. Sillä näissä ulkomaalaisissa medioissa kerrottiin myös tämän ruotsalaismiehen henkilöllisyys. Hänen nimensä oli Alex Nordlarndar Sabastian Andreas

Nyt vain tieto ex ministeri Suvi Lindénin mukanaolo matkaseurueessa on ollut valemedian suurempi uutinen.
Ex ministeri Suvi Lindén (kok.) oli siis mukana samassa matkaseurueessa tämän surmatun suomalaisliikemiehen kanssa.

Lähde näihin juttuihin tulee ugandalaisesta verkkojulkaisusta, josta myös raportoi Ruotsin Expressen.

Ruotsalainen liikemies surmattiin ensin 5.helmikuuta hotelliinsa ja päivä myöhemmin 6. helmikuuta murhattiin tämä suomalaisliikemies hotelliinsa.

Liikemies oli mukana usean suomalaisen yrityksen toiminnassa ja oli lobbaamassa näitä firmoja Ugandassa.

Hnä oli myös tietojen mukaan erään suuren puolueen ehdokkaana viime eduskuntavaaleissa ja hänellä on urheilutausta.


Suvi Lindén nostaa nykyään 5000 €/kk kansanedustajien sopeutumiseläkettä ja luotsaa menestyvää konsulttiyritystä

Vuoden 2011 eduskuntavaaleissa eduskunnasta pois pudonnut Suvi Lindén alkoi heti nostamaan pudottuaan eduskunnasta tuota 5000 euron kuukausittaista kansanedustajan eläkettä. Mutta hän perusti vielä siihen päälle menestyvän konsulttiyrityksen, jonka tulos peräti kolminkertaistui viime tilikaudella edelliseen tilikauteen verrattuna.


Vielä ei ole selvinnyt, että liittyikö tämä Ugandan matka tähän Lindénin pyörittämään konsulttiyhtiöön ? 

Lindén putosi eduskunnasta golfkenttä kohun takia

Lindén joutui eroamaan kulttuuriministerin tehtävistä vuonna 2008 milloin selvisi, että hän oli myöntänyt 17 000 euron tuen oululaiselle Sankivaaran golfkentälle jonka osakkaana hän itse oli.

Joten kun tästä syntyi kohu niin Lindén joutui eroamaan ja hänen maine meni äänestäjien silmissä.

Mutta tähän ei kuitenkaan Lindénin ura päättynyt, vaan hänet nimitettiin Matti Vanhasen hallitukseen vielä viestintäministeriksi.


Murhien motiivit taitavat liittyä Afrikan bisneksiin

Näiden kummankin poliittisen murhan motiivit taitavat liittyä selvästikin näihin Afrikan bisneksiin ja tässä tapauksessa Ugandaan.

Ugandahan on köyhä maa jonka bruttokansantuote oli vuonna 2014 vain 670 Yhdysvaltain dollaria per asukas.

Lisäksi Uganda on erittäin korruptoitunut maa.

Ugandassa oli AIDS tartunnan saaneita jo yli 4,1 prosenttia vuonna 2003.

Joten miten joku Eurooppalainen konsulttiyhtiö näkee Ugandassa bisnesmahdollisuuksia ? 

Kun perinteisesti näissä superköyhissä Afrikan maissa vaikuttaa monikansalliset yhtiöt, jotka ryöstävät nämä Afrikan maat köyhiksi.

Joten jos sinne lähtee kilpailemaan vaikka suomalainen konsulttiyhtiö, niin lopulta tämä kilpailu voi päätyä aina lopulta näin vaaralliseksi leikiksi, että jopa suomalaiset liikemiehet löytyvät surmattuina hotellihuoneistaan.

Mutta kenen suuryhtiön varpaille tämä Teräsvuori sekä tämä ruotsalaismies sitten oikein konsultointiyhtiöillään astuivat ? 

Tämän kun saisi selville, niin löytyisi myös helpommin näiden poliittisien murhien murhan toimeksiantajat.

Tässä Teräsvuoren yhtiössä ihmetyttää vielä se, että sen konsultoinnin kuvaa ei kerrota edes yritystiedon sivuilta. Vaan vasta Linkedin sivustolta selviää, että tällä Teräsvuorella oli aiempaa työkokemusta turvallisuusalalta (Security Alliance Group Oy). Sekä hän toimi myös Twic Finland Oy nimisessä yrityksessä.

Hän toimi myös Twic Finland Oy nimisen yrityksen puheenjohtajana, joka valmistaa mm. kilpailuasusteet Suomen jääkiekkomaajoukkueelle.

Hän toimi myös Nordic Security, Alliance Group Oy:n hallituksessa.

Mutta hän toimi myös 3 vuotta vapaaehtoisjärjestöissä kuten Finnish-Qatar seurassa, joka on keskittynyt Qatarin ja Suomen välisiin kauppasuhteisiin.


Kenelle Teräsvuori toimi lobbarina ? 

Ehkä kuitenkin se mielenkiintoisin juttu tässä koko hommassa on se, että kenelle tämä Teräsvuori sekä se ruotsalaismies oikein toimivat lobbareina. Sillä tässä casessa saattaa olla myös valtiollisia intressejä takana.

Vaikka tämä Teräsvuoden omistama konsultointifirma olikin hänen nimissään, niin hän saattoi silti toimia Ugandassa lobbarina vaikka Suomen hallinnolle. Sillä nämä lobbarithan tekevät tuota hommaa ihan vain puhtaasti rahasta ja oli sitten toimeksiantaja kuka tahansa, niin heille merkkaa vain raha.

Uganda kun on vielä maa jossa on todella helppo lahjoa poliisi tai vaikka poliitikko.

Jos Suomi olisi yhtä korruptoitunut maa kuin Uganda, niin silloin täälläkin seisoisi teillä lukuisia poliiseja pysäyttämässä autoja ja vaatimassa n. 20-50 euron lahjuksia. 

Sitten yritysten olisi voideltava jatkuvasti rahalla virkamiehiä mm. lupa-asioiden hoitamiseksi.

Joten epäilemättä myös länsimaalaiset konsultoitiyhtiöt toimivat tuossa maassa tuolla sääntöihin (lahjonta) kuuluvalla tavalla. 


Lähteet: http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201802102200735152_ul.shtml

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201802102200734570_ul.shtml

https://yle.fi/aihe/artikkeli/2008/04/02/suvi-linden-erosi-avustusjupakan-vuoksi

https://vaalikone.yle.fi/kuntavaalit2017/vantaa/ehdokkaat/19697#results

https://www.finder.fi/Konsultointipalveluja+liikkeenjohdon/Tuomas+Teräsvuori+Capital+Group+-+TTCG+Finland+Oy/Vantaa/yhteystiedot/2685203

https://www.linkedin.com/in/terasvuori