http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, helmikuuta 14, 2018

Kuolleen suomalaisliikemiehen suusta tuli ulos valkoista vaahtoa


Kun Ugandan pääkaupungissa Kampalassa muutama vuorokausi sitten kuollut Patria Oyj:lle työskennellyt konsultti Tuomas Teräsvuori löydettiin kuolleena hotellihuoneensa lattialta, niin hänen suustaan tuli ulos valkoista vaahtoa. Mutta hänen ruumiissaan oli myös useita lävistyksiä. Samalla matkalla mukana ollut Suvi Lindén vaikenee tapauksesta eikä ole suostunut vastaamaan yhteenkään median yhteydenottoihin.Tapausta tutkiva paikallinen rikostoimittaja kaapattu

Nyt Ugandan turvallisuuspalvelu (ISO) kaappasi tapausta tutkivan rikostoimittajan Charles Etukurin New Visionin pääkonttorista Kampalasta.

Lehden mukaan Etukurin kaapannessa autossa oli viisi armeijapukuista henkilöä sekä kuljettajana toiminut henkilö oli tavallisissa siviilivaatteissa.

Iltalehti haastatteli jo tällä viikolla Ugandan turvallisuuspalvelu ISO:n johtajaa, eversti Frank Bagyenda Kakaa, joka taas väitti että koko suomalaisliikemiehelle lähetetty kutsukirje oli väärennetty.

Hän sanoi myös, että "miksi ette kysy asiaa Lindéniltä. Sillä hän tietää miten matka meni.

Mutta Suvi Lindén ei ole suostunut vastaamaan yhteenkään toimittajan puheluun.

Koko juttu haisee ja pahasti

Yllättävintä tässä kyseisessä henkirikoksessa on se, että juttuun liittynyt Patria Oyj ilmoitti jo tällä viikolla, että he liittyvät tähän juttuun koska tämä henkirikoksen uhriksi joutunut konsultti jakoi Ugandassa heidän panssariajoneuvojen esitteitä.

Kun taas internetistä ei oikein selvinnyt, että mikä tämän Teräsvuoren Capital yhtiön liiketoimi oli.

Mikä on todennäköisyys sille, että kaksi aseteollisuuden konsulttia kuolevat päivän sisällä Ugandan pääkaupungissa ja löytyvät hotellihuoneistaan kuolleena ? 

Tällaisen todennäköisyys on lähes sama kuin joku voittaisi lotossa 7 oikein viikon välein. 

Tilastot kertovat vielä sen, että jopa 24 prosenttia ulkomailla sattuneista kuolemantapauksista jää selvittämättä.

Mutta nimenomaan tiedustelupalveluiden tekemiä henkirikoksia ei koskaan selvitetä. Tämän vuoksi jos he vaikka myrkyttävät jonkun hengiltä, niin ruumiinavauksessa sivutetaan kaikki ruumiista löytyvät myrkkyarvot.

Samoin myös jos myrkysoireita saanut henkilö kuuluisi viedä välittömästi verikokeeseen, jotta selviää se minkälaisia myrkkyjä hän on saanut kehoonsa. 

Omalla kohdallani kun minä jouduin tuolloin helmikuussa 2011 Viking Linen aluksella myrkytyksen kohteeksi, niin tuolloin edes Helsingin Auroran sairaalan psykiatrisessa päivystyksessä he eivät suostuneet ottamaan minulta verikoetta. Koska muuten sieltä olisi näkynyt nämä monet myrkkyjen määrät joita veressä tuolla hetkellä oli. 

Tällaisen verikokeen jälkeen olisi ollut paljon vaikeampi alkaa väittämään, että pakkohoitoon määrätty henkilö olisi psykoottinen tai mielisairas. Mutta Neuvostoliitto hyödynsi jo näitä keinoja kuskatessaan toisinajattelijoita suljetulle osastolle pakkohoitoihin poliittisista syistä.

Silti näiden kansainvälisen tiedustelupalveluiden myrkytysoperaatioiden tavoite on miltei aina tappaa ja tämä Ugandaan lähtenyt Teräsvuori katsottiin todennäköisesti jollekin suurelle aseteollisuuden yhtiölle uhkaksi, joka tuli hiljentää myrkyttämällä. Sillä Patriallahan ei ole Ugandan kanssa tällä hetkellä mitään asetoimitusdiiliä. 

On vielä hyvin kuvaavaa, että juuri tämä pääkonsultti murhattiin työmatkalla ja taas nämä osakkaat jätettiin rauhaan.

Suvi Lindén kun paljastui nyt Patria Oyj:n aselobbariksi ja hän toimi tuon Ugandassa kuolleen Teräsvuoren konsultointiyhtiön osakkaana.

Mitenkä murhatutkinta etenee seuraavaksi ?

Jos Suomen puolustusministeriö haluaa haudata tämän jutun tutkinnan ja laittaa sen vaikka jäihin, niin sellainen onnistuu heiltä hyvin helposti. 

Siihen tarvitsee vain lahjoa joku paikallista tutkintaa johtava poliisi, joka lopulta toimittaa jonkun tekaistun loppuraportin, ettei tähän kuolemaan liityikään enää mitään rikollista ja lopulta tutkinta lopetetaan. 

Näin tässä todennäköisesti lopulta tulee käymään ja nämä suomalaisliikemiehen murhanneet tiedustelupalvelun henkilöt pääsevät kuin koirat veräjästä. Vaikka toisaalta tiedustelupalvelun tappajat mm. Mosadilla sekä CIA:lla nauttivat kaikki miltei täyttä syytesuojaa. 

Eli jos vaikka joku Israelin Mossadin agentti jää jossain päin maailmaa kiinni, niin häntä ei voi pistää edes vankilaan. Koska tuo heidän diplomaattinen koskemattomuus suojaa heitä aina niin pitkälle, että heidät vaan toimitetaan lopulta poliisin toimesta lähimmälle lentokentälle ja karkoitetaan seuraavalla lennolla Tel Aviviin.

Lähteet: https://www.murha.info/phpbb2/viewtopic.php?t=25099&mobile=on

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201802132200741984_ul.shtml