http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, helmikuuta 05, 2018

Poliittisesti herännyt maahanmuuttaja puhuuYoutubesta löytyy hyvin harvinainen video jolla Suomeen vuonna 2009 lähi-idästä muuttanut maahanmuuttaja puhuu. 


Hän on yksi näitä harvoja maahanmuuttajia jotka ovat löytäneet tämän salatun totuuden koko länsimaan maahanmuuttoagendasta. Koska tämä mies uskaltaa sanoa sen suoraan ääneen, että kuinka hänen porukkansa (arabit ja muslimit) eivät ole sopeutuneet tänne Suomeen näiden vuosien aikana.


Tämän kaltaisia maahanmuuttaja-toisinajattelijoita pitäisi olla tässä maassa paljon enemmän, koska heidän viestinsä menee myös perille tähän lähi-idän porukkaan.


Tämä maahanmuuttaja kertoo vielä tuossa videolla sen tutkitun faktan, että yleensä aina siinä vaiheessa kun lähi-idän maahantulijat ylittävät väestössä tuion tutkitun 5 prosentin osuuden, niin sen jälkeen alkavat ne suuremmat ongelmat. Seksuaalirikosten kasvu sekä ghettojen lisääntyminen ja kantaväestöön tehdyt väkivaltarikokset.


Mutta jos samaan aikaan vihervasemmisto kulttuurimarksisteineen heiluttelee kylttejään ja kiinnittää vain huomiota siihen, ettei kukaan saa kritisoida maahantulijoita koska se on rasismia.


Jopa tämä lähi-itäläinen toisinajattelija leimattaisiin Suomen mediassa maahanmuuttajaperäiseksi rasistiksi, jos hän saisi puheenvuoroon vaikka jossain YLE:n ohjelmassa.
Maahanmuuton poliittinen agenda

Maahanmuuton salattu poliittinen agenda on se, että sillä eliitti tuhoaa länsimaalaiset kulttuuri-identiteetit ja lopulta kun muslimit ovat sitten ottaneet Euroopan valtiot haltuunsa. Niin tämän jälkeen Euroopassa siirrytään elämään muslimien tiukkojen lakien mm. Sharia mukaan.


Rodun sekoittuminen on yksi agenda tässä väestönsiirrossa ja tämä pankkiirien eliitti uskoo tällä keinoin saavan luotua Eurooppalaisen valkoisen väestön lisääntymään näiden maahanmuuttajien kanssa ja luotua paljon tyhmemmän rodun, jota on helpompi hallita.


Eurooppalaiset kulttuuri-identiteetit tämä valtaeliitti näkee uhkaksi uuden maailmanjärjestyksen toteutumiselle, koska uusi maailmanjärjestys poistaa valtioilta myös liput sekä itsemääräämisoikeuden. 

Joten tämä suunnitelma kun on päällä, niin sitä varten on sitten tuhottava Euroopan valtioiden kansallisidentiteetit pois uhkaamasta uutta maailmanjärjestystä.

Kun vielä tänään tämä länsimaiden sivistys uhkaa jo eliitin uutta maailmanjärjestystä, niin lopulta kun muslimisoidaan koko Eurooppa. Niin lopulta Eurooppa tulee olemaan täysin muslimien täyttämä.

He tulevat lopulta määräämän omat tiukat ja väkivaltaiset Sharia lakinsa näihin kaikkiin Euroopan maihin. Jopa länsimaalaiset naiset joutuvat lopulta käyttämään Euroopassa huntua musliimien valtapuolueiden määräyksin.

Joten tämäkö on lopulta se rikkaus ja unelma josta nämä viher kulttuurimarxistit tuolla toreilla huutelevat ? 

Monikulttuurisuus kyllä toimisi jos kaikki maahantulijat olisivat tämänkaltaisia älykköjä kuin tämä Youtube videolla puhuva mies. Mutta kun enemmistö heidän porukasta ei ole kiinnostunut sopeutumaan tänne länsimaihin. 

Heidän kulttuurissaan nainen ei saa kulkea yksin kadulla ja varsinkaan illalla tai yöllä. Sillä muuten hän joutuu mm. seksuaalirikosten uhriksi, joka on näissä maahantulijoiden maissa aivan normaalia.

Myös naisen asema on näissä lähi-idän maissa aivan erilainen ja heidät on alistettu islamilaisen yhteiskunnan sisällä voimakkaasti alas.

Joten miten tällainen kulttuuri voisi sopeutua tänne suurella joukolla länsimaihin ? 

Mutta kun se ei voi tänne sopeutua ja sen myös tämä monikulttuurisuusagendan takana oleva pankkiirien eliitti myös tietää.

Heidän tarkoituksenaan kun on tällä monikulttuurisuudella tuhota koko Suomen kansallisidentiteetti, jottei se uhkaisi enää tämän pankkiirien rikollisdynastian ajamaa uutta maailmanjärjestystä.

Lähde: https://mvlehti.net/2018/02/05/video-kapinallinen-maahanmuuttaja-suomessa-loysin-taivaan-maan-paalla/