http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

sunnuntaina, tammikuuta 22, 2023

Tiesitkö, että EU määrää 24.1.2023 pakkolain heinäsirkkojen ja matojauheen lisäämiseksi elintarvikkeisiin

 


Kun tämä Sveitsin talousfoorumin puheenjohtaja Klaus Schwab sanoi pari vuotta sitten sen Sinä tulet syömään ötököitä (You Will eat the bugs). Niin nyt alkaa selviämään, että mistä tässä on kyse.

EU on määrännyt nyt pakkolain, joka tulee voimaan 24.1.2023 Jonka määräyksen jälkeen ruokateollisuuden on lisättävä mm. jauhoihin sekä leipiin vietnamilaista toukka ja heinäsirkkarouhetta.

Toukkarouhetta lisätää pastapohjaisiin tuotteisiin, kastikkeisiin, perunajalosteisiin, pähkinöihin, keittoihin, maissipohjaisiin välipaloihin, olueen, suklaamakeisiin, raakalihojen sekaan.


EU:n komission pääjohtaja Ursula von Leyen pääomistajana Vietnamin sirkkatehtaasssa

Kansalainen Mauri JoHirvonen oli tehnyt loistavaa työtä selvittäessään, että kenen taskuun menee voitot tämän vietnamilaisen sirkkatehtaan voitoista, niin Ursula von Leyen EU:n komission pääjohtajahan se siellä löytyy.

Sama täti, joka juuri muutama kuukausi sitten tilasi koko EU:n väestölle koronarokotteet.

Täytyyhän nyt Ursulan EU:n kansanmurhalla rikastua.


Laitoin jo kansanedustaja Ano Turtiaiselle viestiä Facebookissa, että voisiko hän tulevalla eduskunnan kyselytunnilla kysyä, että miksi EU on määrännyt pakkolain heinäsirkka ja toukkajauheen lisäämiseksi ruokien sekaan ? 

Pääministeri Sanna Marinin tähän kysymykseen olisi kuitenkin pakko siellä vastata.

Euroopan unionia tuskin on seurannut mikään ruokakriisi, että se tekosyy ei käy syyksi. Mutta jos katsomme mitä nämä globalistit ovat halunneet tämän viimeisen 3 vuoden ajan. Rokotuttaa liikaväestöä mullan alle, niin nyt tällä 24.1.2023 voimaan tulevalla pakkolailla todennäkäöisesti he tavoittelevat vielä EU-maiden väestön myrkyttämistä elintarvikkeilla.

Kuulemma tämä heinäsirkka tulee jauheena olemaan tuoteselosteessa ilmaistuna nimellä Acheta domesticus.


Mikä on globalistien motiivi tämän heinäsirkka ja toukkasekoilun takana ? 

Jos nyt kerta noi tutut ja turvalliset koronarokotteetkin sisälsivät sen myrkyllisen grafeenioksidi yllätyksen. Niin mitähän vielä nämä heinäsirkka ja toukkaseokset sisältävät noiden lisäksi, kun ei siinä voisi olla mitään järkeä, että nämä myrkyttäjät haluaisivat syöttää pelkästään meille heinäsirkkoja sekä toukkia jauheena.

Kun he tavoittelevat sitä 500 miljoonan loppuväestöä ja tämä liikaväestö 7,1 miljardia täytyisi harventaa ensin pois. Niin olisihan se tehokas keino pistää vähän syanidia jauhosäkkeihin ja esittää, että ei me tänne mitään myrkkyjä laitettu, kun vaan pelkkä EU:n pakkolaki heinäsirkoista ja toukkajauheista.

Aivan kuten nämäkin myrkylliset koronarokotteet päästiin tutkimaan monien asiantuntijoiden toimesta ja sieltä löydettiin grafeenioksidi myrkyt seasta.

Sitten eivät enää voineet olla hiljaa ruumishuoneiden työntekijät sekä ruumiinavaajat.

CricketOneCo Ltd on tämä yksityinen heinäsirkka firma, josta näitä ötököitä tänne EU-maihin kohta tuolla pakkolailla tuodaan. Se on perustettu vuonna 2017.

Firmalla on 30 työntekijää tällä hetkellä ja 1 kanadalainen Entomo Farms niminen kilpaileva yhtiö.


Kuka määräsi ötököitä pakkolaikka EU-maihin ? 

Tähän kysymykseen kun ei Pääministeri Sanna Marin varmasti edes eduskunnan kyselytunnilla uskalla vastata, että kuka määräsi EU-maihin pakkolailla 24.1.2023 päivästä lähtien ötököitä elintarvikkeisiin ? 

Määräyksen on silloin täytynyt tulla aika korkealta ja vieläkin korkeammalta, missä vaikuttaa Euroopan Unionin johto.

EU:n komissio kun ottaa vaan näitä käskyjä vastaan mm. Bilderberg-ryhmältä, Trilateraaliselta Komissiolta, 300 miehen komitealta tai Rooman Klubilta.

Näissä salaseuroissa tätä maailman väestön depopulaatiohanketta käsitellään jatkuvasti. Joten helppoa on tämä asia silloin selvittää, että mistäkö on käsky ja määräys silloin tullut ? Alex Jones on USA:ssa puhunut jo vuosia tästä vaiheesta, jolloin maailman globalistieliitti aloittaa elintarvikkeiden ja jopa myös vesilaitosten myrkyttämisen. 


Jos mediaa on seurannut viime vuosien aikana, niin PORI ENERGIA mm. kirjoitti näistä heinäsirkoista äskettäin oikein positiivisessa valossa. Heidän mukaansa heinäsirkat ovat oikein positiivinen proteiinirikas ravinnon lähde ja kyseisessä artikkelissa nimenomaan peräänkuulutettiin, kuinka jauhetun sirkan voi jauhaa sekaan vaikka leipään.


Ja vielä tähän perään aito linkki (https://eur-lex.europa.eu/legal-content/FI/TXT/?uri=CELEX%3A32023R0005&qid=1674301100318) tästä heinäsirkka ja toukkauudistuksesta, ettei kyseessä todellakaan ole mikään salaliittoihin hurahtaneiden huru-ukkojen päähänpisto, vaan kyllä noilla kansanmurhaajilla on nyt ihan "kovat piipussa" ja nyt on määrä myrkyttää ne EU-maiden kansalaisten ruokaketjut.

Toki kuitenkin kun olen myös perehtynyt näiden globalistit paskiaisten väestönharvennus agendaan, niin tiedän, että kuinka heillä on seuraavana näyteltynä kriisinä tarkoitus vielä pistää käytäntöön ns. ruokakriisi, jolla varmasti sitten tämä heinäsirkkojen ja toukkien lisääminen EU-maiden jauhoihin pakkolakina tullaan vielä perustelemaan EU-maiden kansalaisille.