http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, tammikuuta 09, 2023

Brasilian valtionhallinnon rakennuksen valtaus onkin CIA:n käsikirjoittama psyop

Tällä hetkellä Brasiliassa on käynnissä levottomuudet ja ihmisten väitetään tunkeutuneen kongressirakennukseen.


Eivät vaan ihmiset sielläkään tajua, että kyseessä on samanlainen CIA:n kirjoittama näytelmä, jonka kässäri sekä puvustus on aika samanlainen Brasiliankin osalta, kun tämä herra Shamaani on myös Brasiliassa puvustettu samalla tavalla, kuin hänet puvustettiin Washingtonin kongressitalon valtauksessa.

Jenkeissähän tämä Shamaani oli vielä Qanon shamaani, jolla oli myös paljon auktoriteettiuskovaisuus statusta Qanon uskovaisille. Hän on oikealta nimeltään Jacob Anthony Chansley, joka tunnusti oikeudelle USA:ssa tunkeutuneensa USA:n kongressiin 6. tammikuuta.

Tämäkin on hyvin mielenkiintoista, että kuinka tämä Brasilian kongressiin tunkeutumispäivä järjestettiin miltei päivälleen vuosi myöhemmin, kun Washingtonissa tämä tunkeutumispäivä oli 6.1.2022


Mitä tällä kongressiin tunkeutumisella oikein tavoitellaan psyop operaationa ? 

Jokainen voi tahoillaan miettiä, että mitähän ihmettä tällä kongressirakennukseen tunkeutumisella oikein tavoitellaan CIA:n psyop operaationa ? 

No itsessään se antaa ja luo aktivisteille voiton mielikuvan, aivan samalla tavalla täälläkin Suomessa syntyisi varmasti voitollisia merkkejä siitä, jos jotkut aktivistit onnistuisivat tunkeutumaan sisälle Helsingin eduskuntatalolle.

Mutta jos katsomme, että miksi on olemassa valeoppositioita ja miksi valeoppositiot on perustettu CIA:n rahoittamana.

No tämä johtuu siitä, että valeopposition tarkoituksena on pitää tietty puoliherännyt kansanosa kurissa, koska heille sitten nämä valeoppositiopuolueet kuten Suomessa Perussuomalaiset lupailevat kaikenlaista populistista uudistusta, jos heidät valitaan valtapuolueeksi. 

Mutta aina sitten kun lopulta vaalit ovat ohitse, niin Perussuomalaiset palaavat Kokoomuksen tai jonkun muun hallituskumppaniksi ja pettävät kaikki äänestäjänsä, joka tapahtui myös silloin vuonna 2015, jolloin Perussuomalaiset olivat hallituksessa avaamassa Suomen rajat yli 36 000 pakolaiselle, joiden seassa oli myös Irakin sotarikollisia.

Mutta kun äänestäjien muisti kestää sen 2 viikkoa, niin tällainen valeopposition sumutus ja äänestäjien kusettaminen on hyvin helppoa valeoppositiolle toteuttaa.

Televisio on ikävä kyllä edelleen lähes suurin valeopposition portinvartija, jolla valeoppositiot turvaavat valta-asemansa, koska tv:n katsojista yli 90 % ovat älykkyydeltään idiootteja, jotka uskovat kaiken mitä uutisissa sanotaan.