http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, tammikuuta 03, 2023

EU saattaa hajota tänä vuonna ?


Venäjän ex Presidentti Dmitri Medjev latoi melkoiset ennustukset tulille, kun hän väitti nyt että kuinka EU tulisi hajoamaan tänä vuonna.

Se sitten johtaisi euron yhteisvaluutan lakkauttamiseen.

Medjev myös ennusti USA:ssa sisällissotaa sekä EU:ssa sotaa.

Hän myös ennusti, että kuinka Britannia palaisi Euroopan unioniin.

Puola ja Unkari kuulemma myös miehittäisivät Ukrainan itäosia.

Mutta sitten kuulemma seuraisi Saksan neljännen valtakunnan perustaminen Saksan ja sen satelliittivaltioiden (Puola, Baltian maat,Tsekin tasavalta, Slovakia ja Romania, Kiovan tasavalta jne.) pohjalta.

Medjev myös ennusti, että kuinka Elon Musk tulisi voittamaan tulevat USA:n Presidentinvaalit 2024 ja kuinka USA:ssa käytäisiin sisällissota, kun Kalifornian ja Teksasin erottaminen erillisiksi osavaltioiksi johtaisi tilanteen aina sisällissotaan.

Medjev ennusti, että kuinka vuonna 2023 Bretton Woods rahoitusjärjestelmä romahtaisi ja siitä seuraisi IMF:n Maailmanpankin romahtaminen sekä eurosta, että dollarista luopuminen.

Tämä sitten johtaisi digitaalisten FIAT-valuuttojen käyttöön.


Se nyt taas mitä ei EU-maiden jäsenvaltioille kerrota on se, että kuinka tämä EU:n toimikausi vuodesta 1995 lähtien on salaisesti sovittu päättyvän juuri sinä vuonna, jolloin tämä järjestelmä johtaa lopulta sinne EU:n hajoamiseen.


Mutta nämä tavalliset pulliaiset eivät nyt ymmärrä, että kuinka tämäkin nykyinen EU suunniteltiin jo 10. elokuuta vuonna 1944 Strasbourgissa järjestetyssä salaisessa kokouksessa.

Sitten myös vuonna 1971 pidettiin Britanniassa salainen kokous, jossa käsiteltiin samaa EU:n syntyä.

Ihan tämä samainen porukka on pitänyt aina kulisseissa yhtä ja kirjannut tiiviisti tämän Euroopan unionin toimikauden ylös. 

He myös tietävät nyt, että rahat alkavat olla IMF:llä sekä Euroopan keskuspankilla jo miltei lopussa, joka lopulta johtaa tämän EU:n systemaattiseen hajoamiseen.


Saksalla on EU liittovaltiosta jo omat suunnitelmansa


Tämä EU:n tuleva hajoaminen on osa tätä Saksan liittovaltio suunnitelmaa. Koska Saksalla on se hanke yhteisestä EU-armeijasta, jonka liittokansleri Angela Merkel lipsautti jo suustaan vuonna 2018.

Suomi on siis Saksalle elintärkeä maa jo pelkästään tämän EU-armeija hankkeen vuoksi, koska Suomea olisi sitten tarkoitus käyttää tuossa sodassa EU-armeijan ja Venäjän välillä.

Tähän samaan myös tämä aiemmin solmittu Naton isäntämaasopimus pyrki.

Medjev myös ennusti, kuinka Pohjois-Irlanti tulisi irtaantumaan Iso-Britannian ja Pohjois-Irlannin kuningaskunnasta ja liittyisi sen jälkeen Irlannin tasavaltaan.


Tämä mr. mikrosiru Elon Muskin valinta USA:n tulevaksi Presidentiksi ei kyllä ennustuksena yllätä yhtää. Se voi todellakin toteutua, koska silloinhan häntä voidaan myös käyttää tämän päänsisäisen mikrosirun lähettiläänä vielä USA:n Presidentin auktoriteettiasemasta käsin.

Hän varmaan alkaisi Presidenttikaudellaan jossain vaiheessa painostaa USA:n kansalaisia käymään asentamassa mikrosirut aivoihinsa. 

Tätäkin skenaariota kun miettii, niin nuo elitistit ovat varmaan jo nyt luomassa näitä vuoden 2030-2050 aikaisiä myyntipuheita, että millä ne ihmiset saisi helpoiten hyväksymään mikrosirujen asennus aivoihinsa ? 

Ehkä ne luovat silloinkin jonkin keinotekoisen ja psykologisen sodan keinoihin luodun plademian, jossa taas pelätään jotain uutta virusta. Ehkä tuolloin mediassa pelotellaan sitten ihmisiä, että tämä virus on jo niin vaarallinen, että se voisi aina tunkeutua sinun aivoihisi ja sitä varten sinun tulisi hankkia aivosuoja käymällä lähimmässä mikrosirun asennuskeskuksessa, jotta saisit hankittua mikrosirun päähäsi.


Kupletin juonihan on se, että sellainen mikrosiru halutaan sinne päähäsi vain siitä syystä, että koska tuo kyseinen teknologia keskittyy ihmismielen etähallinnalle.

Eli sinusta haluttaisiin valtiolle täydellinen orja, jota voitaisiin sitten etäohjata biologisesti ja jos nyt vähänkään on ottanut selvää asioista ja siitä, että mihin tämä biohakkeroimista harrastava eliitti pyrkii ? 

He pyrkivät luomaan itselleen täydellisen orjarodun. 

Mutta tässä globaalissa hankkeessa on kuitenkin myös läsnä tämä maailmanlaajuinen väestönharvennusohjelma, koska tämä n. 7,1 miljardia ihmistä on katsottu hyödyttömiksi ja turhiksi suursyömäreiksi, joista täytyy vielä ennen tuota lopullista väestönharvennustavoitetta päästä eroon kaikilla mahdollisilla keinoilla ja sitä varten he loivat tämän koronapandemian, joka oli huijaus vain siihen toimenpiteeseen, että sinut saataisiin piikille ja rokottamaan immuniteettisi, eli vastustuskykysi niin huonoon kuntoon, että lopulta kuolisit pois. 

Mutta ei nämä koronarokotteen tappavat haittavaikutukset ole mihinkään koronaan kuolemista, vaan kyse on aivan puhtaasta maailmanlaajuisesta kansanmurhasta.

500 miljoonaa on se ihmismäärä, jonka nämä elitistit ovat laskeneet heille hyödylliseksi.

Se siis tietää jo melkoista väestönharvennuskattavuutta. Suomenkin osalta tämä käsittääkseni on jotain se päälle 4,1 miljoonaa suomalaista kuolisivat vielä seuraavien 5 vuoden sisällä niihin myrkyllisiin koronarokotteisiin.

Koronarokotteet on myrkytetty grafeenioksidilla, joka tuhoaa verisuonet. Se saa verestä mm. hyytelömäistä ja näin tulee kuvioon myös suuri sydänlihastulehduksen sekä aivoverenvuodon tai veritulpan riski.


Miehillä taas tämä koronarokote saa myös aikaiseksi impotenssin, koska rokotteessa oleva piikkiproteiini tuhoaa miehen peniksen mikroverenkiertoa niin paljon, että seurauksena on ikuinen lerppu. Tämän sanoi jo vuosi sitten lääkäri Antti Heikkilä julkisesti.


Lähde: MTV3 Uutiset